Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
Tandbehandlinger
Tandbehandlinger

Tandbehandlinger

Godt Smil tilbyder stort set
alle former for tandbehandling

Kontakt os

Godt Smil tilbyder de fleste former for tandbehandlinger. Klinikkerne udfører både simple og mere komplekse tandbehandlinger. Lider du af tandlægeskræk, kan tandlægen naturligvis også tilbyde at udføre din behandling under sedering eller fuld narkose.

Ved forundersøgelsen udarbejdes der en komplet behandlingsplan. På denne måde sikrer tandlægen eller tandplejeren sig, at du er velinformeret om tandbehandlingen, inden den påbegyndes. Godt Smil tager altid forbehold for andre tandlægers vurdering. Har du allerede fået et overslag hos en anden tandlæge, må du forvente, at din tandlæge hos Godt Smil vil undersøge dine tænder på ny for at sikre dig den korrekte tandbehandling. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi udfører netop den behandling du ønsker, er du velkommen til at kontakte os.

Implantater

Vi er Danmarks førende inden for implantater En eller flere mistede tænder kan erstattes ved hjælp af implantater. Behandlingen er 100% smertefri.

Tandproteser

Vi samarbejder med dygtige tandteknikere. Klinikkerne i Godt Smil udfører forskellige former for permanente løsninger inden for tandproteser.

Porcelænskroner

Få porcelænskrone til at dække tandskade En porcelænskrone er en kappe eller en hætte, der sættes uden på resterne af en eksisterende tand.

Rodbehandling

Smertefri rodbehandling til en fair pris Vi tilbyder dig en 100% smertefri behandling på vores topmoderne tandlægeklinikker.

Tandblegning

Få de hvide tænder tilbage Klinikkerne i Godt Smil tilbyder forskellige former for tandblegning. Klinikblegning er mest anvendt.

Tandlægeskræk

Godt Smil har ekstra stort fokus på tandlægeskræk Godt Smil råder over en bred vifte af virkemidler, som alle skal gøre det mere behageligt for dig.