Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG

Hjemmeblegning er til dig, som ønsker hvidere tænder, og gerne vil gøre det selv derhjemme.
Du bestemmer dermed selv, hvornår du vil starte blegningen, og skal ikke besøge klinikken efter udlevering af blegemidlet.

FÅ BILLIG FINANSIERING FÅ BILLIG FINANSIERING

FÅ BILLIG FINANSIERING

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

SE LÅNEMULIGHEDER

Hvordan kommer jeg i gang med hjemmeblegning?

Når du skal i gang med at blege tænder derhjemme, bliver der først taget et aftryk af dine tænder på en af vores klinikker. Dette aftryk bruges til at fremstille blegeskinner, der passer til dine tænder, og som kan bruges igen og igen.

Blegeskinnerne udleveres af vores klinik sammen med alt, hvad du vil få brug for til at opnå det bedst mulige resultat. Din behandler vil desuden instruere dig grundigt i, hvordan du skal bruge dine hjemmeblegningsprodukter.

behandlinger-hjemmeblegning

Hvad skal jeg gøre, når jeg er hjemme med blegeproduktet?

Det er nemt at starte blegningen, når du kommer hjem. Det udleverede blegeprodukt skal bruges i syv til ti sammenhængende døgn for at sikre det bedst mulige resultat. Afblegningen af tænderne anbefales at foretages om dagen.

Skulle du få behov for at blege igen på et senere tidspunkt, så har du rig mulighed for det, hvis du vælger hjemmeblegning. Det eneste det kræver er, at du gemmer og opbevarer de udleverede blegeskinner. Hvis du løber tør for blegegel 6%, så kan du købe mere på klinikken til en overkommelig pris.

Bleg ikke oftere end hver 6. måned

Bemærk imidlertid, at vi ikke anbefaler, at du bleger oftere end hver 6. måned, da blegningen kan være hård ved dine tænder – ligesom du vil kunne opleve en større følsomhed på tænderne.

Du kan altid stille spørgsmål til din tandplejer, når du påbegynder behandlingen, hvilke symptomer, der kan være forbundet med en tandblegning.

Hvad skal jeg regne med at betale?

Prisen for en hjemmeblegning ligger fra 2495 kr. - en smule billigere end en klinikblegning. Lad smilet begynde - og book en tid til en forundersøgelse til en tandblegning, så du kan komme i gang hurtigst muligt.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen. Herefter ringer vi dig op snarest muligt.

Vil du høre mere om vores behandlinger eller bestille en tid?

Find Godt Smils kontaktoplysninger her