• Cookie Mærket

Velkommen til tandlægerne på Frederiksberg

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 04
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Frederiksberg
Roskildevej 37 A, 2. sal
- 2000 Frederiksberg

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

KOM INDENFOR

Din Godt Smil tandlæge på Frederiksberg – i Valbys baghave

Velkommen til din Godt Smil tandlæge på Frederiksberg. Vi er stolte af at være en del af den førende tandlægekæde i Danmark. Siden åbningen af klinikken i juni 2010 har flere end 10.000 patienter skiftet til Godt Smil tandlægerne på Frederiksberg. Vores team sørger for at holde sig up to date med den nyeste viden inden for tandlægefaget. Du kan derfor være sikker på at få en professionel behandling af højeste standard og kvalitet. Tandlægen på Frederiksberg ligger på 2. sal, og består af 8 store og lyse klinikrum.

Professionelt tandlægeteam på Frederiksberg

Din Godt Smil tandlæge på Frederiksberg drives af overtandlæge Sebastian Tschechne, som igennem adskillige kurser har opnået særlige kompetencer inden for implantologi og større tandbehandlinger. I efteråret 2015 afsluttede Sebastian Tschechne sin videreuddannelse i Frankfurt, og kan nu betegne sig som ”Master of Science in Oral Implantology”. Foruden klinikejer Sebastian Tschechne beskæftiger klinikken 6 tandlæger, 4 tandplejere, 9 klinikassistenter, heraf 1 receptionist samt egen narkoselæge.

Vi har fokus på tandlægeskræk

Lider du af tandlægesskræk er vores klinik det helt rigtige valg for dig. Vores team er særligt uddannet til at tage sig af patienter med denne form for angst, og vi ved derfor, hvad der skal til for at gøre behandlingen så behagelig som muligt. Det er dog vigtigt, at du altid informerer os om din tandlægeskræk, når du møder på klinikken. Så lover vi at gøre vores bedste til at du får en god og smertefri oplevelse hos os. Ønsker du tandbehandling udført under sedering eller fuld narkose er dette også muligt, da vi har tilknyttet egne narkoselæger.

Blandt Danmarks førende inden for tandimplantater

Klinikejer Sebastian Tschechne er blandt de tandlæger i Danmark, som foretager flest simple såvel som komplicerede behandlinger med tandimplantater. Sebastian Tschechne har videreuddannet sig i Frankfurt, og opnåede i år 2015 en master uddannelse i implantologi. Det er de færreste tandlæger i Danmark, som har gennemført denne videreuddannelse. Godt Smil klinikken på Frederiksberg kan således tilbyde en helt særlig erfaring og viden inden for denne type behandling. 

Gode indkøbsaftaler sikrer dig lave priser

Som en del af Godt Smil kæden har vores klinik adgang til nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler. Når vi indkøber eksempelvis plastmateriale, porcelænskroner og implantater til vores behandlinger, får vi langt lavere priser end andre tandlægeklinikker i Danmark. Derfor kan vi tilbyde dig nogle yderst konkurrencedygtige priser på tandbehandling. Skal du have lavet en porcelænskrone eller et implantat, kan du faktisk spare helt op 40 procent ved at vælge vores klinik. Dette er naturligvis helt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service.

Vores personale byder dig varmt velkommen til din Godt Smil tandlæge på Frederiksberg.

Tandbehandlinger på Frederiksberg

Vores dygtige tandlæger og tandplejere udfører langt de fleste former for tandbehandlinger. I samarbejde med vores narkoselæge tilbyder vi også tandbehandling udført under fuld narkose.

Udtalelse fra kunde

“Utrolig god behandling, god atmosfære og meget gode til at informere. De fik bugt med min kones tandlægeskræk, så nu smiler hun stort. Vi har anbefalet klinikken til alle vi kender, flere af dem bruger nu samme klinik. Det er den på Frederiksberg.”

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Per

Personale hos Godt Smil tandlæge på Frederiksberg

Vores tandlæge på Frederiksberg har ansat et yderst kompetent personale, der består af 7 tandlæger, 4 tandplejere, 9 klinikassistenter samt egen narkoselæge. Klinikken er derfor blandt de største i Danmark. Personalet efteruddanner sig kontinuerligt ved at deltage i talrige kurser med både danske og udenlandske foredragsholdere.

Sebastian

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Pernilla

TANDLÆGE

Kirsten

TANDLÆGE

Christoffer

TANDLÆGE

Brandur

TANDLÆGE

Thomas

TANDLÆGE

Tine

TANDPLEJER

Sandra

TANDPLEJER

Viktoria

TANDPLEJER

Emiliya

TANDPLEJER

Edina

KLINIKASSISTENT

Merve

KLINIKASSISTENT

Ekaterina

KLINIKASSISTENT

Yesim

KLINIKASSISTENT

Mette

KLINIKASSISTENT

Selma

KLINIKASSISTENT

Sofie

KLINIKASSISTENT

Ditte

KLINIKASSISTENT

Lina

KLINIKASSISTENT

Lissie

RECEPTIONIST

Besøg din Godt Smil tandlæge på Frederiksberg

Godt Smil på Frederiksberg er beliggende på Roskildevej – ca. 400 meter fra Frederiksberg Zoo. Klinikken tilbyder gode og gratis parkeringsforhold. Vores adresse er:

Godt Smil Frederiksberg

44 22 41 04

Roskildevej 37 A, 2. sal

2000 Frederiksberg

Handicapforhold

Der er elevator i opgangen, så hvis du er gangbesværet bliver du hjulpet ekstra på vej. Grundet trapper ved indgangen har vi installeret en rampe til dig, og hvis du har brug for det, så hjælper vi dig gerne ned og op af rampen.

Når du bestiller en tid hos en af vores tandlæger, skal du blot huske at oplyse, at du er kørestolsbruger - så skal vi nok sørge for at være dig behjælpelig, når du besøger klinikken.

Transport og parkering

OBS. Grundet vejarbejde er Roskildevej spærret. Du kan læse flere praktiske informationer om vejarbejdet her.

For patienter i bil er der mulighed for parkering i gården. Du kan få udleveret et dagskort i receptionen. På Roskildevej kan du parkere i op til fem timer, og er du med bus holder linjerne 4A og 6A lige udenfor klinikken.
Hovedparten af vores patienter kommer fra Frederiksberg og nærmeste omegn, men vi har også mange patienter fra både Valby, Greve og Amager.

Loading...