• Cookie Mærket
Godt Smil
Godt smil - menu

Velkommen til tandlægerne på Nørreport

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 09
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Nørreport
Nørre Voldgade 80
- 1358 København K

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Fremragende – 9.5 stjerner ud af 10 baseret på 4600 anmeldelser

KOM INDENFOR

Godt Smil – din tandlæge i København

Velkommen til din Godt Smil tandlæge i København. Vores klinik er topmoderne, og vi ønsker at give dig en god og tryg oplevelse med fokus på høj kvalitet og faglighed. Klinikken er indrettet med 6 flotte klinikrum og et hyggeligt venteværelse, som er indrettet med to behagelige sofaer. Du finder læsestof i venteværelset – ligesom du kan nyde en kop god kaffe, mens du venter.

Spar op til 40% på din behandling

Som en del af Danmarks førende tandlægekæde kan vi tilbyde dig nogle yderst konkurrencedygtige priser på tandbehandling. Vores priser er op til 40% lavere end hos andre tandlæger, og det er naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores kompetente tandlæger anvender kun veldokumenterede materialer i behandlingerne, og klinikken råder over markedets bedste udstyr. Derudover har vi i samarbejde med kædens eget dentallaboratorium mulighed for at tilbyde dig en dansk fremstillet porcelænskrone til kun kr. 3.995,-

En klinik med flere specialer

Vores klinik råder over tandlæger og tandplejere med flere forskellige specialer. Det betyder, at vi som regel har de nødvendige kompetencer til at udføre den behandling du ønsker. Vi udfører alle typer behandlinger, dvs. alt fra en grundig tandrensning til mere komplicerede implantat behandlinger og kosmetisk tandbehandling. Derudover har vi nogle rigtig dygtige tandplejere, som har specialiseret sig i behandling af parodontose og andre tandsygdomme. Hos os får du tilknyttet både en tandlæge og tandplejer, da vi mener at det sikrer dig den bedste kvalitet.

Smertefri tandbehandling

Hos Godt Smil i København har vi gjort ekstra meget for, at et tandlægebesøg ikke behøver at være forbundet med smerter. Vi er grundige i vores lokalbedøvelser og gør alt for, at du mærker så lidt som overhovedet muligt. Lider du af tandlægeskræk sætter vi gerne ekstra tid af til din behandling. Vi udarbejder altid en behandlingsplan ved første konsultation på klinikken, og informerer dig løbende om behandlingens forløb. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg og velinformeret under hele din behandling hos Godt Smil København.

Vi glæder os til at møde dig

Størstedelen af vores patienter kommer fra København K og nærmeste omegn, men vi har også flere, der kommer fra Brønshøj, Vanløse og Hvidovre. Ved at vælge Godt Smil som tandlæge er der ofte meget at spare – mange vælger derfor at køre lidt længere for at besøge vores klinik. Over halvdelen af vores nye patienter er desuden blevet anbefalet Godt Smil af venner og familie. Dette vidner om vores høje patienttilfredshed, som også fremgår af vores anmeldelser på Trustpilot.

Dentist in Copenhagen

English-speaking? Visit our english site for dentist in Copenhagen

Tandbehandlinger i København

Vi udfører de fleste former for tandbehandlinger, og vi har særligt fokus på at hjælpe patienter med tandlægeskræk. Så hvis du er bange for at gå til tandlægen, vil vores dygtige og kompetente team sørge for at tage dig i hånden fra start til slut. 

Udtalelse fra kunde

Jeg kan varmt anbefale et besøg hos godt smil ved Nørreport. Super service og god behandling til rimelig pris. Jeg blev behandlet af tandlæge Ihsan 😊👍

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Danny Michael Koch

Personale i Godt Smil København

Vores tandlæge i København ved Nørreport har ansat et yderst kompetent personale, som består af 4 tandlæger, 3 tandplejere og 6 klinikassistenter. Alle har tilsammen mange års erfaring med at udføre de fleste former for tandbehandlinger. Vi har fokus på efteruddannelse, og deltager i talrige kurser med danske såvel som udenlandske foredragsholdere.

Nima

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Mark

TANDLÆGE

Izabela

TANDLÆGE

Jibran

TANDLÆGE

Ihsan

TANDLÆGE

Andreas

TANDPLEJER

Ghazal

TANDPLEJER

Eva

TANDPLEJER

HELEN

TANDPLEJER

Dorte

KLINIKASSISTENT

Bozena

KLINIKASSISTENT

Najat

KLINIKASSISTENT

Mona

KLINIKASSISTENT

Melanie

KLINIKASSISTENT

Jannie

RECEPTIONIST

Find Godt Smil København

Godt Smil i København er beliggende på Nørre Voldgade kun få meter fra Nørreport Station. På trods af at klinikken er beliggende i centrum af København, er der ikke langt til den nærmeste parkeringsplads, som er beliggende ved Israels Plads. Parkering kan dog kun benyttes mod betaling. Adressen er:

Godt Smil København

Nørre Voldgade 80

1358 København K

Transport og parkering

Din Godt Smil tandlæge i København ligger ved Nørreport Station – lige over Irma. Du finder gode parkeringsforhold tæt på klinikken – blandt andet Q Park Parkeringshus ved Israels Plads. 

Loading...