• Cookie Mærket
Godt Smil
Godt smil - menu

Velkommen til tandlægerne i Odense

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00
Se telefontravlhed

Ring på 44 22 41 03
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Tandlægerne
Mogensensvej 24 C, stuen
- 5000 Odense

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge godt smil Tandlægerne

Spar op til 40% på din behandling

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Fremragende – 9.5 stjerner ud af 10 baseret på 1770 anmeldelser

KOM INDENFOR

Din Godt Smil tandlæge i Odense – Danmarks største tandlægeklinik

Velkommen til din Godt Smil tandlæge i Odense, Danmarks største og mest moderne tandlægeklinik. Klinikken råder over hele 13 klinikrum, eget dentallaboratorium, 3D scannere samt alt i digitalt røntgenudstyr. Vores klinik sætter en helt ny standard for tandlægeklinikker i Danmark. Klinikken er beliggende på Mogensensvej 24C med Åløkkeskoven som nærmeste nabo. I venteværelset finder du dagens avis og forskellige blade. Er du til kaffe, the eller chokolade, kan dette også nydes, mens du venter.

Mange kompetencer samme sted

Klinikken beskæftiger en række dygtige tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og narkoselæger. Vi prioriterer tværfaglighed for at yde den bedste kvalitet i behandlingerne. Godt Smil i Odense drives af overtandlæge Dadi Hrafnkelsson, som har efteruddannet sig ved adskillige kurser og har opnået status som ”Master of Science in Oral Implantology” ved Goethe Universitetet i Frankfurt. Foruden Dadi Hrafnkelsson beskæftiger klinikken 9 tandlæger, 6 tandplejere og 17 dygtige klinikassistenter. Tandklinikken har derudover tilknyttet erfarne narkoselæger, og tilbyder derfor også tandbehandling udført under fuld narkose.

Eget lokalt dentallaboratorium

I forbindelse med klinikken har vi vores eget dentallaboratorium. Det betyder at de porcelænskroner, som vi anvender i vores behandlinger, er fremstillet lokalt på klinikken. Vores porcelænskroner er fremstillet af de bedste materialer og både funktionalitet såvel som æstetik er i fokus. Er der tvivl om hvilken farve din nye porcelænskrone skal have, hjælper vores dygtige tandteknikere gerne med at tage farveprøve og foretage individuelle tilpasninger. Vi glæder os til at vise dig de mange fordele ved at have eget dentallaboratorium.

Patienter fra flere steder i landet

Størstedelen af vores patienter kommer fra Odense og nærmeste omegn, men vi har også mange patienter fra både Nyborg, Svendborg, Middelfart og Faaborg. Mange af vores nye patienter er blevet anbefalet klinikken af venner og familie, mens andre kommer for at nyde godt af vores lave priser. Vi er naturligvis glade og stolte over, at vores koncept om at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris kan være med til at tiltrække så mange nye patienter.

Vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen til Danmarks største tandlægeklinik – din Godt Smil tandlæge i Odense.

Tandbehandlinger i Odense

Hos vores dygtige tandlæger og tandplejere kan du få udført langt de fleste former for tandbehandlinger - som for eksempel:

Udtalelse fra kunde

"Har flyttet tandlæge til klinikken i Odense, som klart kan anbefales. Dygtig personale og superfin service også ved brug for akuthjælp. Fair priser."

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Egon Nielsen

Personale i Godt Smil Odense

Vores klinik i Odense beskæftiger et yderst kompetent personale bestående af 9 tandlæger, 6 tandplejere og 18 klinikassistenter. Personalet på klinikken har meget fokus på kvalificeret efteruddannelse, og har erfaring i både simple men også komplekse behandlinger. Klinikejer Dadi Hrafnkelsson er specialist i implantologi, og har opnået status som ”Master of Science in Oral Implantology” ved Goethe Universitetet.

Dadi Hrafnkelsson

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Birgir Olafsson

TANDLÆGE

Torfi Stefansson

TANDLÆGE

Nawras Al-Khafaji

TANDLÆGE

Esdras Dresler

TANDLÆGE

Maryam Azizzadeh

TANDLÆGE

Baderia Saleh

TANDLÆGE

Rene Færch

TANDLÆGE

Anaïs Caballero

TANDLÆGE

Helena Nørfelt

TANDPLEJER

Hanne O´Reilly

TANDPLEJER

Tine Dyre

TANDPLEJER

Thayaaline Sajeepan

TANDPLEJER

Sally Thao Huynh Le

TANDPLEJER

Laura Haastrup

TANDPLEJER

Camilla Ragus

KLINIKASSISTENT

Charlotte Pedersen

KLINIKASSSISTENT

Beate Knudsen

KLINIKASSISTENT

Nicoline Shirzad

KLINIKASSISTENT

Tsvetoslava Vasielva

KLINIKASSISTENT

Pernille Pedersen

KLINIKASSISTENT

Mette Jensen

KLINIKASSISTENT

Camilla Sørensen

KLINIKASSISTENT

Kristrún Eiriksdóttir

KLINIKASSISTENT

Heidisilke Bruun

KLINIKASSISTENT

Ninka Rasmussen

KLINIKASSISTENT

Bianca Kristensen

KLINIKASSISTENT

Julie Rasmussen

KLINIKASSISTENT

Solveig Rasmussen

KLINIKASSISTENT

Line Ørholm

KLINIKASSISTENT

Maria Madsen

KLINIKASSISTENT

Rikke Mortensen

KLINIKASSISTENT

Trine Pedersen

KLINIKASSISTENT

Find din Godt Smil tandlæge i Odense

Godt Smil i Odense er beliggende på Mogensensvej – ca. 3 kilometer fra Odense centrum. Klinikken tilbyder gode parkeringsforhold, og er yderst handicapvenlig. Vores adresse er:

Godt Smil Odense

Mogensensvej 24 C

5000 Odense C

Transport og parkering

Vi har gratis parkeringspladser uden for klinikken. Du kan parkere der i 2 timer, men skal du besøge os i længere tid, skal du have et parkeringskort i receptionen.

Loading...