Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
Tandlæge på vagt
Tandlæge på vagt

Tandlæge på vagt

Vi har ofte en Vagthavende Tandlæge
på nogle af vores 32 klinikker

VÆLG KLINIK
Ring til os

RING TIL OS

Mandag - Fredag
kl. 8.00 - 16.00

Vagtåbent lørdag
kl. 07.00 - 11.00

RING PÅ 70 29 40 20
Bliv kontaktet

BLIV KONTAKTET

Du kan også skrive til os
- vi svarer normalt samme dag på hverdageBLIV KONTAKTET

Har du tandpine / tandsmerter og brug for en tandlæge på vagt? Vores erfarne tandlægeteam kan normalt hjælpe dig med en tid hurtigt - ofte samme dag. Alternativt kan du næsten altid få en tid om morgenen dagen efter.

Alle klinikker har åbent mandag - fredag kl. 8.00 - 16.00. Nogle klinikker har en tandlæge på vagt, der kan behandle udover almindelig arbejdstid.

Hos Godt Smil tilbyder vores erfarne tandlæger at tage imod dig med akutte tandsmerter. Vi bestræber os altid på at hjælpe dig med din tandpine hurtigst muligt. I vores interne tandlæge på vagt team vil vi altid gerne hjælpe dig. Måske har du ondt i en enkelt tand, eller måske oplever du generelt smerter fra tænderne. Vores Tandlæge på vagt har brug for ganske få oplysninger fra dig, hvorefter du vil blive hjulpet hurtigst muligt.

Hjælp tandlægevagten med at hjælpe dig:

Hvis du tager stilling til nedenstående spørgsmål, hjælper du tandplejeren, klinikassistenten eller tandlægen med bedre at forstå, hvad der er galt med dig - og hvordan vi kan hjælpe dig:

  • Hvornår oplevede du smerten første gang?
  • Hvor længe har den ca. stået på?
  • Hvad kan fremkalde og eventuelt forværre smerten?
  • Hvordan vil du beskrive smerten?
  • Hvor ondt har du på en skala fra 1-10?

Følgende klinikker har vagtåbent lørdag d. 18. juni kl. 8.00 - 11.00: 

Klinikker i Jylland:

Århus

 

Klinikker på Fyn:

Odense C

 

Klinikker på Sjælland:

Køge

Nørrebro

Nørreport

Roskilde

32 topmoderne klinikker i Danmark

Vær opmærksom på at det typisk kun er nogle få klinikker, der tilbyder behandlinger uden for normale arbejdstider - og enkelte klinikker har lørdagsåbent. Men ring til os og så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.


RING PÅ 70 29 40 20

Hos Godt Smil tilbyder vi at hjælpe dig med akut tandpine og tandsmerter. Vi har 32 tandklinikker fordelt i hele Danmark, og vores tandlæge på vagt-team (varierer fra klinik til klinik - ikke alle klinikker har vagthavende tandlæge) er parat til at tage imod dig med smerter.

Oplever du tandpine og smerter efter:

Fjernelse af en tand?

Operation af en visdomstand?

En dyb tandfyldning?

 Eller har du:

En visdomstand på vej?

En tandbyld?

Smerter når du spiser sødt?

Ømhed ved tygning?

Isninger ved kolde drikke?

En tand som føles for høj?

Vigtigt ved ulykker / arbejdsskader

Har du været ude for en ulykke, hvor du har slået dine tænder, så husk at melde dette til din tandskadeforsikring og tag forsikringspapirerne med - så hjælper vi med at udfylde dem.

På alle Godt Smil klinikker finder du dygtige tandlæger og markedets nyeste udstyr, ligesom at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af din tandbehandling. Du kan spare helt op til 40% på mange af vores behandlinger sammenlignet med andre tandlæger i Danmark.

Vi vil gøre alt, hvad der står I vores magt for, at din tandbehandling bliver udført med størst mulig smertefrihed og præcision. Hos os skal det være en god oplevelse at gå til tandlægen.

Vi tilbyder endvidere landsdækkende garanti på alle vores behandlinger. Som patient på en af vores tandklinikker er du sikker på at være i centrum – fra du møder receptionisten, til du sætter dig i tandlægestolen, og bliver behandlet af en af vores tandlæger/tandlæger på vagt og klinikassistenter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.