• Cookie Mærket
Godt Smil
Godt smil - menu
Implantat - Få dit tandimplantat til den bedste pris

Implantater

Implantat med krone
Spar op til 40%
i forhold til andre tandklinikker i DK

KONTAKT MIG

En eller flere mistede tænder kan erstattes ved hjælp af implantater. Et tandimplantat er en kunstig tandrod og er det tætteste, du kan komme på en naturlig tand.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat erstatter en eller flere mistede tænder. Det er ikke muligt at se forskel på ens egne naturlige tænder og tanden (kronen) på et implantat.

Du kan læse meget mere om erstatning af en enkelt tand med implantat her >>

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, som er fremstillet af titanium. Implantatet bliver opereret ned i kæbeknoglen, hvor tandlægen forinden har boret et lille hul.

Hvordan foregår behandlingen?

I nogle situationer kan kæbeknoglen være svækket, og det kan derfor være nødvendigt at opbygge knoglen igen, inden implantatet isættes.

Ved isættelsen af implantatet bliver området effektivt lokalbedøvet, og operationen er derfor ganske smertefri. Implantaterne findes i mange forskellige fabrikater, størrelser og typer.

Tandimplantater kan enten erstatte en enkelt tand eller danne basis for en fuldstændig restaurering af tandsættet. Man kan således både sætte fastsiddende tandbroer eller aftagelige tandproteser fast på implantaterne. Læs mere om enkelt tandimplantat eller tandbro

De bedste tandimplantat priser

 

Billedet oven for viser, hvordan man har mulighed for at bruge tandimplantater til at erstatte en eller flere tænder.

På illustrationen kan man desuden se, hvordan implantatet fungerer som en lille skrue, hvorpå man sætter den nye tand eller de nye tænder fast.

Et tandimplantat holde de øvrige tænder sunde

Ved at bruge tandimplantater som erstatning for mistede tænder, undgår tandlægen at skulle slibe de tilstødende sunde tænder til.

Dette er nemlig en nødvendighed, hvis man i stedet for implantater, vælger at erstatte den manglende tand ved hjælp af en tandbro. Implantater er således en mindre invasiv metode til at erstatte manglende tænder, idet dine tilstødende tænder forbliver sunde.

En implantat behandling er altid en individuel behandling. Din tandlæge vil derfor foretage en grundig undersøgelse af netop dit tandsæt før en eventuel behandling igangsættes.

Find din lokale Godt Smil afdeling her, og kontakt os for at høre mere om indgrebet

Implantaterne har forskellige udformninger og størrelser, og tandlægen sætter dem i din kæbe efter nøje planlægning. Denne planlægning baseres på en 3D scanning, som foretages i forbindelse med forundersøgelsen.

 

Billige implantat priser 

Hvad kræver det at få tandimplantater?

En behandling med tandimplantater er mulig for langt de fleste, som har mistet en eller flere tænder. Alderen er i den forbindelse ikke nogen hindring.

Det vigtigste er, at kæbeknoglen er sund og rask, hvilket blandt andet vurderes ud fra forundersøgelsen samt den indledende røntgenscanning.

I nogle tilfælde er det også muligt at genopbygge kæben, og dermed gøre den egnet til en behandling med implantater. Tag en snak med din tandlæge om hvilke muligheder du har for at få implantater.

trustpilotudtalelse - implantater

Udtalelse fra kunde

Jeg er virkelig tilfreds med implantatet af to kindtænder, som jeg fik lavet hos Sebastian i løbet af 2016. Supergod service, god information både før og i løbet af behandlingen og venlig og professionelle medarbejdere. Også en fornuftig pris. Kan varmt anbefales.

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Linda Bergholt Bertelsen

Hvordan føles tandimplantater?

Du vil stort set ikke kunne se eller mærke forskel på dit nye tandimplantat og dine egne naturlige tænder.

Dog skal man være ekstra omhyggelig med at holde implantatet rent, da dette er med til at sikre et langsigtet godt resultat. Her kan man, udover almindelig grundig tandbørstning, med fordel anvende tandtråd og mellemrumsbørster til at holde mellemrummene ved implantatet rent.

God mundhygiejne forlænger implantaternes levetid

Det er generelt meget vigtigt at bevare en god mundhygiejne. Dette gælder både før, under og efter at behandlingen er afsluttet.

En god mundhygiejne er med til at sikre, at implantatet og resten af dine tænder har de bedste forudsætninger.

Nye undersøgelser viser, at størstedelen af alle implantater stadig fungerer op til 10 år efter, at de er blevet indopereret i kæben. Tandimplantater er dermed en løsning man kan have glæde af i mange år.

Hvad koster tandimplantater?

Der kan være stor forskel på tandimplantat priser i Danmark. Godt Smil er Danmarks største og førende kæde af tandlægeklinikker, og vores dygtige tandlæger, isætter hvert år flere end 3.000 tandimplantater.

Dette giver os en stor fordel hos vores leverandører. Du kan derfor spare helt op til 40 procent på priserne sammenlignet med andre klinikker rundt omkring i landet.

Se priseksempler på implantatbehandling herunder eller se priser for den enkelte klinik her.

Isættelse af implantater – trin for trin:

  • Implantatet isættes under lokalbedøvelse eller fuld narkose – det er 100% smertefrit
  • Implantatet vokser sig fast i kæben (osteointegration) – det varer to til seks måneder
  • Isættelse af endeligt abutment og aftrykstagning til krone eller protese
  • Isættelse af den endelige krone, bro eller protese
Priser på implantater

Tandimplantat pris – se priser på implantater her

Implantater Pris
Implantat inkl. krone Fra 13.495 kr.
Knogleopbygning – pris fra Fra 3.000 kr.
Priserne er eksklusiv røntgen og bedøvelse.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen. Herefter ringer vi dig op snarest muligt.

Vil du høre mere om vores behandlinger eller bestille en tid?

Find Godt Smils kontaktoplysninger her
Loading...