Om Godt Smil

Fra én til 35 klinikker – sådan blev Godt Smil Danmarks førende tandlægekæde.

Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde med flere end 220 tandlægestole fordelt på 35 topmoderne klinikker i hele Danmark.

Godt Smil-klinikkernes tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og narkoselæger behandler hver eneste dag op mod 2.000 tilfredse patienter.

Personalet i Godt Smil går aldrig på kompromis med kvaliteten og sætter altid dig og dine behov i centrum. Hos Godt Smil Tandlægerne får du tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Nedenfor kan du læse mere om konceptet bag Godt Smil.

Ideen opstår

Ideen til Godt Smil opstod i foråret 2005. Danske tandlæger blev kritiseret i medierne for at have for høje priser sammenlignet med nabolande som Sverige og Tyskland.

Udover høje priser på tandbehandlinger blev tandlægerne også beskyldt for at foretage en form for fælles prisfastsættelse.

Langt de fleste danske tandlæger fulgte dengang den samme prisstruktur, og det var derfor næsten umuligt for patienterne at opnå en besparelse uanset valg af tandlægeklinik i Danmark.

Derfor så man et stort potentiale i at starte en tandlægekæde med høj kvalitet i behandlingerne til en fair pris for patienterne.

Fra idé til virkelighed

Den første Godt Smil-klinik åbnede i april måned 2008 i Horsens, dvs. knap halvandet år efter, at ideen til konceptet opstod. Horsens-klinikken råder i dag over ni tandlægestole, og kædens administrative hovedkontor ligger også i Horsens.

I løbet af det første år tilmeldte over 3.000 patienter sig den nye klink, og dette tal var ved udgangen af 2012 helt oppe på over 9.000. Priserne er helt op til 40% lavere end gennemsnittet i Danmark og matcher prisniveauet i både Tyskland og Sverige.

Høj kvalitet til en fair pris

Det er således ikke længere nødvendigt at tage til udlandet for at få tandbehandling til lave priser.

Siden åbningen af den første klinik i Horsens har Godt Smil åbnet 35 klinikker over hele landet – med flere på vej.

Klinikkerne råder over flere end 180 tandlægestole og beskæftiger over 600 dygtige tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og administrativt personale.

Derudover har flere af klinikkerne tilknyttet egen speciallæge i anæstesi.

Vores vision

Godt Smil Tandlægerne har som vision at tilbyde tandbehandling af en høj kvalitet til en fair pris. Priserne skal være væsentligt lavere end gennemsnittet i Danmark og matche prisniveauet i Tyskland og Sverige.

Alle klinikker skal være indrettet med markedets nyeste udstyr, og kun de bedste materialer skal anvendes i behandlingerne.

Videreuddannelse af personale, kvalitetskontrol samt nøje udvælgelse af tandlæger skal være med til at sikre en ensartet høj kvalitet på samtlige klinikker.

Patienten skal altid sættes i centrum under hele behandlingsforløbet, og vi vil fortsat være den tandlægekæde, der har den højeste patienttilfredshed.