• Cookie Mærket
Godt Smil
Godt smil - menu

Velkommen til tandlægerne i Brørup & Vejen

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 22
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Brørup
Magnolievej 3
- 6650 Brørup.

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Fremragende – 9.4 stjerner ud af 10 baseret på 5800 anmeldelser

KOM INDENFOR

Velkommen til tandlægerne i Brørup & Vejen

Velkommen til din Godt Smil Tandlæge i Brørup & Vejen

Vi vil rigtig gerne byde dig indenfor på Magnolievej, der har eksisteret som tandlægeklinik siden 1971. Klinikken blev oprindeligt bygget og drevet af tandlæge Jørgen Rix indtil 2004. I dag er klinikken fuldt renoveret og fremstår med nyeste udstyr. Klinikken er indrettet handicapvenlig. Den ejes og drives af tandlæge Rikke Bjerregård

Kvalitet skaber tryghed

Vi ligger stor vægt på kvalitet. Både i vores tandbehandling og i kontakten med vore patienter. Tillid er yderst vigtig og vores mål er, at du altid har en god og tryg oplevelse hver gang du besøger klinikken. Vi lægger stor vægt på høj faglighed og deltager løbene i kurser for at udbygge og holde vores viden ajour. 

Tandbehandling til en fair pris

Vi udfører alle typer tandbehandlinger på klinikken. Ved at vælge Godt Smil Brørup & Vejen som din tandlæge kan du få udført tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Der er besparelser at hente på helt op til 40% - især på de større behandlinger. Godt Smil tandlægerne åbnede den første klinik tilbage i 2008 og har i dag 25 klinikker med over 150.000 tilfredse patienter på kædeplan.

Fokus på den gode tandlægeoplevelse

Rigtig mange lider desværre af tandlægeskræk. Vi har et særligt fokus på denne patientgruppe og vil gøre vores ypperste for at sikre, at du, på trods af din tandlægeskræk, altid får en rigtig god og tryg tandlægeoplevelse. Vi måler jævnligt vores patienttilfredshed og benytter enhver feedback som en mulighed for at blive bedre. Din mening betyder derfor rigtig meget for os.

Gratis parkering ved klinikken

Der er indgang til klinikken fra Nørregade. Du kan parkere bilen på Magnolievej og gå langs huset til indgangen i gavlen mod Nørregade. Vi glæder os meget til at byde dig varmt velkommen.

 

Tandbehandlinger i Brørup & Vejen

Hos Godt Smil i Brørup & Vejen tilbyder vi alle former for tandbehandlinger. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores behandlinger. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Udtalelse fra kunde

“God betjening og omsorgsfuld behandling, taklede min tandlægeskræk til UG. De varmeste anbefalinger herfra.”

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Birgitte Hansen

Personale hos Godt Smil Brørup & Vejen

Teamet på klinikken består af 3 tandlæger med hvert sit speciale, 1 tandplejer og 4 søde klinikassistenter. Vi glæder os til at give dig en god tandlægeoplevelse på vores klinik. Vi har efteruddannet os ved deltagelse i talrige kurser med danske såvel som udenlandske foredragsholdere.

Rikke

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Helge

TANDLÆGE

Luma

TANDLÆGEASSISTENT

Aws

TANDLÆGEASSISTENT

Madina

TANDPLEJER

Lene F.

KLINIKASSISTENT

Lene L.

RECEPTIONIST

Find Godt Smil Brørup & Vejen

Godt Smil Tandlægerne er beliggende på Magnolievej i Brørup.

Godt Smil Brørup

44 22 41 22

Magnolievej 3

6650 Brørup

Handicapforhold

Vores klinik er beliggende på Magnolievej i Brørup. Der er niveaufri adgang til klinikken. Derudover er der gratis parkeringsmuligheder lige foran klinikken.

Loading...