• Cookie Mærket
Godt Smil
Godt smil - menu

Er du en af mange, som ønsker sig et smukt og blændende smil? Så er du ikke alene. Men det kommer ikke af sig selv. Du skal passe dine tænder ordentligt, og derfor er det væsentligt, at du løbende går til tandeftersyn ved din tandlæge.

Hvor ofte skal jeg have et eftersyn?

Tandlægeforeningen har pr. 1 april 2015 indført nye ydelser og regler for tilskud til tandeftersyn. Det betyder, at patienter inddeles i grupper (grønt, gult eller rødt spor), der fastsætter, hvor ofte du skal komme til eftersyn ved din tandlæge - og dermed hvor mange eftersyn du er tilskudsberettiget til.

Hvilken gruppe du tilhører, og dermed hvor ofte du skal komme, laver du en individuel aftale med din tandlæge om.

Find din lokale Godt Smil afdeling her, og kontakt din tandlæge

Overhold eftersyn og modtag tilskud

Det er vigtigt, at du overholder dine eftersyn, for at du kan få dine tilskud, ligesom det er afgørende for dine tænders sundhed.

Som hovedregel anbefales det, at du som minimum får lavet et eftersyn en gang om året. Hvad dit behov præcist er, vil tandlægen fortælle dig om ved næste besøg.

Hvilke typer eftersyn findes der?

Med Tandlægeforeningens nye ydelser er antallet ændret og flere er kommet til. Du kan stadig få foretaget dit regelmæssige tandeftersyn, men dette hedder i dag en diagnostisk grundundersøgelse og indebærer, at du bliver tjekket for, om alt i munden er, som det skal være.

Afhængig af situationen i mundhulen kan du få en udvidet grundundersøgelse eller en statusundersøgelse. Det forklarer tandlægen dig om.

Du er også velkommen til at kontakte os her, for at høre mere.

For patienter i gult og rødt spor findes der i dag også en individuel forebyggende behandling, der laves i forbindelse med en statusundersøgelse og forudgående undersøgelse. Her har tandlægen fundet et behandlingsbehov, der udløser den individuelle forebyggende behandling.

Du skal indstille dig på, at tandlægen tager røntgenbilleder - og i nogle tilfælde panorama billeder - af dit tandsæt, for at kunne give dig en behandlingsplan. Dette betaler man som patient ekstra for, men er nødvendig for tandlægen, for at kunne følge udviklingen i mundhulen.

Vidste du, at:

  • Sygeforsikring "danmark" giver 100% i tilskud til både tandeftersyn og tandrensning til unge mellem 18 og 25 år, der er medlem af en dækningsberettiget gruppe.

Undgå huller og få rene tænder med en tandrensning hos Godt Smil >>

Hvad får jeg undersøgt ved tandeftersynet?

Til et tandeftersyn får du lavet en undersøgelse af dit tandsæt og mundhule. Her fastsætter tandlægen dit behandlingsbehov og inddeler dig i den gruppe, som du tilhører.

Ved eftersynet får du altså en plan for, hvad du selv skal gøre, for at opretholde eller forbedre din mundhygiejne, samt en plan for, hvor ofte du skal gå til kontrol ved tandlægen.

Det er vigtigt, at du overholder dine eftersyn, da du her får vished omkring udviklingen. Du sikrer ligeledes, at begyndende tandproblemer bliver opdaget i tide, og ikke udvikler sig til mere omfattende skader.

trustpilotudtalelse - tandeftersyn

Udtalelse fra kunde

Hos 'Godt Smil, Horsens' føler man sig i trygge hænder.. Man bliver mødt med forståelse og et smil.. Der er ingen løftede pegefingre, og man føler sig aldrig set ned på.. Jeg er gået fra at frygte tandlægen, til frivilligt at komme til tandeftersyn som aftalt! Man føler ikke at de bare vil tjene penge, men at de faktisk er interesseret i at lytte og hjælpe! Jeg er meget tilfreds med at være flyttet til Godt Smil i Horsens..

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Line Marie Johansen

Hvordan bliver jeg indkaldt til et tandeftersyn?

Er du ny patient ved tandlægen, skal du selv bestille en tid til et eftersyn. Her får du af vide, hvilken gruppe du tilhører, og hvor ofte du skal komme.

Du kan herefter lave en aftale med tandlægen om, at du regelmæssig bliver indkaldt, når det der nødvendigt. Går du fast ved en tandlæge, bliver du automatisk undersøgt og inddelt i grupperne ved dit næste eftersyn.

Søg behandling og spar penge

Vær derfor opmærksom på, at du har en aftale med din tandlæge om indkald, så du ikke springer et vigtigt eftersyn over. Det betaler sig at holde løbende øje og søge behandling, hvis det er nødvendigt, da det nedsætter behovet for behandling - og dermed sparer dig for en masse penge.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen. Herefter ringer vi dig op snarest muligt.

Vil du høre mere om vores behandlinger eller bestille en tid?

Find Godt Smils kontaktoplysninger her
Loading...