Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
tandlæge københavn

Billige tandlæger
4 steder i København

Få alle tandbehandlinger
til en fair pris i København

VÆLG KLINIK I KØBENHAVN

FREDERIKSBERG

Godt Smil Frederiksberg
Roskildevej 37 A, 2. sal
2000 Frederiksberg

Gå til Frederiksberg Ring på: 44 22 41 04

NØRREPORT

Godt Smil Nørreport
Nørre Voldgade 80
1358 København K

Gå til Nørreport Ring på: 44 22 41 09

NØRREBRO

Godt Smil Nørrebro
Tagensvej 70, 4 sal
2200 København N

Gå til Nørrebro Ring på: 44 22 41 27

LYNGBY

Godt Smil Lyngby
Jægersborgvej 64, 1. sal
2800 Kgs. Lyngby

Gå til Lyngby Ring på: 44 22 41 07

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til fair en pris

Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot (og mest anmeldte)

Stort fokus på tandlægeskræk

Førende indenfor implantater og kroner

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Landsdækkende garantiordning

Tandbehandlinger i København

Hos vores dygtige tandlæger og tandplejere kan du få udført langt de fleste former for tandbehandlinger - som for eksempel:

Her finder du vores tandlæger i København

FREDERIKSBERG

Godt Smil Frederiksberg
Roskildevej 37 A, 2. sal
2000 Frederiksberg

NØRREPORT

Godt Smil Nørreport
Nørre Voldgade 80
1358 København K

NØRREBRO

Godt Smil Nørrebro
Tagensvej 70, 4 sal
2200 København N

LYNGBY

Godt Smil Lyngby
Jægersborgvej 64, 1. sal
2800 Kgs. Lyngby

Godt Smil Frederiksberg

Godt Smil Frederiksberg

Godt Smil Tandlægerne på Frederiksberg ligger på Roskildevej – ca. 400 meter fra Zoologisk Have, hvor der også er gode og gratis parkeringsforhold. Klinikken består af 8 store og lyse klinikrum. Den har siden åbningen i juni 2010 haft flere end 10.000 patienter. Klinikkens team sørger for at holde sig up to date med den nyeste viden inden for tandlægefaget, der sikrer en professionel behandling af højeste standard og kvalitet.

Klinikken drives af overtandlæge Sebastian Tschechne, som igennem adskillige kurser har opnået særlige kompetencer inden for implantologi og større tandbehandlinger. Godt Smil Frederiksberg beskæftiger foruden Sebastian Tschechne 6 tandlæger, 5 tandplejere, 9 klinikassistenter, heraf 1 receptionist samt egen narkoselæge.

Vores personale hos Godt Smil Frederiksberg glæder sig til at byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Nørreport

Godt Smil Tandlægerne ved Nørreport er en topmoderne klinik, der giver dig en god og tryg oplevelse med fokus på høj kvalitet og faglighed. Klinikken ligger ved Nørreport Station – lige over Irma. Du finder gode parkeringsforhold tæt på klinikken – blandt andet Q Park Parkeringshus ved Israels Plads. Klinikken er indrettet med 6 flotte klinikrum og et hyggeligt venteværelse, hvor du kan nyde en kop god kaffe i en af vores to behagelige sofaer, mens du venter.

Klinikken råder over tandlæger og tandplejere med flere forskellige specialer. Det betyder, at vi som regel har de nødvendige kompetencer til at udføre den behandling du ønsker. Tilmed har vi nogle meget dygtige tandplejere, som har specialiseret sig i behandling af parodontose og andre tandsygdomme. Hos Godt Smil Nørreport får du tilknyttet både en tandlæge og tandplejer, der sikrer dig den bedste kvalitet.

Vores personale hos Godt Smil Nørreport glæder sig til at byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Nørreport
Godt Smil Nørrebro

Godt Smil Nørrebro

Godt Smil Tandlægerne på Nørrebro er placeret 350 meter fra Skjolds Plads metro - og bus 6A holder lige ude foran klinikken. Er du kørende henviser vi til de offentlige parkeringspladser, som du finder inde for en omkreds af 500 meter.

Som hos alle vores andre klinikker sætter Godt Smil på Nørrebro altid patienten i centrum og de vil gøre deres bedste for, at det skal være en god oplevelse at gå til tandlæge.

Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har opnået et højt fagligt niveau, og sammen forsøger vi altid at yde den mest optimale kvalitet i vores behandlinger, som gør det endnu mere sikkert og bekvemt at gå til tandlæge. Godt Smil Tandlægerne på Nørrebro drives af tandlægen Matthias Godt. Foruden Matthias beskæftiger klinikken 3 tandlæger, 5 tandplejere og 6 klinikassistenter.

Vores personale hos Godt Smil Nørrebro glæder sig til at byde dig varmt velkommen i juli 2020.

Godt Smil Lyngby

Godt Smil tandlægerne i Lyngby har flere end 10.000 patienter og er dermed blandt de største og førende tandlægeklinikker i Lyngby. Vi har særligt fokus på at gøre dit tandlægebesøg til en god og behagelig oplevelse.

Vi har blandt andet stort fokus på tandlægeskræk, og vi har stor erfaring med blandt andet tandimplantater, kroner og broer.

Klinikken ligger centralt: 600 meter fra Garderhøjfortet og 1,4 km fra Lyngby Storcenter og Magasin.

Er du i bil finder du to-timers gratis parkering ved vejen langs klinikken, og du kan også benytte parkeringspladserne tilknyttet klinikken. Holder du her, skal du huske din nummerplade, så den kan registreres ved ankomsten på klinikken.

Vores personale hos Godt Smil Tandlægerne i Lyngby glæder sig til at byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Lyngby

Godt Smil tandlæger i København

Velkommen til dine Godt Smil tandlæger i København Centrum og Midtby. Vi byder på vores klinikker, både nye og gamle patienter velkommen til indbydende venteværelser med dagens avis, forskellige blade og varme drikke. 

Høj kvalitet til fair pris

Tandklinikkerne nyder godt af kædens fordelagtige rabataftaler hos vores leverandører - samt et omfattende internt efteruddannelsesprogram for alle faggrupper. For dig som patient betyder det, at du altid får en tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris hos klinikkerne i Godt Smil. Vores tandlægepriser er faktisk helt op til 40 procent lavere sammenlignet med andre tandlægeklinikker i Danmark. Især på porcelænskroner og implantater kan der være rigtig meget at spare ved at vælge Godt Smil. 

Hjælp til tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk i større eller mindre grad, er vores klinikker det rette valg for dig. Vores kompetente teams er vant til at håndtere patienter med tandlægeskræk og sætter gerne ekstra tid af til din behandling. Vi råder over markedets nyeste udstyr som er med til at sikrer dig en effektiv og smertelindret tandbehandling. Det vigtigste er, at du fortæller om din tandlægeskræk således, at vi har mulighed for at håndtere denne på bedste vis. 

Vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen til dine Godt Smil tandlæger på Frederiksberg, Nørreport, Nørrebro og i Lyngby.

Ofte stillede spørgsmål

🦷 Er det 𝟭𝟬𝟬% 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 at skifte tandlæge til Godt Smil i København?

Ja det er 100% gratis og uforpligtende at skifte tandlæge til os. Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Godt Smil, skal du bare ringe til os eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Så skal vi nok gøre alt det praktiske ift. også at flytte din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.
Kontakt os her på siden

🦷 Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det gør du ved at ringe til den klinik, du ønsker en tid på - eller udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside. Så finder vi en tid, der kan passe dig og hjælper med at indhente din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.

🦷 Får jeg tilskud, hvis jeg er medlem af Sygeforsikringen "danmark"?

Hvis du er medlem af "danmark", vil du på nogle behandlinger få tilskud fra sygeforsikring "danmark". Når du har fået udført en behandling, som du kan få tilskud til, skal du betale det fulde beløb for behandlingen på klinikken. Du vil så efterfølgende få tilskuddet overført fra "danmark" direkte til din konto. Kontakt Sygeforsikring "danmark", hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe du tilhører - eller om du kan få tilskud.

🦷 Hvornår kan jeg spare op til 40% hos Godt Smil?

Hos Godt Smil er det typisk på større behandlinger, du kan spare mest - nogle gange op til til 40%. Det er fx på implantater, kroner, broer og andre større tandbehandlinger. Du finder vores priser på vores hjemmeside, og er altid velkommen til at bestille en tid til en undersøgelse og et overslag.

🦷 Koster det noget at få et tilbud/overslag?

Både ja og nej. Selve prisoverslaget koster ikke noget, men det kræver, at vi laver en undersøgelse på dig - og eventuelt tager røntgenbilleder for at diagnosticere. Du kan se priserne på vores undersøgelser på vores hjemmeside under priser.