Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
tandlæge odense

Billige tandlæger
2 steder i Odense

Få alle tandbehandlinger
i Odense Centrum eller Midtby

VÆLG KLINIK I ODENSE

Odense C

Godt Smil Odense C
Mogensensvej 24C, stuen
5000 Odense C

Gå til odense C Ring op: 44 22 41 03

Odense M

Godt Smil Odense M
Tagtækkervej 8, 2. sal
5230 Odense M

Gå til odense M Ring op 44 22 41 26

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til fair en pris

Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot (og mest anmeldte)

Stort fokus på tandlægeskræk

Førende indenfor implantater og kroner

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Landsdækkende garantiordning

Tandbehandlinger i Odense

Hos vores dygtige tandlæger og tandplejere kan du få udført langt de fleste former for tandbehandlinger - som for eksempel:

Du finder os her

Odense C

Godt Smil Odense C
Mogensensvej 24C, stuen
5000 Odense C

Odense M

Godt Smil Odense M
Tagtækkervej 8, 2. sal
5230 Odense M

Godt Smil Odense C

Godt Smil Odense C

Godt Smil Tandlægerne i Odense C: Klinikken er den største og mest moderne tandklinik i Odense. Den råder over hele 14 klinikrum, 3D scannere samt alt i digitalt røntgenudstyr. Klinikken har en central beliggenhed på Mogensensvej 24C med Åløkkeskoven som nærmeste nabo.

Tandklinikken drives af overtandlæge Dadi Hrafnkelsson og beskæftiger 9 tandlæger, 6 tandplejere og 17 dygtige klinikassistenter. Tilmed er der tilknyttet erfarne narkoselæger, og klinikken tilbyder derfor også tandbehandling udført under fuld narkose.

Vi tilbyder også akut tider: Akut tandlæge i Odense

Godt Smil Odense M

Godt Smil Tandlægerne i Odense M: Tandklinikken er beliggende på Tagtækkervej 8, 2. sal, 5230 Odense ved Rosengårdcenteret, hvor du således er sikret en god og gratis parkeringsplads.

Tandklinikken drives også af overtandlæge Dadi Hrafnkelsson, og beskæftiger et kompetent team af erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Klinikken er indrettet med 6 yderst moderne behandlingsrum, der med den nyeste type tandlægestol, sikre at du ligger komfortabelt under behandlingen. Derudover er der i alle behandlingsrum digitale skærme til digitale røntgen billederne, samt egen 3D scanner, som anvendes ved planlægning af implantater og andre kirurgiske behandlinger.

Godt Smil Odense M

Godt Smil tandlæger i Odense

Velkommen til dine Godt Smil tandlæger i Odense Centrum og Midtby. Vi byder på begge vores klinikker, både nye og gamle patienter velkommen til indbydende venteværelser med dagens avis, forskellige blade og varme drikke. Godt Smil Odense C og M klinikkerne drives af overtandlæge Dadi Hrafnkelsson, som har efteruddannet sig ved adskillige kurser og har opnået status som ”Master of Science in Oral Implantology” ved Goethe Universitetet i Frankfurt.

Høj kvalitet til fair pris

Begge tandklinikker nyder godt af kædens fordelagtige rabataftaler hos vores leverandører samt et omfattende internt efteruddannelsesprogram for alle faggrupper. For dig som patient betyder det, at du altid får en tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris hos klinikkerne i Godt Smil. Vores tandlægepriser er faktisk helt op til 40 procent lavere sammenlignet med andre tandlægeklinikker i Danmark. Især på porcelænskroner og implantater kan der være rigtig meget at spare ved at vælge Godt Smil. 

Hjælp til tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk i større eller mindre grad er vores klinikker det rette valg for dig. Vores kompetente teams er vant til at håndtere patienter med tandlægeskræk og sætter gerne ekstra tid af til din behandling. Vi råder over markedets nyeste udstyr som er med til at sikrer dig en effektiv og smertelindret tandbehandling. Det vigtigste er, at du fortæller om din tandlægeskræk således, at vi har mulighed for at håndtere denne på bedste vis. 

Vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen til dine Godt Smil tandlæger i Odense C og M.

Ofte stillede spørgsmål

🦷 Er det 𝟭𝟬𝟬% 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 at skifte tandlæge til Godt Smil i Odense?

Ja det er 100% gratis og uforpligtende at skifte tandlæge til os. Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Godt Smil, skal du bare ringe til os eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Så skal vi nok gøre alt det praktiske ift. også at flytte din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.
Kontakt os her på siden

🦷 Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det gør du ved at ringe til den klinik, du ønsker en tid på - eller udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside. Så finder vi en tid, der kan passe dig og hjælper med at indhente din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.

🦷 Får jeg tilskud, hvis jeg er medlem af Sygeforsikringen "danmark"?

Hvis du er medlem af "danmark", vil du på nogle behandlinger få tilskud fra sygeforsikringen "danmark". Når du har fået udført en behandling, som du kan få tilskud til, skal du betale det fulde beløb for behandlingen på klinikken. Du vil så efterfølgende få tilskuddet overført fra "danmark" direkte til din konto. Kontakt Sygeforsikring "danmark", hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe du tilhører - eller om du kan få tilskud.

🦷 Hvornår kan jeg spare op til 40% hos Godt Smil?

Hos Godt Smil er det typisk på større behandlinger, du kan spare mest - nogle gange op til til 40%. Det er fx på implantater, kroner, broer og andre større tandbehandlinger. Du finder vores priser på vores hjemmeside, og er altid velkommen til at bestille en tid til en undersøgelse og et overslag.

🦷 Koster det noget at få et tilbud/overslag?

Både ja og nej. Selve prisoverslaget koster ikke noget, men det kræver, at vi laver en undersøgelse på dig - og eventuelt tager røntgenbilleder for at diagnosticere. Du kan se priserne på vores undersøgelser på vores hjemmeside under priser.