• Cookie Mærket
Godt Smil
Godt smil - menu

Godt Smil er i vækst, og vi er altid på udkig efter dygtige og dedikerede kolleger. Vil du med på holdet? Så tag et kig på vores stillingsannoncer nedenfor. Du er også altid velkommen til at søge uopfordret. Godt Smil befinder sig i en ekspansiv vækstfase, og søger derfor hele tiden efter tandlæger og klinikker.

Har du spørgsmål, eller vil du i dialog med os om et muligt samarbejde, kan du altid kontakte CEO, Anders Bjergegaard på telefon 28 87 49 14 eller e-mail arb@godtsmil.dk.

Kort om Godt Smil

Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde, med flere end 150 tandlægestole fordelt på 24 topmoderne klinikker, beliggende i landets største byer. Godt Smil beskæftiger over 350 dygtige tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og administrativt personale, ligesom flere af klinikkerne har tilknyttet egen speciallæge i anæstesi. Godt Smil klinikkerne behandler hver eneste dag over 1.500 tilfredse patienter, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos Godt Smil sætter vi altid patientens behov i centrum, og tilbyder tandbehandling til en fair pris.

Inden udgangen af 2020 vil Godt Smil være landsdækkende med cirka 200 tandlægestole fordelt på 30 klinikker i landets største byer. Fælles for Godt Smil klinikkerne er, at de alle er topmoderne med det nyeste udstyr, som markedet kan tilbyde. Godt Smil anvender Kavo, Plandent, Al Dente og Straumann som primære leverandører.

Den enkelte Godt Smil klinik omsætter to til tre gange mere sammenlignet med andre klinikker af tilsvarende størrelse. Dette skyldes et højt fokus på professionel markedsføring og effektiv udnyttelse af ressourcer. Derudover behandler kæden hovedsageligt patienter med et omfattende behandlingsbehov inden for protetik, implantologi og anden kirurgi.

Tandlægerne i Godt Smil er hovedsageligt fra Danmark, Tyskland og Island. Tandlægerne fra Tyskland og Island er alle flyttet til Danmark, og er bosiddende tæt på klinikkerne. Uanset nationalitet stilles der høje krav til kompetenceniveau samt videreuddannelse i Danmark.

Ansøgning om autorisation

Tandlæger som ikke er uddannet i Danmark, skal, forinden ansættelse i Godt Smil, ansøge om dansk autorisation som tandlæge. Ansøgningen er forholdsvis simpel, men sagsbehandlingstiden er i gennemsnit seks til otte uger.

Skatteregler i Danmark

Som udenlandsk tandlæge er det vigtigt at opnå en forståelse for det danske skattesystem. For at gøre det enkelt for dig at opnå denne forståelse, har det danske skattesystem udarbejdet en folder, der indeholder langt de fleste informationer.

Stillinger

Er du tandlæge i Danmark eller i udlandet, og søger du nye spændende udfordringer?
Vi søger løbende efter nye tandlæger og klinikker, og ser frem til at høre fra dig.

Loading...