• Cookie Mærket
Godt Smil
Godt smil - menu

Velkommen til Tandlægerne i Esbjerg

Ring til os

Ring til os

Man. – Tor. 8.00 – 16.00,
Fre. 8.00 – 15.00
Se telefontravlhed

Ring på 44 22 41 11
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Tandlægerne
Kongensgade 46, 1. sal
- 6700 Esbjerg

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks største og førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge godt smil Tandlægerne

Spar op til 40% på din behandling

Vi er blandt landets bedste

Speciale i implantater og kroner

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Fremragende – 9.5 stjerner ud af 10 baseret på 1770 anmeldelser

KOM INDENFOR

Din Godt Smil tandlæge i Esbjerg

Velkommen til din Godt Smil tandlæge i Esbjerg, som er beliggende i Kongensgade 46 i byens centrum. Vores klinik er indrettet i flotte lokaler, og råder over i alt 6 tandlægestole samt markedets nyeste digitale udstyr. Ved at vælge os som din tandlæge kan du få udført tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Faktisk kan du på nogle behandlinger spare helt på til 40%.

Fokus på tandlægeskræk

Klinikken beskæftiger et team af 5 dygtige tandlæger, 2 tandplejere og 6 klinikassistenter, hvis fælles mål er at give dig den perfekte oplevelse på klinikken. Lider du af tandlægeskræk, kan vi også tilbyde dig tandbehandling udført under sedering eller fuld narkose. Vi har særligt fokus på at afhjælpe tandlægeskræk, og vi gør alt for, at din tandbehandling hos din Godt Smil tandlæge i Esbjerg bliver så smertefri som muligt. Klinikken er drevet af tandlægeægteparret Sandra og Frank Nöthling, som har flere års erfaring fra både Tyskland og Danmark.

Høj kvalitet til en skarp pris

Siden åbningen af den første Godt Smil klinik i Horsens i 2008, har fokus været at tilbyde patienterne en tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. i dag har Godt Smil over 100.000 regelmæssige patienter, og er blandt de tandlægeklinikker med den højeste patienttilfredshed. I Esbjerg er vi stolte af være en del af Godt Smil kæden, og ser det som vores fornemmeste opgave at tilbyde dig og din familie en god oplevelse på vores klinik. Hos os er patienten i fokus under hele behandlingen.

Egen klinisk tandtekniker

Vi har indgået et tæt samarbejde med den kliniske tandtekniker, Tandprotetikeren, som 2 gange om ugen er på klinikken. Det betyder, at vi kan tilbyde dig funktionelle og æstetiske proteseløsninger. Tandprotetikeren tilbyder alle former for tandproteser, herunder helproteser, delproteser samt proteser baseret på implantater. En protesebehandling er ofte et en del af en større tandbehandling, og det er derfor en stor fordel af have begge kompetencer på samme klinik. Tandprotetikeren tilbyder ligesom Godt Smil, fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Gratis parkering tæt på

Tæt på klinikken er der gode parkeringsforhold med 2 timers gratis parkering. Det er derfor nemt og bekvemt at besøge vores klinik i Esbjerg. De fleste af vores patienter kommer fra Esbjerg, men vi har også mange patienter fra Bramming, Varde og Ribe. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores flotte klinik.

Tandbehandlinger i Esbjerg

Vi udfører alle former for tandbehandlinger - lige fra almindelige tandeftersyn til mere komplekse behandlinger som for eksempel implantater. Vi tilbyder naturligvis også professionel tandblegning udført på klinikken eller ved hjælp af hjemmeblegning. Vores porcelænskroner bliver desuden fremstillet på vores eget dentallaboratorium.

Udtalelse fra kunde

"Jeg hader at besøge tandlægen da jeg forbinder det med smerte. I dag var jeg hos GodtSmil i Esbjerg hos Sandra og selvom jeg fik trukket en tand ud, fik jeg god tid og nok bedøvelse til at det blev en, måske ikke god men dog helt sikkert en ok oplevelse. Så tak til Sandra, Frank og den rare klinikassistent."

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Tommy Dan Pedersen

Personale i Godt Smil Esbjerg

Vores klinik i Esbjerg beskæftiger et kompetent team bestående af 4 tandlæger, 2 tandplejere og 6 klinikassistenter. Hele personalegruppen har fokus på kontinuerlig efteruddannelse, og deltager blandt andet i de kurser som Godt Smil kæden afholder. Derudover deltager tandlægerne også i kurser og konferencer i udlandet.

Sandra

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Frank

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Annamaria

TANDLÆGE

Be Ngoc

TANDPLEJER

Trine

TANDPLEJER

Mia

KLINIKASSISTENT

Lissi

KLINIKASSISTENT

Danielle

KLINIKASSISTENT

Carina

KLINIKASSISTENT

Ali

ASSISTENT

Diana

KLINIKASSISTENT

Kristina

RECEPTIONIST

Find din Godt Smil tandlæge i Esbjerg

Din lokale Godt Smil tandlæge i Esbjerg er beliggende på gågaden. Der er gratis parkeringspladser lige uden for døren. Vores adresse er:

Godt Smil Esbjerg

Kongensgade 46, 1. sal

6700 Esbjerg

Handicapforhold

Klinikken er opført i en eksisterende bygning uden elevator, og er derfor ikke så handicapvenlig som vi godt kunne ønske os. 

Transport og parkering

Der er mulighed for gratis parkering via Borgergade i op til to timer. Buslinje 2 holder ligeledes ved Jernbanegade, som ligger tæt på Kongensgade.

Loading...