Vores tandlægepriser er værd at sammenligne

Spar op til 40% på især større behandlinger

Sygeforsikring "danmark" Er du medlem?
Gruppe Hvilken gruppe er du i?
Vælg aldersgruppe Din alder?
Husk at vælg en klinik ovenfor
Høj kvalitet til fair pris
Danmarks førende tandlæge
Spar op til 40%
Vi prismatcher alle tandlæger
‘Fremragende’ på Trustpilot
Flere end 500.000 patienter i DK

Ofte stillede spørgsmål til vores priser

Hvorfor er Godt Smil op til 40% billigere?

Vores lave priser er et resultat af nogle yderst fordelagtige indkøbsaftaler og højteknologiske udstyr. Du kan se mere her.

Er I billigere med alle ydelser?

Nej, prisen på nogle ydelser (de såkaldte “faste ydelser”) er fastsat af den offentlige sygesikring, og de er derfor den samme hos alle tandlæger. Faste ydelser er fx tandeftersyn, tandrensning, nogle typer røntgen, mindre fyldninger mm.

Men de såkaldte “frie ydelser” er vi ofte billigere på – specielt på de større behandlinger. Frie ydelser omfatter bl.a. bedøvelse, rodbehandling, tandretning, større fyldninger, tandimplantater mm.

Kan jeg afdrage eller få regningen med hjem?

Nej, hos Godt Smil betaler du på klinikken efter hver behandling. Har du brug for finansiering af din tandbehandling? Så kan en af vores samarbejdspartnere sikkert hjælpe dig med små månedlige ydelser – se muligheder for finansiering her

Kan jeg bruge overslag (pris) fra min egen tandlæge?

Vi er nødt til at se dig til en undersøgelse først for at skabe vores egen faglige vurdering af din behandling, og derfor kan vi ikke blot bruge et overslag fra din egen tandlæge.

Vi tilbyder dog et gratis pristjek & faglig vurdering, hvor du kan medbringe dit overslag fra anden tandlæge for at se, om vi kan gøre det billigere.

Da vi tilbyder prismatch på alle danske tandlæger, vil du som minimum kunne få behandlingen til samme pris som hos anden tandlæge.

Eksempler på beregning af tilskud

Plastfyldning på en stor kindtand med tre flader med bedøvelse og et røntgenbillede

Anja på 41 år får lavet en plastfyldning på en stor kindtand med tre flader med bedøvelse og et røntgenbillede.

Prisen ved tandlægen er 1.573,67 kr. da hun er medlem af Sygeforsikringen “danmark” i gruppe 5, 2 og 1, får hun 453 kr. tilbage for tandbehandlingen.  

Fjernelse af tand og implantat i underkæben

Ole på 55 år får fjernet en tand og sat et implantat i underkæben. Der bliver lavet en tandudtrækning, taget et røntgenbillede, og der bliver sat et implantat i. Fordi der ikke var knogle nok i kæben, bliver der lagt lidt knogle ned ved implantatet.

Efter et par måneder bliver der lavet en abutment-operation. Her bliver der taget aftryk / scanning til kronen, der skal sættes fast på implantatet.

Prisen for hele behandlingen bliver 18.982,68 kr.  Patienten er medlem af Sygeforsikringen “danmark” i gruppe 1, så han vil få 6.815,15 kr. i tilskud.

Hvis han havde været i gruppe 5, så vil tilskuddet være 3.638.00 kr.

Vigtigt: Læs dette i forbindelse med tilskud

Tilskuddene på denne side er baseret på Sygeforsikringen “danmarks” tilskud. Vi tager forbehold for fejl.

Betaling af tilskud

Vi gør opmærksom på, at i forbindelse med dit tandlægebesøg hos Godt Smil skal det fulde beløb betales på klinikken. Tilskuddet vil herefter blive tilbagebetalt af Sygeforsikringen “danmark”. Dette enten en gang om måneden eller to gange om året afhængig af din aftale med Sygeforsikringen “danmark”. Du kan læse mere om dette på Sygeforsikringen “danmark”s hjemmeside.

Gør selv opmærksom på, at du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”

For at få tilskud skal du være medlem af Sygeforsikringen “danmark”. Det er vigtigt, at du selv gør opmærksom på, at du er medlem af Sygeforsikringen “danmark” på din Godt Smil-klinik, da personalet på klinikkerne ikke kan se, om du er medlem, men derimod skal indberette dette.

Ændringer i grupper og anciennitet

Hvis du ændrer gruppe, skal du også selv informere om det ude på klinikken. Du skal dog være opmærksom på, at din anciennitet ikke medfølger, hvis du skifter gruppe. Det er vigtigt, at du kontakter Sygeforsikringen “danmark”, hvis du har spørgsmål til grupper, anciennitet og skift mellem grupperne. 

Kontakt altid Sygeforsikringen “danmark” ved spørgsmål til tilskud

Ved spørgsmål om tilskud til tandbehandlinger skal du kontakte Sygeforsikringen “danmark”, da udregningerne sker baseret på vores journalsystem. Vi gør således opmærksom på, at vores behandlere ikke har adgang til Sygeforsikringen “danmark”.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

  • Høj kvalitet til en fair pris (spar op til 40%)
  • Vi prismatcher alle tandlæger i Danmark
  • Gratis pristjek & faglig vurdering
  • Stort fokus på tandlægeskræk
  • 500.000 danskere har allerede valgt os
  • Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot

Medlemmer af Sygeforsikringen “Danmark”
Du får dit tilskud – vi kan indberette det for dig.

Spar op til 40% på din tandbehandling

Når vi siger, vi er Danmarks førende tandlægekæde, er det ikke blot en påstand.

Du kan spare helt op til 40% på især større behandlinger – du får altså høj kvalitet til en fair pris.

Derudover tilbyder vi – som de eneste tandlæger i Danmark – prismatch på alle behandlinger og faktisk også gratis konsultation ifm. pristjek (sammenligning af behandling/pris fra anden tandlæge).

Desuden har vi også stort fokus på tandlægeskræk og smertelindrede behandlinger, hvorfor de fleste kan udføres i enten fuld narkose eller under sedering på mange af vores klinikker.