tandklinik-koebenhavn

tandlæger-koebenhavn

Spar op til 40% på tandbehandlinger

Dygtige tandlæger i København:
4 topmoderne klinikker

Du får høj kvalitet til en fair pris

Høj kvalitet til fair pris

Danmarks førende tandlæge

Spar op til 40%

Vi prismatcher alle tandlæger

‘Fremragende’ på Trustpilot

Flere end 500.000 patienter i DK

Vælg klinik

Akuttidsgaranti:

Ring inden kl. 09.00 og få tid samme dag

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

  • Høj kvalitet til en fair pris (spar op til 40%)
  • Vi prismatcher alle tandlæger i Danmark
  • Gratis pristjek & faglig vurdering
  • Stort fokus på tandlægeskræk
  • 500.000 danskere har allerede valgt os
  • Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot

Medlemmer af Sygeforsikringen “Danmark”
Du får dit tilskud – vi kan indberette det for dig.

Danmarks bedste priser på tandbehandling?

Godt Smil er din lokale tandlæge. Vi er stolte over at være en del af Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet.

Vi står klar til at hjælpe dig med alle former for tandbehandling – lige fra dit almindelige tandeftersyn til plastfyldninger, tandimplantat, tandretning og anden kosmetisk tandbehandling.

Når du vælger Godt Smil Tandlægerne som din nye tandklinik, er du sikker på at få højeste kvalitet på din tandbehandling – til en fair pris.

Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise, og materialerne er af højeste kvalitet. Netop derfor kan vi for eksempel roligt tilbyde dig nogle af branchens bedste garantier på tandimplantater og kroner.

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og vær dækket allerede fra dag ét

Her finder du vores tandlæger i København

Godt Smil Frederiksberg

Godt Smil Tandlægerne på Frederiksberg ligger på Roskildevej – cirka 400 meter fra Zoologisk Have, hvor der også er gode og gratis parkeringsforhold. Klinikken består af otte store og lyse klinikrum. Den har siden åbningen i juni 2010 haft flere end 10.000 patienter.

Klinikkens team sørger for at holde sig opdateret med den nyeste viden inden for tandlægefaget, der sikrer en professionel behandling af højeste standard og kvalitet.

Klinikken drives af overtandlæge Sebastian Tschechne, som igennem adskillige kurser har opnået særlige kompetencer inden for implantologi og større tandbehandlinger. Godt Smil Frederiksberg beskæftiger foruden Sebastian Tschechne seks tandlæger, fem tandplejere, ni klinikassistenter, heraf en receptionist samt egen narkoselæge.

Vores personale hos Godt Smil Frederiksberg glæder sig til at byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Nørreport

Godt Smil Tandlægerne ved Nørreport er en topmoderne klinik, der giver dig en god og tryg oplevelse med fokus på høj kvalitet og faglighed. Klinikken ligger ved Nørreport station – lige over Irma. Du finder gode parkeringsforhold tæt på klinikken – blandt andet Q Parks parkeringshus ved Israels Plads.

Klinikken er indrettet med seks flotte klinikrum og et hyggeligt venteværelse, hvor du kan nyde en kop kaffe i en af vores to behagelige sofaer, mens du venter.

Klinikken råder over tandlæger og tandplejere med flere forskellige specialer. Det betyder, at vi som regel har de nødvendige kompetencer til at udføre den behandling, du ønsker.

Tilmed har vi nogle meget dygtige tandplejere, som har specialiseret sig i behandling af paradentose og andre tandsygdomme. Hos Godt Smil Nørreport får du tilknyttet både en tandlæge og tandplejer, der sikrer dig den bedste kvalitet.

Vores personale hos Godt Smil Nørreport glæder sig til at byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Nørrebro

Godt Smil Tandlægerne på Nørrebro er placeret 350 meter fra Skjolds Plads metro – og bus 6A holder lige ude foran klinikken. Er du kørende, henviser vi til de offentlige parkeringspladser, som du finder inden for en omkreds af 500 meter.

Som hos alle vores andre klinikker sætter Godt Smil på Nørrebro altid patienten i centrum, og de vil gøre deres bedste for, at det skal være en god oplevelse at gå til tandlæge.

Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har opnået et højt fagligt niveau, og sammen forsøger vi altid at yde den mest optimale kvalitet i vores behandlinger, som gør det endnu mere sikkert og bekvemt at gå til tandlæge.

Godt Smil Tandlægerne på Nørrebro drives af tandlægen Matthias Godt. Foruden Matthias beskæftiger klinikken tre tandlæger, fem tandplejere og seks klinikassistenter.

Vores personale hos Godt Smil Nørrebro glæder sig til at byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Amager

Godt Smil Tandlægerne på Amager ligger centralt placeret på selve Amagerbrogade.

På trods af klinikkens centrale placering er der ikke langt til de nærmeste parkeringspladser. Klinikken åbnede i 2023 og er dermed en af kædens yngste og mest moderne.

Vi bruger således den nyeste teknologi og det bedste udstyr på vores klinik, sådan at vi kan tilbyde dig den optimale behandling. Vi har panoramascanner samt andet avanceret udstyr til diagnosticering, og vi giver dig en tryg behandling.

Vores kompetente tandlæger, tandplejere og klinikassistenter står klar til at tilbyde dig alle typer af tandbehandlinger. Vi udfører alt fra almindeligt tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling.

Hos Godt Smil Tandlægerne på Amager vil du blandt andre kunne møde Nima Kalbasi. Han er klinikkens ejer og kommer med en solid erfaring fra flere andre af Godt Smil-klinikkerne rundt på Sjælland, hvor han blandt andet har været klinikejer ved Nørreport siden 2017.

Nima kommer oprindeligt fra Iran og er uddannet fra tandlægeskolen i København. Han har særlige evner inden for kirurgi og tandretning med Invisalign (usynlige skinner).

Hos ham og resten af behandlerteamet får du både en god behandling og en tryg oplevelse, og de har set frem til at stå i spidsen for kædens første klinik på Amager.

Godt Smil tandlæger i København

Velkommen til dine Godt Smil-tandlæger i Københavns centrum. Vi byder på vores klinikker både nye og gamle patienter velkommen til indbydende venteværelser med dagens avis, forskellige blade og varme drikke.

Dentist in Copenhagen? Read in English.

Høj kvalitet til fair pris

Tandklinikkerne nyder godt af kædens fordelagtige rabataftaler hos vores leverandører – samt et omfattende, internt efteruddannelsesprogram for alle faggrupper. For dig som patient betyder det, at du altid får en tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris hos klinikkerne i Godt Smil. Vores tandlægepriser er faktisk helt op til 40% lavere sammenlignet med andre tandlægeklinikker i Danmark. Især på porcelænskroner og implantater kan der være rigtig meget at spare ved at vælge Godt Smil.

Udvidet landsdækkende garanti

Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise inden for implantatbehandlinger, og materialerne er af højeste kvalitet. Netop derfor kan vi roligt tilbyde dig en af branchens bedste garantier på tandimplantater. Vi tilbyder nemlig en udvidet landsdækkende garanti, der giver dig 10 års garanti på den nye tandrod (skruen, der sættes i din knogle) og 5 års garanti på selve kronen.

Hjælp til tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk i større eller mindre grad, er vores klinikker det rette valg for dig. Vores kompetente teams er vant til at håndtere patienter med tandlægeskræk og sætter gerne ekstra tid af til din behandling. Vi råder over markedets nyeste udstyr, som er med til at sikre dig en effektiv og smertelindret tandbehandling. Det vigtigste er, at du fortæller om din tandlægeskræk, således at vi har mulighed for at håndtere den på bedste vis. 

Vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen til din Godt Smil tandklinik i København på enten Frederiksberg, Nørreport, Nørrebro og på Amager.

Er det 𝟭𝟬𝟬% 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 at skifte tandlæge til Godt Smil i København?

Ja, det er 100% gratis og uforpligtende at skifte tandlæge til os. Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Godt Smil, skal du bare ringe til os eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.

Så skal vi nok gøre alt det praktiske i forhold til også at flytte din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.
Kontakt os her på siden

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det gør du ved at ringe til den klinik, du ønsker en tid på – eller udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside.

Så finder vi en tid, der kan passe dig, og hjælper med at indhente din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.

Får jeg rabat, hvis jeg er medlem af Sygeforsikringen “danmark”?

Hvis du er medlem af “danmark”, vil du på nogle behandlinger få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”.

Når du har fået udført en behandling, som du kan få tilskud til, skal du betale det fulde beløb for behandlingen på klinikken.

Du vil så efterfølgende få tilskuddet overført fra “danmark” direkte til din konto.

Kontakt Sygeforsikringen “danmark”, hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe du tilhører, eller om du kan få tilskud.

Hvornår kan jeg spare op til 40% hos Godt Smil?

Hos Godt Smil er det typisk på større behandlinger, du kan spare mest – nogle gange op til til 40%. Det er for eksempel på implantater, kroner, broer og andre større tandbehandlinger.

Du finder vores priser på vores hjemmeside, og du er altid velkommen til at bestille en tid til en undersøgelse og et overslag.

Koster det noget at få lavet et overslag (tilbud)?

Både ja og nej. Selve prisoverslaget koster ikke noget, men det kræver, at vi laver en undersøgelse på dig – og eventuelt tager røntgenbilleder for at diagnosticere.

Du kan se priserne på vores undersøgelser på vores hjemmeside under priser.

Tæt samarbejde

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.