tandlaege risskov

Godt Smil tandlægerne
i Risskov har åbent

Du kan stadig få tid til
nødvendige / kritiske behandlinger

Ring op 44 22 41 25

Velkommen til tandlægerne i Risskov

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 25
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Risskov
Børglumvej 13
- 8240 Risskov

Coronavirus: Kan jeg stadig komme til tandlæge?

Vi holder stadig åbent på alle vores klinikker. Og vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har ondt eller har problemer med dine tænder.
Vi udfører alle nødvendige / kritiske behandlinger. Alle ikke-kritiske behandlinger udføres først efter 30. juni.

Vi ringer til dig, hvis du har en tid, der skal flyttes - du behøver ikke ringe til os for at flytte den.

 

Se hvilke behandlinger der udføres Læs mere her

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

KOM INDENFOR

Godt Smil - din tandlæge i Risskov

Nedenfor kan du læse lidt om vores klinik og hvad vi kan tilbyde dig som patient. Vælger du os lover vi at gøre vores ypperste for at give dig en god oplevelse. Godt Smil er kendt for at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til fair pris. 

Du kan gå til tandlæge i hele Danmark

Vores klinik i Risskov er med i Godt Smil som er landets førende tandlægekæde. Det betyder, at du som patient kan gå til tandlæge i hele Danmark. Dette kan være en fordel, hvis du flytter adresse eller får akut brug for en tandlæge. Godt Smil har 29 topmoderne klinikker og råder over 400 dygtige fagfolk fordelt i Danmark, som står klar til at hjælpe dig. Vi sørger altid for at udveksle journal og røntgenbilleder internt i kæden, såfremt du ønsker dette. Vores udvidet garanti er ligeledes landsdækkende. Det betyder at du er sikret en dygtig tandlæge uanset hvor I landet du bor. 

Særligt fokus på tandlægeskræk 

Hos os vil du blive mødt af et veluddannet personale, som har meget erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk. Vi tager os gerne ekstra tid til at lære dig at kende og forstå dine forventninger. Vores personale er nøje udvalgt ud fra en række faglige såvel som menneskelige kvalifikationer. Lider du af tandlægeskræk er vores klinik i Risskov derfor et godt valg. I samarbejde med narkoselæger tilbyder vi også at foretage tandbehandling under fuld narkose. Uanset hvilken behandling du skal have udført, bestræber vi os på at din behandling skal være 100 procent smertefri.  

Du får en fair pris på din tandbehandling

Siden åbningen af den første klinik i kæden tilbage i 2008, har Godt Smil gået forrest i kampen om at tilbyde et konkurrencedygtigt alternativ til de billigere tandlæger i Sverige og Tyskland. Siden 2008 har flere end 150.000 patienter skiftet tandlæge til Godt Smil, og hver måned skifter over 3.500 nye patienter til Godt Smil klinikkerne. Fælles for de mange nye patienter, er et ønske om at få en tandbehandling af en høj kvalitet til en fair pris. Især på de såkaldte frie ydelser kan der være meget at spare. De frie ydelser dækker blandt andet over implantater, porcelænskroner, plastfyldninger og rodbehandlinger m.m.

Skift tandlæge til Godt Smil Risskov

At skifte tandlæge er naturligvis en stor beslutning. Det at gå til tandlæge er en tillidssag, og det kan tage tid at opbygge en god relation til en ny tandlæge. Derfor bør man som patient, altid bruge lidt tid på at finde den rette klinik. Undersøgelser vider, at beliggenhed og personale samt prisniveauet er blandt de faktorer, som har særlig stor betydning ved valg af tandlæge. Det er dog ikke særligt tidskrævende at skifte tandlæge. Det eneste du skal gøre er at skrive eller ringe til os. Så skal vi nok sørge for alt det praktiske, herunder at indhente din journal fra din tidligere tandlæge.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Godt Smil Risskov.

Tandbehandlinger hos Godt Smil i Risskov

På vores klinik i Risskov kan du få udført de fleste former for tandbehandling. Da vi også fungerer som henvisningsklinik, har vi meget erfaring i større tandbehandlinger. Tandproteser udføres i samarbejde med Tandprotesehuset.

Udtalelse fra kunde

“Har været ved Godt Smil i Århus (Århus C) og få opereret en visdomstand ud. Indgrebet var smertefrit (om end der var flere spændende lyde), det tog 45 minutter, og da jeg kom ud, trak tandlægerne en del af det prisoverslag, jeg havde fået tidligere, fordi det gik så nemt. Nu har bedøvelsen lagt sig, og jeg har stort set ikke andre smerter end ømhed, så smider et thumbs up afsted til Godt Smil i Aarhus og Kristina Rossen/Camilla Blindbæk som stod for indgrebet.”

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Jesper T

Dit personale hos Godt Smil i Risskov

Vores tandlæge i Risskov beskæftiger et yderst kompetent personale, som består af 2 tandlæger, 1 tandplejer og 4 klinikassistenter. Derudover deler vi lokaler med Tandprotesehuset, som råder over dygtige tandteknikere med speciale i fremstilling af tandproteser. Vores tandlæger og tandplejere har efteruddannet sig ved deltagelse i talrige kurser med danske såvel som udenlandske foredragsholdere.

Maryam

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Rikke

TANDLÆGE

AnBeth

TANDLÆGE

Hanna

TANDPLEJER

Maiken

TANDPLEJER

Helle

KLINIKASSISTENT

Line

KLINIKASSISTENT

Janni

KLINIKKOORDINATOR/RECEPTIONIST

Rameena

KLINIKASSISTENT ELEV

Find din Godt Smil tandlæge i Risskov

Din lokale Godt Smil tandlæge i Risskov er beliggende på Børglumvej 13 ved siden af Fitness World. Klinikken tilbyder gode parkeringsfaciliteter. Vores adresse er:

Godt Smil Risskov

44 22 41 25

Børglumvej 13

8240 Risskov

Handicapforhold

Klinikken er beliggende i stueetagen og er derfor yderst handicapvenlig.

Transport og parkering

Det er muligt at parkere tæt på klinikken.
Parkering er gratis.

Loading...