• Cookie Mærket
Godt Smil
Godt smil - menu

Godt Smil er i vækst, og vi er altid på udkig efter dygtige og dedikerede kolleger. Vil du med på holdet? Så tag et kig på vores stillingsannoncer nedenfor. Du er også altid velkommen til at søge uopfordret. Godt Smil befinder sig i en ekspansiv vækstfase, og søger derfor hele tiden efter tandlæger og klinikker.

Når du ansøger en stilling hos Godt Smil, giver du samtykke til vores håndtering af dine persondata. Du kan læse hvordan vi håndterer persondata her.

Kort om Godt Smil

Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde, med flere end 150 tandlægestole fordelt på 24 topmoderne klinikker, beliggende i landets største byer. Godt Smil beskæftiger over 350 dygtige tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og administrativt personale, ligesom flere af klinikkerne har tilknyttet egen speciallæge i anæstesi. Godt Smil klinikkerne behandler hver eneste dag over 1.500 tilfredse patienter, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos Godt Smil sætter vi altid patientens behov i centrum, og tilbyder tandbehandling til en fair pris.

Loading...