• Cookie Mærket
sonderborg_tandlaege_gruppe_0919 tandlaege_soenderborg_web_0919 soenderborg 02

Velkommen til tandlægerne i Sønderborg

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 21
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Sønderborg
Perlegade 52
- 6400 Sønderborg.

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi ønsker at være din nye foretrukne tandlæge i Sønderborg, og vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil i Sønderborg som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkens lave tandlægepriser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

KOM INDENFOR

Velkommen til tandlægerne i Sønderborg

Din Godt Smil Tandlæge i Sønderborg

Vi byder dig velkommen inden for hos din Godt Smil Tandlæge i Sønderborg centrum. Vi ligger på 2. sal - elevatoren går lige til døren. Klinikken består af 6 flotte lyse klinikrum og er moderne indrettet med alt inden for nyeste teknologiske udstyr. I vores venteværelse med en hyggelig og afslappet atmosfære, byder vi dig på en god kop kaffe, the eller et glas koldt vand mens du venter.

Vi tager hånd om din tandlægeskræk

Rigtige mange lider desværre af tandlægeskræk. Det er vi hos Godt Smil meget bevidste om, og vi gør derfor vores allerbedste for at tage hensyn til dig og dine behov. Det gør vi netop for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Hos Godt Smil Sønderborg, er du som patient altid i centrum og vi samler på gode oplevelser.

Høj kvalitet til en fair pris

Godt Smil Sønderborg består af et professionelt fagligt kvalificeret team, som tilbyder dig og dem, du holder af en tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Vi tilbyder alle typer af tandbehandlinger, alt fra regelmæssige undersøgelser, kosmetisk tandbehandling til fjernelse af visdomstænder eller isætning af tandimplantater.

Danmarks førende tandlægekæde

Vores klinik i Sønderborg er en del af Danmarks førende tandlægekæde, Godt Smil. Det er vi stolte af, og det er netop derfor, at vi kan tilbyde dig konkurrencedygtige tandlægepriser, der er op til 40 procent lavere end hos andre tandlæger i Sønderborg. Vi deler lokaler med Tandprotesehuset, som vi til dagligt samarbejder med. Dette samarbejde sikrer vores patienter de bedste forudsætninger for en behandling med tandproteser.

Gode parkeringsforhold

Selvom vi ligger midt på gågaden, så er der gode parkeringsmuligheder tæt på klinikken. Der er 2-timers gratis parkering bag klinikken. Føtex og indkøbscenteret Borgen ligger tilmed i gå-afstand og her tilbydes også gratis parkering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for til den bedste tandlægeoplevelse.

Tandbehandlinger i Sønderborg

Hos Godt Smil i Sønderborg tilbyder vi alle former for tandbehandlinger. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores behandlinger. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Udtalelse fra kunde

“God betjening og omsorgsfuld behandling, taklede min tandlægeskræk til UG. De varmeste anbefalinger herfra.”

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Birgitte Hansen

Personale hos Godt Smil Sønderborg

Teamet på klinikken består af 3 tandlæger med hvert sit speciale, 4 tandplejer og 4 søde klinikassistenter. Vi glæder os til at give dig en god tandlægeoplevelse på vores klinik. Vi har efteruddannet os ved deltagelse i talrige kurser med danske såvel som udenlandske foredragsholdere.

Kristina

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Sanne

TANDLÆGE

Foteini

TANDLÆGE

Sara

TANDPLEJER (Barsel)

Malou

TANDPLEJER

Tamana

TANDPLEJER

Cecilia

KLINIKASSISTENT

Pia

KLINIKASSISTENT

Naja

KLINIKASSISTENT

Ardian

ELEV

Lissy

RECEPTIONIST

Find Godt Smil Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne i centrum af Sønderborg

Godt Smil Sønderborg

44 22 41 21

Perlegade 52

6400 Sønderborg

Handicapforhold

Vores klinik er beliggende i centrum af byen. Der er både elevator og niveaufri adgang til klinikken. Derudover er der gratis parkeringsmuligheder tæt på klinikken.

Loading...