Styrk din karriere sammen
med Godt Smil

Når du er en del af Godt Smil
har vi fokus på dig, dine kompetencer
og din faglige udvikling

Styrk din karriere sammen med Godt Smil

Godt Smil – Danmarks førende tandlægekæde

Godt Smil vil være Danmarks førende tandlægekæde. Vi vil være førende ikke bare i forhold til faglighed og patienttilfredshed men også i forhold til de rammer og muligheder vi giver vore medarbejdere.

Siden 2008 er Godt Smil vokset fra én enkelt klinik til 29 topmoderne klinikker og patienterne strømmer fortsat til. I takt med at vi vokser får vi løbende brug for dygtige medarbejdere der vil være en del af noget større og noget unikt. Skal du med på den videre rejse?

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder attraktive løn og ansættelsesvilkår i et udviklende og stærkt fagligt miljø. Uanset hvilken funktion du har tilbyder vi målrettet uddannelse og udvikling af dine kompetencer. Vi har oprettet faglige fællesskaber for tandlæger, tandplejere og klinikassistenter og har eget uddannelsesprogram med interne og eksterne undervisere.

Et godt arbejdsliv handler også om gode kolleger og det at have det sjovt sammen. Derfor har hver enkelt klinik forskellige sociale aktiviteter ligesom vi hvert andet år arrangerer en kæmpe fest for alle medarbejdere.

Ledige stillinger hos Godt Smil

Godt Smil er en virksomhed i vækst og vi søger derfor løbende dygtige medarbejdere, der kan være med til at sikre et højt fagligt niveau. Ønsker du en karriere, der er rig på personlig og faglig udvikling – så bliv en del af Godt Smil.

Godt Smil beskæftiger ca. 500 dygtige medarbejdere og vi er altid interesseret i at komme i kontakt med potentielle medarbejdere. Kig under ledige stillinger eller søg uopfordret, hvis du også vil være en del af Danmarks førende tandlægekæde. 

Dine karrieremuligheder

I Godt Smil har vi ambitioner om at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Derfor prioriterer vi at sikre både faglig og personlig udvikling hos alle vores medarbejdere.   

Vi har mange dygtige og erfarne medarbejdere i Godt Smil, og vi lægger vægt på, at vores ansatte indgår i et fællesskab af passionerede medarbejdere, som gerne deler ud af deres ekspertise og erfaring.  

Godt Smil Academy danner rammen for vores interne kurser og uddannelse. Vi arbejder målrettet på at sikre et højt fagligt niveau i vores udbud af videreuddannelse og vi holder os opdateret med nyeste viden. Undervisningen varetages både af interne fagspecialister samt eksterne specialister.

29 topmoderne klinikker

Som behandler i Godt Smil vil du opleve at arbejde på en moderne klinik med det nyeste udstyr.

Der er naturligvis installeret digitalt røntgen og fladskærm ved alle behandlerstole. Alle klinikker har ligeledes panorama scanner.

Derudover har vi 3D panorama scannere samt interorale Trios-scannere på de klinikker der har behov for det.

Vi arbejder løbende på at udvikle vores kvalitet blandt andet ved at have velfungerede og teknologisk opdaterede klinikker.

Vi tager din trivsel alvorligt

I Godt Smil er vi der for vores patienter og for hinanden - hver dag. Vi tror på, at en god patientbehandling og en høj trivsel blandt på arbejdspladsen hænger uløseligt sammen.

Hos os er alle medarbejdere lige vigtige og skal behandles med respekt og omsorg. Det er afgørende for os, at hver enkelte medarbejder trives og anerkendes for sin indsats.

Vi stiller derfor også høje krav til, hvordan vi behandler hinanden på arbejdet. Vi arbejder ligeledes med trivsel og arbejdsmiljø på klinikkerne og tager hånd om de medarbejdere som ikke trives.

Vores hverdag og måden vi behandler vores patienter og hinanden på bygger på 4 værdier; fællesskab, omsorg, kvalitet og tid.

Loading...