tandlaege frederikshavn

Dygtige tandlæger
i Frederikshavn

Du får høj kvalitet
- til en fair pris

Ring op 44 22 41 14

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag:
kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 14
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Frederikshavn
Kallsvej 2A, 1. sal
9900 Frederikshavn

KOM FORREST I KØEN
Download vores App

DOWNLOAD TIL IPHONE DOWNLOAD TIL ANDROID

Du kan trygt komme på klinikken

Ift. coronavirus tager vi alle hygiejnemæssige forbehold, vi bruger nødvendige værnemidler og sørger for god afstand.

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil:

Høj kvalitet til en fair pris

Specialister i tandlægeskræk

Få 100% smertefri behandling

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Førende inden for implantater & kroner

Bedst anmeldte tandlæger på Trustpilot

Mangler du en tid til tandlæge?
Så husk, at tidsbestilling er nødvendigt.

Du kan enten ringe til os, kontakte os via vores kontaktformular eller bruge vores Godt Smil app til at booke eller afbestille tider. 

Ring os op

Få GRATIS coaching mod tandlægeskræk

I en begrænset periode kan du få en gratis coaching session
til en værdi af 850 kr. per session.

FÅ GRATIS HJÆLP TIL DIN TANDLÆGESKRÆK

KOM INDENFOR

Din Godt Smil tandlæge i Frederikshavn

Vores flotte klinik i Frederikshavn er beliggende på Kallsvej ved Danmarksgade, og har i mange år været blandt byens største og førende tandlægeklinikker. Hos Godt Smils tandlæge i Frederikshavn tilbyder vi en professionel og smertefri tandbehandling udført i lyse og behagelige omgivelser. Der er gode parkeringsfaciliteter samt niveaufri adgang med elevator.

Du er i trygge hænder

Klinikken blev i sommeren 2016 overtaget af tandlæge Miklas Schiereck, som har været tandlæge siden 1995. Miklas er oprindeligt uddannet i Tyskland, men flyttede i 2009 til Danmark, og er i dag bosiddende i Strandby. I 2010 påbegyndte Miklas en videreuddannelse inden for behandling med tandimplantater og kirurgi. Miklas er således en erfaren tandlæge, som udfører langt de fleste former for tandbehandling. Du er i trygge hænder hos Miklas og hans team af dygtige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Specialister i tandlægeskræk

Foruden vores 3 kompetente tandlæger beskæftiger klinikken, 3 tandplejere og 5 dygtige klinikassistenter. Vi er således et stort team, som har et fælles mål om at give dig den bedste tandlægeoplevelse. Lider du af tandlægeskræk, kan vi gøre en forskel og hjælpe dig med at overvinde denne. Jo flere gode oplevelser du har hos tandlægen, desto mindre bliver din tandlægeskræk. Vi anvender desuden også akupunktur som led i vores behandling mod tandlægeskræk. Husk at informere os om din tandlægeskræk når du bestiller din første tid på klinikken. Vi glæder os til at give dig en god oplevelse.

Vi udfører også implantater

Hos vores tandlæge i Frederikshavn udfører vi langt de fleste former for tandbehandling. Vi udfører naturligvis alle de simple tandbehandlinger såsom tandrensning, paradentosebehandling, rodbehandling og plastfyldninger. Derudover udfører vi behandlinger med porcelænskroner, implantater, kosmetisk tandbehandling samt forskellige former for kirurgi. Uanset hvilken tandbehandling du har brug for, har vi de rette kompetencer til at hjælpe dig trygt og smertefrit igennem hele behandlingen.

Fokus på efteruddannelse

For at sikre dig den bedst mulige behandling deltager tandlægerne i Frederikshavn ofte i både nationale såvel som internationale kurser. Nogle kurser har fokus på at præsentere nye behandlingsmetoder, mens andre kurser omhandler nye materialer. Vi sørger for altid at holde vores viden opdateret, og anvender naturligvis kun veldokumenterede materialer i vores behandlinger.  

Vi glæder os til at give dig en god oplevelse hos vores din Godt Smil tandlæge i Frederikshavn.

Tandbehandlinger i Frederikshavn

Hos Godt Smils tandlæge i Frederikshavn tilbyder vi alle former for tandbehandlinger. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores behandlinger. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Personale i Godt Smil Frederikshavn

Teamet på klinikken består af 3 tandlæger, 3 tandplejere, 3 klinikassistenter og 1 receptionist. Vi glæder os til at give dig en god tandlægeoplevelse på vores klinik.

Miklas

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Cristina

TANDLÆGE

Jonis

TANDLÆGE

Jette

TANDPLEJER

Lisbeth

TANDPLEJER

Lise

TANDPLEJER

Heidi

KLINIKASSISTENT

Helle

KLINIKASSISTENT

Anitta

KLINIKASSISTENT

Kim

KLINIKASSISTENT ELEV

Laila

RECEPTIONIST

Find din Godt Smil tandlæge i Frederikshavn

Klinikken er beliggende på Kallsvej 2A, 1 sal. 9900 Frederikshavn Vi glæder os til at se dig.

Godt Smil Frederikshavn

44 22 41 14

Kallsvej 2A, 1 sal

9900 Frederikshavn

Loading...