tandlaege farum

Dygtige tandlæger
i Farum

Du får høj kvalitet
- til en fair pris

Ring op 44 22 41 18

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag:
kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 18
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Farum
Rådhustorvet 4
3520 Farum

KOM FORREST I KØEN
Download vores App

DOWNLOAD TIL IPHONE DOWNLOAD TIL ANDROID

Du kan trygt komme på klinikken

Ift. coronavirus tager vi alle hygiejnemæssige forbehold, vi bruger nødvendige værnemidler og sørger for god afstand.

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Specialister i tandlægeskræk

Få 100% smertefri behandling

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Førende inden for implantater & kroner

Bedst anmeldte tandlæger på Trustpilot

Få GRATIS coaching mod tandlægeskræk

I en begrænset periode kan du få en gratis coaching session
til en værdi af 850 kr. per session.

FÅ GRATIS HJÆLP TIL DIN TANDLÆGESKRÆK

KOM INDENFOR

Velkommen til tandlægerne i Farum

En tandlæge med fokus på dig

Hos Godt Smil i Farum har vores dygtige team fokus på dig og dine ønsker. Vi tager os god tid til at forstå dit behandlingsbehov, og udarbejder altid et skriftligt overslag, inden vi starter din behandling. Uanset om du skal igennem en større eller mindre tandbehandling er det vigtigt for os, at du er velinformeret og tryg under hele dit behandlingsforløb på klinikken. Vi ønsker at give dig en god oplevelse hos tandlægen hver gang. Som en del af Godt Smil tilbyder vi alle vores patienter en landsdækkende garanti samt et koncept om fuld tilfredshed eller pengene tilbage. 

Vores priser er blandt de laveste

I Danmark er prisen for mange af de mindre tandbehandlinger såsom tandeftersyn, tandrensning og mindre plastfyldninger reguleret af det offentlige. Det betyder at disse priser er de samme hos alle tandlægeklinikker i Danmark. Skal du derimod have lavet en større plastfyldning, tandkrone eller måske et tandimplantat, er der meget at spare ved at vælge Godt Smil som din tandlæge. Vores priser på disse ydelser er helt op til 40 procent end hos andre tandlæger i Danmark. Vi går naturligvis ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller servicen.

Frygter du at gå til tandlæge?

Mange er bange for at gå til tandlæge, og kommer derfor ikke regelmæssigt til tandlæge. Vi har særligt fokus på at gøre din tandbehandling til en god oplevelse. Vores dygtige tandlæger forstår og accepterer din angst, og hvor svært det er at komme de første gange. Du vil blive informeret om alt, hvad vi foretager os under hele forløbet. Målet er at du efter et par behandlinger, helt kan slippe af med din tandlægeskræk for altid. Bemærk at vi i samarbejde med vores dygtige narkoselæger også tilbyder tandbehandling under sedering eller fuld narkose.

En moderne tandlægeklinik

Vores klinik er blandt Farums absolutte største og førende tandlægeklinikker, beliggende i det nye sundhedshus. Klinikken råder over 6 lyse behandlerrum, egen 2D scanner, samt det nyeste digitale udstyr. Vores flotte Tempur tandlægestole gør besøget på klinikken ekstra komfortabelt. Derudover har vi monteret digitalt røntgen udstyr direkte ved tandlægestolene. Er du kørende i bil er der gratis parkeringspladser lige ved siden af klinikken, som ligger i stueplan med let adgang for gangbesværet.

Vi glæder os til at se dig hos Godt Smil i Farum!

Tandbehandlinger i Farum

Hos Godt Smil i Farum tilbyder vi alle former for tandbehandlinger. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores behandlinger. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Personale hos Godt Smil Farum

Teamet på klinikken består af 2 tandlæger med hvert sit speciale, 2 tandplejere, 4 søde klinikassistenter og 1 service manager. Vi glæder os til at give dig en god tandlægeoplevelse på vores klinik.

Thomas

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Cecilie

TANDLÆGE

Emil

TANDPLEJER

Tina

TANDPLEJER

Nurgül

KLINIKASSISTENT

Louise

KLINIKASSISTENT

Christina

KILINIKASSISTENT ELEV

Mie

KLINIKASSISTENT ELEV

Dawn

SERVICE MANAGER

Find Godt Smil Farum

Godt Smil i Farum er beliggende ved Rådhustorvet 4 st.

Godt Smil Farum

44 22 41 18

Rådhustorvet 4

3520 Farum

Handicapforhold

Vores klinik er beliggende i stueplan, og der er gratis parkeringsmuligheder tæt på klinikken.

Loading...