Tandlæge på vagt

Hos Godt Smil har vi ofte en vagthavende tandlæge på nogle af vores 35 klinikker.

Har du tandpine / tandsmerter og brug for en tandlæge på vagt? Vores erfarne tandlægeteam kan normalt hjælpe dig med en tid hurtigt – ofte samme dag. Alternativt kan du næsten altid få en tid om morgenen dagen efter.

Alle klinikker har åbent mandag – fredag kl. 8.00 – 16.00. Nogle klinikker har en tandlæge på vagt, der kan behandle udover almindelig arbejdstid.

Hos Godt Smil tilbyder vores erfarne tandlæger at tage imod dig med akutte tandsmerter. Vi bestræber os altid på at hjælpe dig med din tandpine hurtigst muligt.

I vores interne tandlæge på vagt-team vil vi altid gerne hjælpe dig. Måske har du ondt i en enkelt tand, eller måske oplever du generelt smerter fra tænderne. Vores tandlæge på vagt har brug for ganske få oplysninger fra dig, hvorefter du vil blive hjulpet hurtigst muligt.

Hjælp tandlægevagten med at hjælpe dig:

Hvis du tager stilling til nedenstående spørgsmål, hjælper du tandplejeren, klinikassistenten eller tandlægen med bedre at forstå, hvad der er galt med dig – og hvordan vi kan hjælpe dig:

 • Hvornår oplevede du smerten første gang?
 • Hvor længe har den ca. stået på?
 • Hvad kan fremkalde og eventuelt forværre smerten?
 • Hvordan vil du beskrive smerten?
 • Hvor ondt har du på en skala fra 1-10?

Følgende klinikker har vagtåbent lørdag d. 15. maj kl. 8.00 – 11.00: 

Klinikker i Jylland:

Aarhus C.

Esbjerg

Klinikker på Fyn:

Klinikker på Sjælland:

Nørreport

Tastrup

Holbæk

Hørsholm

35 topmoderne klinikker i Danmark

Vær opmærksom på, at det typisk kun er nogle få klinikker, der tilbyder behandlinger uden for normale arbejdstider – og enkelte klinikker har lørdagsåbent. Men ring til os, og så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig.

Hos Godt Smil tilbyder vi at hjælpe dig med akut tandpine og tandsmerter.

Vi har 35 tandklinikker fordelt i hele Danmark, og vores tandlæge på vagt-team (varierer fra klinik til klinik – ikke alle klinikker har vagthavende tandlæge) er parat til at tage imod dig med smerter.

Oplever du tandpine og smerter efter:

Fjernelse af en tand?

Operation af en visdomstand?

En dyb tandfyldning?

 Eller har du:

 • En visdomstand på vej?
 • En tandbyld?
 • Smerter, når du spiser sødt?
 • Ømhed ved tygning?
 • Isninger ved kolde drikke?
 • En tand, som føles for høj?

Vigtigt ved ulykker / arbejdsskader

Har du været ude for en ulykke, hvor du har slået dine tænder, så husk at melde dette til din tandskadeforsikring, og tag forsikringspapirerne med – så hjælper vi med at udfylde dem.

På alle Godt Smil-klinikker finder du dygtige tandlæger og markedets nyeste udstyr, ligesom at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af din tandbehandling. Du kan spare helt op til 40% på mange af vores behandlinger sammenlignet med andre tandlæger i Danmark.

Vi vil gøre alt, hvad der står I vores magt for, at din tandbehandling bliver udført med størst mulig smertefrihed og præcision. Hos os skal det være en god oplevelse at gå til tandlægen.

Vi tilbyder endvidere landsdækkende garanti på alle vores behandlinger. Som patient på en af vores tandklinikker er du sikker på at være i centrum – fra du møder receptionisten, til du sætter dig i tandlægestolen og bliver behandlet af en af vores tandlæger/tandlæger på vagt og klinikassistenter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.