Tandlæge i Risskov

Tandlæge Risskov

Spar op til 40% på tandbehandlinger

Dygtige tandlæger i Risskov

Du får høj kvalitet
– til en fair pris

Akuttidsgaranti:

Ring inden kl. 09.00 og få tid samme dag

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

  • Høj kvalitet til en fair pris (spar op til 40%)
  • Vi prismatcher alle tandlæger i Danmark
  • Gratis pristjek & faglig vurdering
  • Stort fokus på tandlægeskræk
  • 500.000 danskere har allerede valgt os
  • Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot

Medlemmer af Sygeforsikringen “Danmark”
Du får dit tilskud – vi kan indberette det for dig.

Danmarks bedste priser på tandbehandling?

Godt Smil er din lokale tandlæge i Risskov. Vi er stolte over at være en del af Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet.

Vi står klar til at hjælpe dig med alle former for tandbehandling – lige fra dit almindelige tandeftersyn til plastfyldninger, tandimplantat, tandretning og anden kosmetisk tandbehandling.

Når du vælger Godt Smil Tandlægerne i Risskov som din nye tandklinik, er du sikker på at få højeste kvalitet på din tandbehandling – og til en fair pris.

Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise – og materialerne er af højeste kvalitet. Netop derfor kan vi for eksempel roligt tilbyde dig nogle af branchens bedste garantier på tandimplantater og kroner.

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og vær dækket allerede fra dag ét

18 – 21 år: Få gratis tandlæge

Se dine muligheder og book tid til gratis tandeftersyn her

Vil du skifte til Godt Smil?

Det er nemt at blive ny patient hos Godt Smil. Vores søde receptionister kan endda indhente dine gamle journaler og røntgenbilleder for dig.

Er du eksisterende patient?

Dejligt du er tilbage. Ønsker du at booke en tid, eller søger du information om priser, tilskud eller måske noget helt andet? Vi er her for at hjælpe dig.

Som eksisterende patient kan du booke, flytte og slette aftaler online.

Få billig finansiering

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

Vi samarbejder med

Din tryghed er vigtig for os – og det garanterer vi

Det er vigtigt for os, at du får en god og tryg oplevelse hos os. Lige så vigtigt er det også, at du er tilfreds med din behandling. Netop derfor tilbyder vi – som de eneste tandlæger i Danmark – en tryghedsordning.

Du kan til hver en tid kontakte os via vores tryghedsordning, hvis noget ikke lever op til dine forventninger. Det er din sikkerhed for, at vi tager dig seriøst og gør alt for, at du bliver tilfreds med din behandling.

Vi har stort fokus på tandlægeskræk

Op mod 40% af danskerne lider af tandlægeskræk – heraf cirka 10% i svær grad. Vi tager hensyn og hjælper dig til en god og tryg oplevelse.

Tandbehandlinger i Risskov

Hos Godt Smil i Risskov tilbyder vi alle former for tandbehandlinger. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores behandlinger. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Få GRATIS pristjek & faglig vurdering

Få GRATIS pristjek
& faglig vurdering

Har du fået prisoverslag fra en anden tandlæge?

Få prisestimat for samme behandling hos os.
Det er GRATIS og 100% uforpligtende.

Velkommen til tandlægerne i Risskov – din lokale tandklinik

Nedenfor kan du læse lidt om vores klinik, og hvad vi kan tilbyde dig som patient. Vælger du os, lover vi at gøre vores ypperste for at give dig en god oplevelse.

Godt Smil er kendt for at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til fair pris. 

Du kan gå til tandlæge i hele Danmark

Vores tandklinik i Risskov er med i Godt Smil, som er landets førende tandlægekæde. Det betyder, at du som patient kan gå til tandlæge i hele Danmark. Dette kan være en fordel, hvis du flytter adresse eller får akut brug for en tandlæge.

Godt Smil har 35 topmoderne klinikker og råder over mere end 650 dygtige fagfolk fordelt i Danmark, som står klar til at hjælpe dig.

Vi sørger altid for at udveksle journal og røntgenbilleder internt i kæden, såfremt du ønsker dette. Vores udvidede garanti er ligeledes landsdækkende. Det betyder, at du er sikret en dygtig tandlæge, uanset hvor i landet du bor. 

Særligt fokus på tandlægeskræk

Hos os vil du blive mødt af et veluddannet personale, som har meget erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk.

Vi tager os gerne ekstra tid til at lære dig at kende og forstå dine forventninger. Vores personale er nøje udvalgt ud fra en række faglige såvel som menneskelige kvalifikationer. Lider du af tandlægeskræk, er vores klinik i Risskov derfor et godt valg.

I samarbejde med narkoselæger tilbyder vi også at foretage tandbehandling under fuld narkose. Uanset hvilken behandling du skal have udført, bestræber vi os på, at din behandling skal være så smertelindret som overhovedet muligt.

10 års garanti

Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise inden for implantatbehandlinger, og materialerne er af højeste kvalitet. Netop derfor kan vi roligt tilbyde dig en af branchens bedste garantier på tandimplantater.

Ved implantater giver vi en af de længste garantier i Danmark. Vi tilbyder nemlig en udvidet landsdækkende garanti, der giver 10 års garanti på den såkaldte fikstur (den skrue, der sættes i din knogle).

Du får en fair pris på din tandbehandling

Siden åbningen af den første klinik i kæden tilbage i 2008 har Godt Smil gået forrest i kampen om at tilbyde et konkurrencedygtigt alternativ til de billigere tandlæger i Sverige og Tyskland.

Siden 2008 har flere end 150.000 patienter skiftet tandlæge til Godt Smil, og hver måned skifter over 5.000 nye patienter til Godt Smil-klinikkerne rundt omkring i Danmark.

Fælles for de mange nye patienter er et ønske om at få en tandbehandling af en høj kvalitet til en fair pris. Især på de såkaldte frie ydelser kan der være meget at spare. De frie ydelser dækker blandt andet over implantaterporcelænskronerplastfyldninger og rodbehandlinger.

Skift tandlæge til Godt Smil Risskov

At skifte tandlæge er naturligvis en stor beslutning. Det at gå til tandlæge er en tillidssag, og det kan tage tid at opbygge en god relation til en ny tandlæge. Derfor bør du som patient altid bruge lidt tid på at finde den rette klinik.

Undersøgelser viser, at beliggenhed og personale samt prisniveauet er blandt de faktorer, som har særlig stor betydning ved valg af tandlæge. Det er dog ikke særligt tidskrævende at skifte tandlæge.

Det eneste, du skal gøre, er at skrive eller ringe til os. Så skal vi nok sørge for alt det praktiske – herunder at indhente din journal fra din tidligere tandlæge.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Godt Smil Risskov.

Føl dig tryg i din behandling

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse og er tilfreds med din behandling på klinikken. Derfor får du også en tryghedsordning.

Kig indenfor på klinikken i Risskov

Kom forrest i køen
– download Godt Smil’s app

Personalet hos
Godt Smil Tandlægerne i Risskov

Vores klinik i Risskov beskæftiger et yderst kompetent personale, som består af fire tandlæger, fem tandplejere, seks klinikassistenter og en klinikkoordinator / receptionist. Derudover deler vi lokaler med Tandprotesehuset, som råder over dygtige tandteknikere med speciale i fremstilling af tandproteser. Vores tandlæger og tandplejere har efteruddannet sig ved deltagelse i talrige kurser med danske såvel som udenlandske foredragsholdere.

Maryam klinikejer

TANDLÆGE /
KLINIKEJER

Maryam

Rikke tandlaege

TANDLÆGE

Rikke

TANDLÆGE

Dagbjört

TANDLÆGE

Bahram

TANDPLEJER

Hanna

TANDPLEJER (BARSEL)

Viktoria

Jonas tandplejer

TANDPLEJER

Jonas

Khaled tandplejer

TANDPLEJER

Khaled

Mariam tandplejer

TANDPLEJER

Mariam

BEHANDLENDE KLINIKASSISTENT

Line

Jawana klinikassistent

KLINIKASSISTENT
(BARSEL)

Jawana

KLINIKASSISTENT

Charlotte

Helene klinikassistent

KLINKASSISTENT

Helena

Israa klinikassistent

KLINIKASSISTENT

Israa

KLINIKASSISTENT ELEV

Rauf

Janni receptionist

KLINIKKOORDINATOR /
RECEPTIONIST

Janni

Parkering, bus og handicapforhold

Du finder det nærmeste busstoppested Frijsenborgvej/Vejlby Ringvej (Aarhus Kom) beliggende 300 meget væk, det vil sige 4 minutter til fods fra klinikken.

Fra Frijsenborgvej/Vejlby Ringvej (Aarhus Kom) kan du tag bus 18 Lystrup/Majsmarken (Aarhus Kom) – Moesgaard Museum (Aarhus Kom) i begge retninger.

Klinikken ligger 2,4 kilometer fra Vestre Strandalle Station.

Klinikken er centralt placeret med 1,2 km til centrum af Risskov.

Klinikken ligger 53 meter fra Fitness World, 900 meter fra Veri Center og 2 km fra Vejlby-Risskov Hallen.

Du finder gratis parkering ved klinikken.

Klinikken er beliggende i stueetagen og er derfor yderst handicapvenlig.

Ved hoveddøren er der dog få trin op, men er du i kørestol eller el-scooter, kan du benytte vores bagindgang, som er plan.

Elevator lift

Klinikken har ikke elevator, da den er beliggende i stueetagen.

Her finder du Godt Smil Tandlægerne i Risskov

Godt Smil Tandlægerne Risskov
Børglumvej 13
8240 Risskov

Din lokale Godt Smil-tandlæge i Risskov er beliggende på Børglumvej 13 ved siden af Fitness World. Klinikken tilbyder gode parkeringsfaciliteter.

De nærmeste Godt Smil klinikker finder du her:

Godt Smil Tandlægerne i Aarhus C
(5 km og 11 min)

Godt Smil Tandlægerne i Højbjerg
(11 km og 18 min)

Godt Smil Tandlægerne i Randers
(36 km og 27 min)

Kilometer og tid i bil er angivet fra Risskov-klinikken.

Ofte stillede spørgsmål

Er det 𝟭𝟬𝟬% 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 at skifte tandlæge til Godt Smil i Risskov?

Ja, det er 100% gratis og uforpligtende at skifte tandlæge til os. Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Godt Smil, skal du bare ringe til os eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.

Så skal vi nok gøre alt det praktiske i forhold til også at flytte din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.
Kontakt os her på siden

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det gør du ved at ringe til den klinik, du ønsker en tid på – eller udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside.

Så finder vi en tid, der kan passe dig, og hjælper med at indhente din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.

Får jeg rabat, hvis jeg er medlem af Sygeforsikringen “danmark”?

Hvis du er medlem af “danmark”, vil du på nogle behandlinger få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”.

Når du har fået udført en behandling, som du kan få tilskud til, skal du betale det fulde beløb for behandlingen på klinikken.

Du vil så efterfølgende få tilskuddet overført fra “danmark” direkte til din konto.

Kontakt Sygeforsikringen “danmark”, hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe du tilhører – eller om du kan få tilskud.

Hvornår kan jeg spare op til 40% hos Godt Smil?

Hos Godt Smil er det typisk på større behandlinger, du kan spare mest – nogle gange op til til 40%.

Det er for eksempel på implantater, kroner, broer og andre større tandbehandlinger.

Du finder vores priser på vores hjemmeside, og du er altid velkommen til at bestille en tid til en undersøgelse og et overslag.

Koster det noget at få lavet et overslag (tilbud)?

Både ja og nej. Selve prisoverslaget koster ikke noget, men det kræver, at vi laver en undersøgelse på dig – og eventuelt tager røntgenbilleder for at diagnosticere.

Du kan se priserne på vores undersøgelser på vores hjemmeside under priser.

Lad tandlægen kontakte dig

Udfyld kontaktformularen – så ringer vi til dig på hverdage
inden for 24 timer.