tandlæge på Nørrebro

Tandlæge Nørrebro

Spar op til 40% på tandbehandlinger

Dygtige tandlæger på Nørrebro

Du får høj kvalitet
– til en fair pris

Akuttidsgaranti:

Ring inden kl. 09.00 og få tid samme dag
(forbehold for undtagelser i sommerferien)

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

  • Høj kvalitet til en fair pris (spar op til 40%)
  • Vi prismatcher alle tandlæger i Danmark
  • Gratis pristjek & faglig vurdering
  • Stort fokus på tandlægeskræk
  • 500.000 danskere har allerede valgt os
  • Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot

Medlemmer af Sygeforsikringen “Danmark”
Du får dit tilskud – vi kan indberette det for dig.

Danmarks bedste priser på tandbehandling?

Godt Smil er din lokale tandlæge på Nørrebro. Vi er stolte over at være en del af Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet.

Vi står klar til at hjælpe dig med alle former for tandbehandling – lige fra dit almindelige tandeftersyn til plastfyldninger, tandimplantat, tandretning og anden kosmetisk tandbehandling.

Når du vælger Godt Smil Tandlægerne på Nørrebro som din nye tandklinik, er du sikker på at få højeste kvalitet på din tandbehandling – til en fair pris.

Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise, og materialerne er af højeste kvalitet. Netop derfor kan vi for eksempel roligt tilbyde dig nogle af branchens bedste garantier på tandimplantater og kroner.

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og vær dækket allerede fra dag ét

18 – 21 år: Få gratis tandlæge

Se dine muligheder og book tid til gratis tandeftersyn her

Vil du skifte til Godt Smil?

Det er nemt at blive ny patient hos Godt Smil. Vores søde receptionister kan endda indhente dine gamle journaler og røntgenbilleder for dig.

Er du eksisterende patient?

Dejligt du er tilbage. Ønsker du at booke en tid, eller søger du information om priser, tilskud eller måske noget helt andet? Vi er her for at hjælpe dig.

Som eksisterende patient kan du booke, flytte og slette aftaler online.

Få billig finansiering

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

Vi samarbejder med

Din tryghed er vigtig for os – og det garanterer vi

Det er vigtigt for os, at du får en god og tryg oplevelse hos os. Lige så vigtigt er det også, at du er tilfreds med din behandling. Netop derfor tilbyder vi – som de eneste tandlæger i Danmark – en tryghedsordning.

Du kan til hver en tid kontakte os via vores tryghedsordning, hvis noget ikke lever op til dine forventninger. Det er din sikkerhed for, at vi tager dig seriøst og gør alt for, at du bliver tilfreds med din behandling.

Vi har stort fokus på tandlægeskræk

Op mod 40% af danskerne lider af tandlægeskræk – heraf cirka 10% i svær grad. Vi tager hensyn og hjælper dig til en god og tryg oplevelse.

Tandbehandlinger på Nørrebro

Hos Godt Smil i Nørrebro tilbyder vi alle former for tandbehandlinger. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores behandlinger. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Få GRATIS pristjek & faglig vurdering

Få GRATIS pristjek
& faglig vurdering

Har du fået prisoverslag fra en anden tandlæge?

Få prisestimat for samme behandling hos os.
Det er GRATIS og 100% uforpligtende.

Velkommen til tandlægerne på Nørrebro

Du får med vores klinik en topmoderne tandlægeklinik med fokus på at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris.

Vores klinik er en del af Godt Smil-kæden, som er landets førende tandlægekæde med ikke mindre end 35 klinikker.

Godt Smil er blandt de tandlægeklinikker, som har landets højeste patienttilfredshed. Du kan læse mere om vores patienters oplevelse på Trustpilot.dk.

Du får fair priser

Som en del af Godt Smil-kæden har vi mulighed for at tilbyde dig nogle rigtig lave priser på tandbehandling. Dette skyldes, at vi i samarbejde med kædens øvrige 32 klinikker har indgået nogle gode rabataftaler med vores leverandører.

Når man køber ind i fællesskabet, opnår man nogle langt bedre priser hos leverandørerne, end hvis man blot er en enkelt klinik. Det, vi sparer på indkøb, giver vi igennem lavere priser til dig som patient hos Godt Smil. På denne måde får du en høj kvalitet og billige tandlæge priser på Nørrebro, og i nogle tilfælde kan du spare helt op til 40%.

En tandlæge, som tager hensyn

Hos Godt Smil på Nørrebro er patienten altid i centrum. Vi gør alle vores bedste for, at det skal være en god oplevelse at gå til tandlæge.

Lider du af tandlægeskræk, er vores klinik det rigtige valg. Udover særlige hensyn tilbyder vi også at udføre din tandbehandling under sedering eller fuld narkose. Dette kan især være en fordel, hvis du skal igennem en større behandling med tandimplantater og knogleopbygning. 

Du kan under tandlægeskræk læse mere om sedering og fuld narkose.

Udvidet landsdækkende garanti

Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise inden for implantatbehandlinger, og materialerne er af højeste kvalitet. Netop derfor kan vi roligt tilbyde dig en af branchens bedste garantier på tandimplantater.

Vi tilbyder nemlig en udvidet landsdækkende garanti, der giver dig 10 års garanti på den nye tandrod (skruen, der sættes i din knogle) og 5 års garanti på selve kronen.

Team med høj faglighed 

Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har opnået et højt fagligt niveau, og sammen forsøger vi altid at yde den mest optimale kvalitet i vores behandlinger.

Vores tandklinik på Nørrebro er ejet og drevet af tandlægen Matthias Godt. Foruden Matthias beskæftiger klinikken tre tandlæger, fem tandplejere og seks klinikassistenter. 

Moderne udstyr

Klinikken råder over opdateret udstyr, som gør det mere sikkert og bekvemt at gå til tandlæge. Vi benytter eksempelvis digital røntgen og digital panoramarøntgen med lav stråling.

Alle klinikrum har røntgenapparat, og vi har derfor mulighed for at tage røntgen ved tandlægestolen. 

Vores udstyr til desinfektion giver en høj sikkerhed for, at vores instrumenter er helt rene. Det nyeste digitale udstyr er med til at sikre en højere kvalitet – og er desuden med til at reducere din tid i tandlægestolen. 

Prøv tandrensning med AirFlow

AirFlow er en teknik, som benytter en blanding af luft, natriumbikarbonat og vand, som med maskine sprayes på tænderne. Behandlingen kan foretages i forbindelse med en almindelig tandrensning.

Den fjerner effektivt misfarvninger og er mere skånsom og behagelig, når den renser tænderne i selv de mest utilgængelige hjørner.

Føl dig tryg i din behandling

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse og er tilfreds med din behandling på klinikken. Derfor får du også en tryghedsordning.

Kig indenfor på klinikken på Nørrebro

Kom forrest i køen
– download Godt Smil’s app

Personalet hos
Godt Smil Tandlægerne på Nørrebro

Vores tandlæge på Nørrebro har ansat et yderst kompetent personale – herunder tre tandlæger, en kirurg, tre tandplejere, seks klinikassistenter og en receptionist. De har alle mange års erfaring med at udføre de fleste former for tandbehandlinger. For at holde os ajour og blive endnu dygtigere har vi fokus på efteruddannelse – vi har deltaget i talrige kurser med danske såvel som udenlandske specialister.

TANDLÆGE /
KLINIKEJER

Matthias

TANDLÆGE

Simona

TANDLÆGE

Insam

TANDPLEJER (BARSEL)

Bisma

TANDPLEJER

Ela

TANDPLEJER

Merita

Sofia tandplejer

TANDPLEJER

Sofia

Caroline tandplejer

TANDPLEJER

Caroline

Sabrin klinikassistent

KLINIKASSISTENT

Sabrin

KLINIKASSISTENT ELEV

Joan

klinikassistent Roksana

KLINIKASSISTENT

Roksana

Klinikassistent Tove

KLINIKASSISTENT

Tove

Charlotte receptionist

RECEPTIONIST

Charlotte

Parkering, bus og handicapforhold

Du finder busstoppestedet Ægirsgade (Tagensvej) lige ude foran klinikken.

Ved Ægirsgade (Tagensvej) går bus 6A.

Klinikken ligger kun 350 meter fra metroen ved Skjolds Plads.

Fra Hovedbanegården kan du tage metroen direkte til Skjolds Plads.

Klinikken er placeret 350 meter fra centrum af Nørrebro.

Du finder klinikken 38 meter fra Irma, 140 meter fra Københavns Professionshøjskole og 350 meter fra Osramhuset.

Er du kørende, har vi nogle anviste pladser ved den hvide mur til højre i gården bagved bygningen, hvor du må parkere i 1 1/2 time.

Hvis ikke der er plads her, henviser vi til de offentlige parkeringspladser, som du finder inden for en omkreds af 500 meter.

Vi gør opmærksom på tidsbegrænset parkering, og at de anviste båse med “Godt Smil” udelukkende er til brug for klinikkens personale.

Klinikken har handicapvenlig forhold.

Elevator lift

Der er elevator op til klinikken.

Her finder du Godt Smil Tandlægerne på Nørrebro

Godt Smil Tandlægerne Nørrebro
Tagensvej 70, 4. sal
2200 København N

Din lokale Godt Smil tandlæge i København N er beliggende på Tagensvej 70, 4 sal., hvor der er indgang fra Tagensvej ved Irma. På trods af, at klinikken er beliggende i centrum, er der ikke langt til den nærmeste parkeringsplads. Klinikken har elevator og er yderst handicapvenlig.

De nærmeste Godt Smil-klinikker finder du her:

Godt Smil Tandlægerne på Nørreport
(3 km og 7 min)

Godt Smil Tandlægerne på Frederiksberg
(5 km og 12 min)

Godt Smil Tandlægerne i Lyngby
(9 km og 14 min)

Kilometer og tid i bil er angivet fra Nørrebro-klinikken.

Ofte stillede spørgsmål

Er det 𝟭𝟬𝟬% 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 at skifte tandlæge til Godt Smil på Nørrebro?

Ja, det er 100% gratis og uforpligtende at skifte tandlæge til os. Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Godt Smil, skal du bare ringe til os eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.

Så skal vi nok gøre alt det praktiske i forhold til også at flytte din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.
Kontakt os her på siden

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det gør du ved at ringe til den klinik, du ønsker en tid på – eller udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside.

Så finder vi en tid, der kan passe dig, og hjælper med at indhente din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.

Får jeg rabat, hvis jeg er medlem af Sygeforsikringen “danmark”?

Hvis du er medlem af “danmark”, vil du på nogle behandlinger få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”.

Når du har fået udført en behandling, som du kan få tilskud til, skal du betale det fulde beløb for behandlingen på klinikken.

Du vil så efterfølgende få tilskuddet overført fra “danmark” direkte til din konto.

Kontakt Sygeforsikringen “danmark”, hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe du tilhører, eller om du kan få tilskud.

Hvornår kan jeg spare op til 40% hos Godt Smil?

Hos Godt Smil er det typisk på større behandlinger, du kan spare mest – nogle gange op til til 40%.

Det er for eksempel på implantater, kroner, broer og andre større tandbehandlinger.

Du finder vores priser på vores hjemmeside, og du er altid velkommen til at bestille en tid til en undersøgelse og få et overslag.

Koster det noget at få lavet et overslag (tilbud)?

Både ja og nej. Selve prisoverslaget koster ikke noget, men det kræver, at vi laver en undersøgelse på dig – og eventuelt tager røntgenbilleder for at diagnosticere.

Du kan se priserne på vores undersøgelser på vores hjemmeside under priser.

Lad tandlægen kontakte dig

Udfyld kontaktformularen – så ringer vi til dig på hverdage
inden for 24 timer.