tandlaege-odense

tandlaege-odense

Spar op til 40% på tandbehandlinger

Dygtige tandlæger i Odense:
2 topmoderne klinikker

Du får høj kvalitet til en fair pris

Høj kvalitet til fair pris

Danmarks førende tandlæge

Spar op til 40%

Vi prismatcher alle tandlæger

‘Fremragende’ på Trustpilot

Flere end 500.000 patienter i DK

Vælg klinik

Akuttidsgaranti:

Ring inden kl. 09.00 og få tid samme dag
(forbehold for undtagelser i sommerferien)

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

  • Høj kvalitet til en fair pris (spar op til 40%)
  • Vi prismatcher alle tandlæger i Danmark
  • Gratis pristjek & faglig vurdering
  • Stort fokus på tandlægeskræk
  • 500.000 danskere har allerede valgt os
  • Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot

Medlemmer af Sygeforsikringen “Danmark”
Du får dit tilskud – vi kan indberette det for dig.

Spar op til 40% på din tandbehandling

Når vi siger, vi er Danmarks førende tandlægekæde, er det ikke blot en påstand.

Du kan spare helt op til 40% på især større behandlinger – du får altså høj kvalitet til en fair pris.

Derudover tilbyder vi – som de eneste tandlæger i Danmark – prismatch på alle behandlinger og faktisk også gratis konsultation ifm. pristjek (sammenligning af behandling/pris fra anden tandlæge).

Desuden har vi også stort fokus på tandlægeskræk og smertelindrede behandlinger, hvorfor de fleste kan udføres i enten fuld narkose eller under sedering på mange af vores klinikker.

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og vær dækket allerede fra dag ét

Her finder du vores tandlæger i Odense

Godt Smil Odense C

Godt Smil Tandlægerne i Odense C er den største og mest moderne tandklinik i Danmark, og klinikken råder over hele 22 klinikrum, 3D-scannere samt alt i digitalt røntgenudstyr.

Klinikken er centralt beliggende på Mogensensvej 24C med Åløkkeskoven lige i baghaven.

Til daglig drives tandklinikken af overtandlæge Dadi Hrafnkelsson og beskæftiger ni tandlæger, seks tandplejere og 17 dygtige klinikassistenter.

Tilmed er der tilknyttet erfarne narkoselæger, og klinikken tilbyder derfor også tandbehandling udført i fuld narkose samt under sedering.

Vi tilbyder også akuttider: Akut tandlæge i Odense

Godt Smil Odense M

Godt Smil Tandlægerne i Odense M er beliggende på Tagtækkervej 8 på 1. og 2. sal lige ved Rosengårdscenteret, hvor du kan parkere ganske gratis.

Klinikken er indrettet med 13 moderne behandlingsrum med det nyeste udstyr. Bl.a. den nyeste type tandlægestol, der sikrer, at du ligger komfortabelt under behandlingen.

Ligeledes er der i alle behandlingsrum digitale skærme til de digitale røntgenbilleder og egen 3D-scanner, der bruges ved planlægning af eksempelvis implantater og andre kirurgiske behandlinger.

Tandklinikken drives også af overtandlæge Dadi Hrafnkelsson og beskæftiger et kompetent team af erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Godt Smil tandlæger i Odense

Velkommen til dine Godt Smil tandlæger i Odense centrum og midtby. På begge vores klinikker byder vi både nye som faste patienter velkommen i vores indbydende venteværelser med dagens avis, forskellige blade og varme drikke.

Godt Smil Odense C og M drives til daglig af overtandlæge Dadi Hrafnkelsson, der har efteruddannet sig med adskillige kurser og har opnået status som ”Master of Science in Oral Implantology” ved Goethe Universitetet i Frankfurt.

Akut tandsmerte?

Så kan du altid ringe til os i Odense inden kl. 09.00 og få en akut tid samme dag. Vi tilbyder nemlig alle patienter akuttidsgaranti – også dig, der ikke er patient hos os normalt.

Dentist in Odense? Read in English.

Høj kvalitet til fair pris

Begge tandklinikker nyder godt af kædens fordelagtige rabataftaler hos vores leverandører samt et omfattende internt efteruddannelsesprogram for alle faggrupper.

For dig som patient betyder det, at du altid får en tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris på klinikkerne i Godt Smil.

Vores tandlægepriser er faktisk helt op til 40% lavere sammenlignet med andre tandlægeklinikker i Danmark. Især på porcelænskroner og implantater kan der være rigtig meget at spare ved at vælge Godt Smil.

Udvidet landsdækkende garanti

Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til implantater, og materialerne hertil er ligeledes af højeste kvalitet. Netop derfor kan vi roligt tilbyde dig en af branchens bedste garantier på tandimplantater.

Vi tilbyder nemlig en udvidet landsdækkende garanti, der giver dig 10 års garanti på den nye tandrod (skruen, der sættes i din knogle) og 5 års garanti på selve kronen.

Hjælp til tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk i større eller mindre grad, er vores klinikker det rette valg for dig. Vores kompetente teams er vant til at håndtere patienter med tandlægeskræk og sætter gerne ekstra tid af til din behandling.

Vi råder over markedets nyeste udstyr, som er med til at sikre dig en effektiv og smertelindret tandbehandling. Det vigtigste er, at du fortæller om din tandlægeskræk, så vi har mulighed for at håndtere denne på bedste vis.

Vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen på enten vores tandklinik i Odense C eller M.

Er det 𝟭𝟬𝟬% 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 at skifte tandlæge til Godt Smil i Odense?

Ja, det er 100% gratis og uforpligtende at skifte tandlæge til os. Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Godt Smil, skal du bare ringe til os eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.

Så skal vi nok gøre alt det praktiske i forhold til også at flytte din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.
Kontakt os her på siden

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det gør du ved at ringe til den klinik, du ønsker en tid på – eller udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside.

Så finder vi en tid, der passer dig, og hjælper med at indhente din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.

Får jeg rabat, hvis jeg er medlem af Sygeforsikringen “danmark”?

Hvis du er medlem af “danmark”, vil du på nogle behandlinger få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”.

Når du har fået udført en behandling, som du kan få tilskud til, skal du betale det fulde beløb for behandlingen på klinikken.

Du vil så efterfølgende få tilskuddet overført fra “danmark” direkte til din konto.

Kontakt Sygeforsikringen “danmark”, hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe du tilhører, eller om du kan få tilskud.

Hvornår kan jeg spare op til 40% hos Godt Smil?

Hos Godt Smil er det typisk på større behandlinger, du kan spare mest – nogle gange op til 40%.

Det er for eksempel på implantater, kroner, broer og andre større tandbehandlinger.

Du finder vores priser på vores hjemmeside, og du er altid velkommen til at bestille en tid til en undersøgelse og et overslag.

Koster det noget at få lavet et overslag (tilbud)?

Både ja og nej. Selve prisoverslaget koster ikke noget, men det kræver, at vi laver en undersøgelse på dig – og eventuelt tager røntgenbilleder for at diagnosticere.

Du kan se priserne på vores undersøgelser på vores hjemmeside under priser.

Samarbejdspartnere

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.