tandlaege fredericia

Dine tandlæger
i Fredericia har åbent

Du kan trygt booke en tid
- vi passer godt på dig

Ring op 44 22 41 12

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag:
kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 12
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Fredericia
Bødkervej 3, 1. sal
7000 Fredericia

KOM FORREST I KØEN
Download vores App

DOWNLOAD TIL IPHONE DOWNLOAD TIL ANDROID

Du kan trygt komme på klinikken

Ift. coronavirus tager vi alle hygiejnemæssige forbehold, vi bruger nødvendige værnemidler og sørger for god afstand.

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Specialister i tandlægeskræk

Få 100% smertefri behandling

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Førende inden for implantater & kroner

Bedst anmeldte tandlæger på Trustpilot

Prøv vores nye videokonsultation

Få hurtig tandfaglig hjælp og rådgivning – hjemme i din stue.
Gå sikkert ”til tandlægen” uden at møde op på klinikken.

LÆS MERE OG BOOK VIDEOKONSULTATION

Kom indenfor

Din Godt Smil tandlæge i Fredericia

Velkommen til din Godt Smil tandlæge i Fredericia. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med alt fra en almindelig tandrensning til større indgreb som for eksempel fjernelse af visdomstænder og implantater. Vores tandlæger og klinikassistenter vil gøre deres bedste for, at du føler dig velkommen så snart du træder ind i klinikken. Vi lægger vægt på en 100 procent smertefri behandling, og hvis du lider af tandlægeskræk er vores team særligt uddannet til at afhjælpe det.

Et moderne sundhedshus

Din Godt Smil tandlæge i Fredericia er en del af Quattro Clinic, som er et moderne sundhedshus bestående af en tandlægeklinik, special klinikker, kliniske tandteknikere, fysioterapeuter samt et stort fitness center. Tandlægeklinikken ejes af tandlæge Anja Jørgensen, og er en af landets mest moderne klinikker. Klinikken råder over 6 flotte klinikrum, egen digital panoramascanner, opvågningsstue og alt det nyeste udstyr. Vi deler reception, venteareal og opvågning med sundhedshusets øvrige klinikker. 

Alle former for tandbehandling

Klinikken beskæftiger flere tandlæger og tandplejere, og tilbyder alle former for tandbehandling. Da vi har særligt meget erfaring inden for tandimplantater og kosmetisk tandbehandling, fungerer vi også som henvisningsklinik for tandlægerne i Fredericia og omegn. Tandprotese behandlinger foretages i samarbejde med vores kliniske tandtekniker, som har specialiseret sig i proteseløsninger. I samarbejde med vores dygtige narkoselæge, kan vi også tilbyde dig at få udført din tandbehandling under fuld narkose. 

Smertefri tandbehandling

Mange lider af tandlægeskræk og det betyder ofte at et besøg hos tandlægen skal overvindes. Hos Godt Smil i Fredericia tilbyder vi dig og din familie en tryg og omsorgsfuld tandbehandling. Vi forsøger altid at gøre din tandbehandling til en god oplevelse, og håber at vi i fællesskab kan overvinde din tandlægeskræk. Vi har investeret i det nyeste udstyr, som hjælper os med at udføre en smertefri og effektiv tandbehandling. Ved at klikke på linket kan du læse mere om vores speciale inden for tandlægeskræk.

Vi glæder os til at se dig

Hos vores dygtige Godt Smil tandlæge i Fredericia, kan du være sikker på at få en tandbehandling af høj kvalitet udført i behagelige omgivelser, og ikke mindst af et personale med fokus på at give dig den bedste oplevelse. Har du tandlægeskræk, sætter vi naturligvis gerne ekstra tid af til dig. Personalet hos Godt Smil tandlægerne i Fredericia glæder sig til at byde dig velkommen på vores flotte klinik.

Tandbehandlinger i Fredericia

På klinikken i Fredericia udfører vores tandlæger stort set alle former for tandbehandling. Dette er uanset, om du skal have lavet en større kosmetisk tandbehandling, flotte porcelænskroner, avancerede implantater eller blot et almindeligt tandeftersyn eller tandrensning. 

Personale i Godt Smil Fredericia

Vores klinik i Fredericia beskæftiger et meget kompetent personale bestående af 3 tandlæger, 1 special tandlæge, 2 tandplejere, 6 klinikassistenter og 1 receptionist. Vi er et sundhedshus med fokus på høj kvalitet og service. Vores tandlæger og tandplejere har efteruddannet sig ved forskellige kurser, og kan derfor vejlede dig med den nyeste viden.

Anja

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Pariya

TANDLÆGE

Augusto

TANDLÆGE

Aws

TANDLÆGEASSISTENT

Laura

TANDPLEJER

Gurli

KLINIKASSISTENT

Anne Marie

KLINIKASSISTENT

Mia

KLINIKASSISTENT

Marlene

KLINIKASSISTENT

Louise

KLINIKASSISTENT ELEV (BARSEL)

Bella

MEDHJÆLP

Lotte

RECEPTIONIST

Find din Godt Smil tandlæge i Fredericia

Din Godt Smil tandlæge i Fredericia er beliggende på Bødkervej 3 - i udkanten af byen. Der er gode parkeringsmuligheder lige ved klinikken, ligesom det er nemt at komme dertil fra motorvejen. Vores adresse er:

Godt Smil Fredericia

44 22 41 12

Bødkervej 3

7000 Fredericia

Transport og parkering

Klinikken er beliggende i udkanten af byen med gode parkeringsfaciliteter og kun få minutter fra motorvejen. Kommer du fra Middelfart, er det derfor hurtigt og nemt at komme frem til vores klinik. 

Loading...