Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG

Om Godt Smil

Godt Smil er Danmarks førende

tandlægekæde. Vi tilbyder tandbehandling

af høj kvalitet til en fair pris.

Kontakt os

Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde med flere end 220 tandlægestole fordelt på 32 topmoderne klinikker, beliggende i landets største byer. Hos os kan du spare helt op til 40 procent på din behandling.

Godt Smil klinikkernes tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og narkoselæger behandler hver eneste dag op mod 2.000 tilfredse patienter. Personalet i Godt Smil går aldrig på kompromis med kvaliteten, og sætter altid dig og dine behov i centrum. Hos Godt Smil Tandlægerne får du tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Nedenfor kan du læse mere om konceptet bag Godt Smil.

Ideen opstår

Ideen til Godt Smil opstod i foråret 2005. Danske tandlæger blev kritiseret i medierne for at have for høje priser sammenlignet med nabolande som Sverige og Tyskland. Udover høje priser på tandbehandlinger blev tandlægerne også beskyldt for at foretage en form for fælles prisfastsættelse.

Langt de fleste danske tandlæger fulgte dengang den samme prisstruktur, og det var derfor næsten umuligt for patienterne at opnå en besparelse, uanset valg af tandlægeklinik i Danmark. Derfor så man et stort potentiale i at starte en tandlægekæde med høj kvalitet i behandlingerne til en fair pris for patienterne.

Fra ide til virkelighed

Den første Godt Smil klinik åbnede i april måned 2008 i Horsens, dvs. knap halvandet år efter at ideen til konceptet opstod. Klinikken råder i dag over 9 tandlægestole, og fungerer desuden som kædens administrative hovedsæde.

I løbet af det første år tilmeldte over 3.000 patienter sig den nye klink, og dette tal var ved udgangen af 2012 helt oppe på over 9.000. Priserne er helt op til 40% lavere end gennemsnittet i Danmark, og matcher prisniveauet i både Tyskland og Sverige.

Høj kvalitet til en fair pris

Det er således ikke længere nødvendigt at tage til udlandet for at få tandbehandling til lave priser. Siden åbningen af den første klinik i Horsens har Godt Smil åbnet 32 klinikker over hele landet. Dertil kommer, at vi åbner klinik på Amager i juni og i Frederikssund til august.

Klinikkerne råder over flere end 180 tandlægestole, og beskæftiger over 600 dygtige tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og administrativt personale. Derudover har flere af klinikkerne tilknyttet egen speciallæge i anæstesi.

Vores vision

Godt Smil Tandlægerne har som vision at tilbyde tandbehandling af en høj kvalitet til en fair pris. Priserne skal være væsentligt lavere end gennemsnittet i Danmark og matche prisniveauet i Tyskland og Sverige.

Alle klinikker skal være indrettet med markedets nyeste udstyr, og kun de bedste materialer skal anvendes i behandlingerne. Videreuddannelse af personale, kvalitetskontrol samt nøje udvælgelse af tandlæger skal være med til at sikre en ensartet høj kvalitet på samtlige klinikker. Patienten skal altid sættes i centrum under hele behandlingsforløbet, og vi vil fortsat være den tandlægekæde, der har den højeste patienttilfredshed.

 • Sara Louise, model

  "Jeg har altid skjult mit smil, når der skulle tages billeder, men nu smiler jeg konstant. Det har virkelig givet mig en forbedret livskvalitet at se mine perfekte tænder hver dag og ikke behøve at skjule glæden".

 • Lars Rasmussen, tidligere landsholdsspiller i håndbold

  "Da jeg trådte ind hos Godt Smil tandlægerne i Horsens var jeg ikke i tvivl om, at her skulle jeg have lavet mine tænder. Jeg blev modtaget af to søde mennesker, som lyttede og med det samme gav mig en super pris".

 • Marie Egede, komiker & tv-vært

  "Efter en god konsultation hos Godt Smil besluttede mig derfor for at få lavet mine fortænder, og det er jeg meget glad for. Jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem".

 • Jim Lyngvild, modeekspert og foredragsholder

  "Hos Godt Smils tandlæge i Odense fik jeg en betjening og rådgivning, som gav mig tryghed til at få lagt porcelænsfacader på 12 tænder i over- og undermund. Der blev hele tiden fulgt op på spørgsmål".

 • Kira Eggers, model

  "Jeg fik anbefalet Godt Smil til at lave en permanent løsning til min ødelagte fortand. Der gik ikke lang tid, før jeg lagde mig i tandlægestolen og gik derfra med et sæt perfekte fortænder".