tandlæge esbjerg

Dygtige tandlæger
i Esbjerg

Du får høj kvalitet
- til en fair pris

Ring op 44 22 41 11

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag:
kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 11
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Esbjerg
Kongensgade 46, 1. sal
6700 Esbjerg

KOM FORREST I KØEN
Download vores App

DOWNLOAD TIL IPHONE DOWNLOAD TIL ANDROID

Du kan trygt komme på klinikken

Ift. coronavirus tager vi alle hygiejnemæssige forbehold, vi bruger nødvendige værnemidler og sørger for god afstand.

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Specialister i tandlægeskræk

Få 100% smertefri behandling

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Førende inden for implantater & kroner

Bedst anmeldte tandlæger på Trustpilot

Få GRATIS coaching mod tandlægeskræk

I en begrænset periode kan du få en gratis coaching session
til en værdi af 850 kr. per session.

FÅ GRATIS HJÆLP TIL DIN TANDLÆGESKRÆK

KOM INDENFOR

Din Godt Smil tandlæge i Esbjerg

Velkommen til din Godt Smil tandlæge i Esbjerg, som er beliggende i Kongensgade 46 i byens centrum. Vores klinik er indrettet i flotte lokaler, og råder over i alt 6 tandlægestole samt markedets nyeste digitale udstyr. Ved at vælge os som din tandlæge kan du få udført tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Faktisk kan du på nogle behandlinger spare helt på til 40%.

Fokus på tandlægeskræk

Klinikken beskæftiger et team af 3 dygtige tandlæger, 3 tandplejere og 5 klinikassistenter, hvis fælles mål er at give dig den perfekte oplevelse på klinikken. Lider du af tandlægeskræk, kan vi også tilbyde dig tandbehandling udført under sedering eller fuld narkose. Vi har særligt fokus på at afhjælpe tandlægeskræk, og vi gør alt for, at din tandbehandling hos din Godt Smil tandlæge i Esbjerg bliver så smertefri som muligt. Klinikken er drevet af tandlægeægteparret Sandra og Frank Nöthling, som har flere års erfaring fra både Tyskland og Danmark.

Høj kvalitet til en skarp pris

Siden åbningen af den første Godt Smil klinik i Horsens i 2008, har fokus været at tilbyde patienterne en tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. i dag har Godt Smil kæden over 150.000 regelmæssige patienter, og er blandt de tandlægeklinikker med den højeste patienttilfredshed. I Esbjerg er vi stolte af være en del af Godt Smil kæden, og ser det som vores fornemmeste opgave at tilbyde dig og din familie en god oplevelse på vores klinik. Hos os er patienten i fokus under hele behandlingen.

Egen klinisk tandtekniker

Vi har indgået et tæt samarbejde med den kliniske tandtekniker, Tandprotesehuset, som 2 gange om ugen er på klinikken. Det betyder, at vi kan tilbyde dig funktionelle og æstetiske proteseløsninger. Tandprotesehuset tilbyder alle former for tandproteser, herunder helproteser, delproteser samt proteser baseret på implantater. En protesebehandling er ofte et en del af en større tandbehandling, og det er derfor en stor fordel at have begge kompetencer på samme klinik. Tandprotesehuset tilbyder ligesom Godt Smil, fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Gratis parkering tæt på

Tæt på klinikken er der gode parkeringsforhold med 2 timers gratis parkering. Det er derfor nemt og bekvemt at besøge vores klinik i Esbjerg. De fleste af vores patienter kommer fra Esbjerg, men vi har også mange patienter fra Bramming, Varde og Ribe. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores flotte klinik.

 

Tandbehandlinger i Esbjerg

Vi udfører alle former for tandbehandlinger - lige fra almindelige tandeftersyn til mere komplekse behandlinger som for eksempel implantater. Vi tilbyder naturligvis også professionel tandblegning udført på klinikken eller ved hjælp af hjemmeblegning. Vores porcelænskroner bliver desuden fremstillet på vores eget dentallaboratorium.

Personale i Godt Smil Esbjerg

Vores klinik i Esbjerg beskæftiger et kompetent team bestående af 3 tandlæger, 1 tandlægeassistent, 3 tandplejere, 5 klinikassistenter og 1 receptionist. Hele personalegruppen har fokus på kontinuerlig efteruddannelse, og deltager blandt andet i de kurser som Godt Smil kæden afholder. Derudover deltager tandlægerne også i kurser og konferencer i udlandet.

Sandra

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Frank

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Mohammed

TANDLÆGEASSISTENT

Fanni

TANDLÆGE

Tahmina

TANDPLEJER

Bahar

TANDPLEJER

Thayaalini

TANDPLEJER

Lissi

KLINIKASSISTENT

Nour

KLINIKASSISTENT

Christina

KLINIKASSISTENT (BARSEL)

Maiken

KLINIKASSISTENT (BARSEL)

Randi

KLINIKASSISTENT

Nadine

KLINIKASSISTENT VIKAR

Anne

KLINIKASSISTENT ELEV

Gitte

KLINIKKOORDINATOR

Find din Godt Smil tandlæge i Esbjerg

Din lokale Godt Smil tandlæge i Esbjerg er beliggende på gågaden. Der er gratis parkeringspladser lige uden for døren. Vores adresse er:

Godt Smil Esbjerg

44 22 41 11

Kongensgade 46, 1. sal

6700 Esbjerg

Handicapforhold

Klinikken er opført i en eksisterende bygning uden elevator, og er derfor ikke så handicapvenlig som vi godt kunne ønske os. 

Transport og parkering

Der er mulighed for gratis parkering via Borgergade i op til to timer. Buslinje 2 holder ligeledes ved Jernbanegade, som ligger tæt på Kongensgade.

Loading...