• Cookie Mærket

Velkommen til tandlægerne i Lyngby

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 07
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Lyngby
Jægersborgvej 64, 1. sal
- 2800 Kgs. Lyngby

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

KOM INDENFOR

Din Godt Smil tandlæge i Lyngby

Velkommen til din Godt Smil Tandlæge i Lyngby. Vores klinik har flere end 10.000 patienter, og er dermed blandt de største og førende tandlægeklinikker i Lyngby. Vi har særligt fokus på at gøre besøget hos din Godt Smil tandlæge til en god og behagelig oplevelse. Klinikken består af 6 store og lyse klinikrum. I vores hyggelige venteareal kan du nyde en god kop kaffe elle the, mens du venter.

Høj kvalitet til fair pris

Hos Godt Smil i Lyngby kan vi tilbyde dig og din familie tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Vi er specialister i implantater og kirurgi, men tilbyder naturligvis alle former for tandbehandling. Da vi har 5 dygtige tandlæger på klinikken har vi flere specialer på samme klinik. Derudover har vi 2 dygtige tandplejere som er specialister i behandling af parodontose. Af samme årsag fungerer vi også som henvisningsklinik for andre tandlæger i Lyngby. Hos Godt Smil i Lyngby er du i trygge hænder under hele dit behandlingsforløb.

Smertefri behandling

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk, og vores søde behandlere gør alt for, at dit besøg hos os, skal være så behageligt som muligt. Vi lover dig, at en tandbehandling ikke nødvendigvis behøves at være forbundet med ubehag og smerter. Hvis du ønsker det, kan vi også tilbyde dig at få udført din tandbehandling mens du er i fuld narkose. Vores klinik har nemlig tilknyttet egen narkoselæse og narkosesygeplejerske. Du kan her læse meget mere om tandlægeskræk.

Landsdækkende garanti

Som en del af Godt Smil, tilbyder vi i samarbejde med de andre klinikker i Godt Smil, alle vores patienter en udvidet landsdækkende garanti. Det betyder, at du i hele garantiperioden selv kan vælge, hvilken klinik i Godt Smil du ønsker at få til at foretage en eventuel omlavning af din behandling. Dette kan være en fordel, hvis du er for eksempel er på arbejde eller ferie et andet sted i Danmark. Det eneste det kræver er at du kontakter vores call center. Så hjælper vi med at bestille tid og koordinere dit besøg. 

Vi glæder os til at se dig

Mange af vores patienter kommer fra Lyngby og nærmeste omegn, men vi har også patienter fra både Hørsholm, Herlev og Gentofte. Vores klinik er i øvrigt et godt alternativ til de patienter, som tidligere tog til Sverige for at få lavet en tandbehandling. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Godt Smil i Lyngby.

Tandbehandlinger i Lyngby

Vores klinik i Lyngby har et højt fagligt niveau og tværfaglighed er i fokus for at yde den mest optimale kvalitet i enhver behandling. Vores dygtige tandlæger og tandplejere udfører langt de fleste former for behandlinger. Hos Godt Smil kan du spare helt op til 40% - og det er naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udtalelse fra kunde

“Lider af voldsom tandlægeskræk/angst. Jeg blev hjulpet igennem hele mit besøg lige fra jeg trådte ind i receptionen. Anna (fra Lyngby) er fantastisk. Snakkede mig igennem hele besøget, fortalte hvad og hvornår hun lavede noget i min mund. Gav mig tid. Jeg var rolig og nærmest afslappet. Da jeg stod i receptionen og skulle betale bagefter, stod jeg og småsludrede. For vildt! Vil ikke sige, at jeg glæder mig til at komme tilbage, men jeg vil ikke være bange på samme måde. Tusind tak.”

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Sanne

Personale i Godt Smil Lyngby

Vores tandlæge i Lyngby beskæftiger et yderst kompetent personale, som består af 5 tandlæger, 3 tandplejere, 6 klinikassistenter samt 1 narkoselæge. Klinikken modtager mange henvisninger fra andre tandlæger i Lyngby, og har derfor erfaring i de fleste former for tandbehandlinger. Vores dygtige tandlæger har meget fokus på relevant efteruddannelse i både ind- og udland.

Heike

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Sebastian

TANDLÆGE

Sadia

TANDLÆGE

Matthias

TANDLÆGE

Pernille

TANDLÆGE

Mie

TANDLÆGE

Mariana

TANDLÆGE

Sania

TANDPLEJER

Ihssan

TANDPLEJER

Louise

TANDPLEJER

Anita

KLINIKASSISTENT

Citem

KLINIKASSISTENT

Vibeke

KLINIKASSISTENT

Charlotte

KLINIKASSISTENT

Maria

KLINIKASSISTENT

Sofie

KLINIKASSISTENT

Naida

KLINIKASSISTENT

Pernille

RECEPTIONIST

Find vej til tandlægen i Lyngby

Din lokale Godt Smil tandlæge i Lyngby er beliggende på Jægersborgvej – ca. 2 kilometer fra byens centrum. Klinikken tilbyder gode parkeringsforhold, og er yderst handicapvenlig. Vores adresse er:

Godt Smil Lyngby

44 22 41 07

Jægersborgvej 64, 1. sal

2800 Kgs. Lyngby

Transport og parkering

Der er to timers gratis parkering ved klinikken. Vi har parkeringspladser tilknyttet, men husk et parkeringskort til forruden, hvis du skal holde der længere. Lyngby station ligger desuden ca. to kilometer fra klinikken, og der er ca. 10 minutters gang fra Jægersborg station.

Loading...