• Cookie Mærket
vejle tandlaege 1019 godtsmil_vejle tandklinik_vejle tandlaege_vejle_godtsmil tandlaege_vejle

Velkommen til tandlægerne i Vejle

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 20
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Vejle
Horsensvej 72C 2. sal
- 7100 Vejle.

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

KOM INDENFOR

Velkommen til tandlægerne i Vejle

Det handler om tillid

Valg af tandlæge er en tillidssag. Hos Godt Smil i Vejle vil du opleve en behagelig og afslappende atmosfære på hele klinikken. Vores venlige receptionist byder dig velkommen, og henviser dig til vores hyggeligt ventelounge med diverse forfriskninger. Her kan du sidde og nyde udsigten, inden du skal ind til din tandplejer eller tandlæge. Vi har også erstattet den typiske tandlægelugt med en dejligt frist duft samt beroligende musik. Vi vil gøre alt for at du skal føle dig velkommen hos os.

Dit tandlægeteam i Vejle

Klinikken ejes og drives af tandlæge Ashraf Satari. Foruden Ashraf beskæftiger klinikken én dygtig tandlæge, to tandplejer, fire klinikassistenter, samt en receptionist.

Vi kurerer tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk er vores klinik det rigtige valg. Vi har gjort det til vores mission at give vores patienter den bedste tandlægeoplevelse nogensinde. Jo flere gode oplevelser du har hos tandlægen, desto mere forsvinder din tandlægeskræk. Det vigtigste er, at din tandbehandling bliver så behagelig og smertefri som overhovedet mulig. Af samme årsag tilbyder vi blandt andet sedering samt behandling under fuld narkose. Dette kan lade sig gøre, da vi har vores egen speciallæge i anæstesi tilknyttet klinikken. 

Topmoderne klinik

Klinikken i Vejle er blandt landets mest moderne tandlægeklinikker. Vi har investeret i det nyeste udstyr på markedet for tandbehandling. Dette er med til at sikre en præcis, effektiv og ikke mindst smertefri tandbehandling. Blandt andet råder vores klinik over en CT scanner, samt udstyr til digital aftrykstagning og elektronisk bedøvelse. For at øge præcisionen af vores arbejde, arbejder alle tandlægerne med lupbriller. Vi glæder os til at vise dig vores flotte klinik.

Konkurrencedygtige priser

Klinikken i Vejle er en del af Godt Smil, som er landets førende tandlægekæde. Dette landsdækkende samarbejde betyder, at vi kan tilbyde dig nogle yderst konkurrencedygtige priser på tandbehandling. Dette skyldes, at vi igennem samarbejdet med Godt Smil kæden, har adgang til landets absolut bedste indkøbsaftaler. Især på porcelænskroner, implantater og tandblegning kan der være meget at spare ved at vælge os. På denne vis får du som patient en tandbehandling af høj kvalitet til fair pris.

Godt Smil Vejle - Klinikken for dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris.

Tandbehandlinger i Vejle

Hos Godt Smil i Vejle tilbyder vi alle former for tandbehandlinger. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores behandlinger. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Udtalelse fra kunde

“God betjening og omsorgsfuld behandling, taklede min tandlægeskræk til UG. De varmeste anbefalinger herfra.”

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Birgitte Hansen

Personale hos Godt Smil Vejle

Teamet på klinikken består af 4 tandlæger med hvert sit speciale, 4 tandplejere, 4 søde klinikassistenter og 1 receptionist. Vi glæder os til at give dig en god tandlægeoplevelse på vores klinik. Vi har efteruddannet os ved deltagelse i talrige kurser med danske såvel som udenlandske foredragsholdere.

Ashraf

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Bjarne

TANDLÆGE

Regitze

TANDLÆGE

Helge

TANDLÆGE

Siw

TANDLÆGE

Emilie

TANDLÆGE

Trine

TANDPLEJER

Camilla

TANDPLEJER

Lida

TANDPLEJER

Julie

KLINIKASSISTENT

Pranvera

KLINIKASSISTENT

Annemette

KLNIKASSISTENT

Shadan

KLINIKASSISTENT

Kristina

RECEPTIONIST

Find Godt Smil Vejle

Godt Smil Tandlægerne i Vejle er beliggende tæt på centrum af byen.

Godt Smil Vejle

44 22 41 20

Horsensvej 72C 2 sal

7100 Vejle

Handicapforhold

Vores klinik er beliggende tæt på centrum af byen. Der er både elevator og niveaufri adgang til klinikken. Derudover er der gratis parkeringsmuligheder tæt på klinikken.

Loading...