Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
Spar op til 40% ved at skifte tandlæge
Spar op til 40% ved at skifte tandlæge

Spar op til 40% ved at skifte tandlæge

Vi vil gerne være din nye tandlæge

Kontakt os nu

Går du og overvejer et tandlægeskift?

Hvordan gør man egentlig? Er det besværligt? Kan din tandlæge mon se, at du har besøgt en anden? Koster det noget, og hvad hvis du skal flytte, sker et tandlæge skift så automatisk som hos lægen? Hvad kan du med fordel være opmærksom på, når du skal finde en tandlæge – måske kan der være penge at spare? Spørgsmålene omkring tandlægeskift er mange, og vi har nedenfor forsøgt at besvare de fleste.

English speaking? Visit our dentist in Copenhagen here >>

Hvordan skifter man tandlæge?

Du har frit tandlægevalg, og det er nemt at skifte tandlæge. Du skal bare bestille en tid på den nye tandklinik. Din nye tandlæge tager sig af alt det praktiske med at indhente tandlægejournal fra din tidligere tandlæge. Det kræver blot, at du giver accept til dette. Et tandlægeskift er gratis i alle kommuner.

Find en tandlæge du føler dig tryg ved. Tryghed har stor betydning, når det gælder tandlægebesøg, og det er vigtigt, at du har tillid til den tandlæge, du vælger.

Har du spørgsmål?

 Kontakt os

Skift tandlæge ved flytning

Måske er du lige flyttet og har brug for at finde en ny tandlæge. Tandlæge skift ved flytning kræver ikke nødvendigvis, at du bestiller en ny tid med det samme, men for at sikre at du bliver indkaldt, er det nødvendigt at kontakte en ny tandlæge. Den nye tandlæge kan herefter indhente dine data og hermed indkalde dig rettidigt, så du ikke misser et af dine regelmæssige eftersyn.

Det er de regelmæssige eftersyn, der sikrer, at eventuelle tandsygdomme opdages og behandles i tide og hermed ikke udvikles yderligere. Det sker ikke automatisk, som ved lægen, at du tilknyttes en ny tandlæge ved flytning. Og hvis din gamle tandlæge ikke er oplyst om dit adresseskifte, så kan du tilmed risikere at ryge ud af indkalde-systemet.

Husk derfor at informere din gamle tandlæge ved flytning eller find en tandlæge inden dit næste regelmæssige tandeftersyn.

Pas godt på dine tænder - de skal holde hele livet.

FÅ BILLIG FINANSIERING FÅ BILLIG FINANSIERING

FÅ BILLIG FINANSIERING

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

SE LÅNEMULIGHEDER

Vidste du at:

  • Du har frit tandlæge valg
  • Et tandlæge skift kan foretages på et split sekund
  • Det koster dig intet at skifte
  • Der kan være penge at spare ved et tandlægeskift

Koster det noget at skifte tandlæge

Du har frit tandlægevalg, og det koster dig intet at foretage et tandlæge skift. Vær dog opmærksom på at en ny tandlæge er pålagt at skulle udføre en undersøgelse for at kunne udarbejde en fuld tandstatus ved dit første besøg.

Har du for nyligt fået taget røntgenbilleder, ville disse billeder dog kunne overføres fra din tidligere tandlæge ved tandlæge skift. Det anbefales at få taget eftersynsbilleder med cirka med to års mellemrum, men det vurderes individuelt ud fra nuværende og tidligere tandhistorik, hvor ofte du bør få taget disse.

Har du akut behov for tandlægebehandling, og har din egen tandlæge ingen ledige tider, kan du blot finde en tandlæge og booke en tid. Det er først, hvis du vælger et permanent tandlæge skift, at det kræves, at den nye tandlæge foretager et tandeftersyn med udfyldelse af en fuld tandstatus.

Har du akut behov for en tandlæge i weekenden eller på helligdage, udenfor normal åbningstid, kan du kontakte tandlægevagten.

Ring mig op?

 Klik her

Hvordan vælger man en ny tandlæge?

Det er blevet populært at sammenligne banker, tjekke renten på vores lån, og det viser sig ofte, at der er penge at spare. Måske har du haft den samme tandlæge i mange år, men det samme gør sig faktisk gældende, når det drejer sig om tandlæge priser.

Du kan derfor ligeledes med fordel gøre dig nogle overvejelser inden, du vælger at skifte tandlæge. Find den tandlæge der er den rette for dig. Er det vigtigt for dig med billige tandlæge priser eller måske, at der i høj grad tages hensyn til din tandlægeskræk?

Sørg for at finde den tandlæge der dækker netop dit behov.

Behandlinger

Implantater

Implantater

Implantat med krone: Pris 11.950 – 13.995 kr. En eller flere mistede tænder kan erstattes ved hjælp af implantater.

Tandproteser

Tandproteser

Tryklås protese: Pris 24.000 – 38.000 kr. Klinikkerne i Godt Smil udfører forskellige former for permanente løsninger inden for tandproteser.

Porcelænskroner

Porcelænskroner

Porcelænskrone: Pris 3.450 – 3.995 kr. En porcelænskrone er en kappe eller en hætte, der sættes uden på resterne af en eksisterende tand.

Vil du skifte til Godt Smil Tandlægerne?

Udfyld da venligst kontaktformularen. Herefter ringer vi dig op snarest muligt.

Har du spørgsmål?

 Kontakt os