Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
Klinikker
Klinikker

Find en Godt Smil
tandlæge nær dig

Vælg nærmeste klinik herunder
- eller vælg at blive kontaktet af os

bliv kontaktet

Du kan kontakte os på nedenstående telefonnumre eller ved at udfylde vores kontaktformular.
Nedenfor kan du se en oversigt over alle tandklinikkerne i Godt Smil. Når du har valgt tandklinik
fremkommer klinikkens adresse samt direkte telefonnummer nedenfor.

32 topmoderne klinikker i Danmark

Vi er Danmarks førende tandlægekæde med over 650 dygtige tandlæger, tandplejere, tandklinikassistenter og narkoselæger. Vi er fordelt på 32 topmoderne klinikker i landets største byer. Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores tandklinikker.

Godt Smils første tandklinik åbnede i april 2008, og siden da er det gået stærkt. I dag består Godt Smil af 32 tandklinikker fordelt i hele Danmark. På alle Godt Smil klinikker finder du dygtige tandlæger og markedets nyeste udstyr, ligesom at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af din tandbehandling. Du kan spare helt op til 40% på mange af vores behandlinger sammenlignet med andre tandlæger i Danmark. Vi vil gøre alt, hvad der står I vores magt for, at din tandbehandling bliver udført med størst mulig smertefrihed og præcision. Hos os skal det være en god oplevelse at gå til tandlægen.

Vores tandklinikker ligger centralt i de fleste byer, så der er gode transportmuligheder til og fra klinikkerne. Når du besøger din Godt Smil tandlæge, vil du hurtigt opdage, at vores mission er at tilbyde vores patienter tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Vores personale arbejder tværfagligt, og via uddannelse og kurser sikrer vi, at alle medarbejdere løbende opdateres i forhold til nye teknikker og behandlinger.

Vi tilbyder endvidere landsdækkende garanti på alle vores behandlinger. Som patient på en af vores tandklinikker er du sikker på at være i centrum – fra du møder receptionisten, til du sætter dig i tandlægestolen, og bliver behandlet af en af vores tandlæger og klinikassistenter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.