• Cookie Mærket
billige implantater

Danmarks billigste implantater

Lige nu tilbyder vi Danmarks billigste implantater
til kun 9.825 kr.

Læs mere her

Velkommen til tandlægerne i Roskilde

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 08
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Roskilde
Algade 4, 2. sal
- 4000 Roskilde

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

Lige nu tilbyder vi implantater til KUN 9.825 kr.
>> Læs mere om Danmarks billigste implantater her

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

KOM INDENFOR

Godt Smil – din tandlæge i Roskilde centrum

Velkommen til din Godt Smil tandlæge i Roskilde. Vi er en topmoderne tandlægeklinik med fokus på at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Vores klinik er en del af Godt Smil kæden, som er landets førende tandlægekæde. Godt Smil er blandt de tandlægeklinikker, som har landets højeste patienttilfredshed. Du kan læse mere om vores patienters oplevelse på Trustpilot.dk.

En tandlæge som tager hensyn

Hos Godt Smil i Roskilde er patienten altid i centrum. Vi gør alle vores bedste for, at det skal være en god oplevelse at gå til tandlæge. Lider du af tandlægeskræk er vores klinik det rigtige valg. Udover særlige hensyn tilbyder vi også at udføre din tandbehandling under sedering eller fuld narkose. Dette kan især være en fordel, hvis du skal igennem en større behandling med tandimplantater og knogleopbygning. Du kan under tandlægeskræk læse mere om sedering og fuld narkose.

Team med høj faglighed 

Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har opnået et højt fagligt niveau, og sammen forsøger vi altid at yde den mest optimale kvalitet i vores behandlinger. Vores klinik i Roskilde er ejet og drevet af tandlægen Julie Kruse. Foruden Julie beskæftiger klinikken 3 tandlæger, 5 tandplejere og 6 klinikassistenter. Klinikken har også indgået et samarbejde med TandproTetikeren, som ligger kun 50 meter fra klinikken.

Moderne udstyr

Klinikken råder over opdateret udstyr, som gør det mere sikkert og bekvemt at gå til tandlæge. Vi benytter eksempelvis digital røntgen og digital panoramarøntgen med lav stråling. Alle klinikrum har røntgenapparat, og vi har derfor mulighed for at tage røntgen ved tandlægestolen. Vores udstyr til desinfektion giver en høj sikkerhed for, at vores instrumenter er helt rene. Det nyeste digitale udstyr er med til at sikre en højere kvalitet, og er desuden med til at reducere din tid i tandlægestolen. 

Gode parkeringsforhold

Selvom vores klinik er beliggende på gågaden i Roskilde, er der ikke langt til nærmeste parkering. Mange af vores patienter kommer fra Ringsted, Sorø og Holbæk. Vi er rigtig glade for at mange gerne vil køre lidt ekstra for at komme til behandling på vores klinik.

Tandbehandlinger i Roskilde

Vi har stor erfaring med større tandbehandlinger, og tandprotesebehandlinger udføres i samarbejde med TandproTetikeren. Her er et udvalg af de tandbehandlinger, som vores dygtige team tager tager sig af: 

Udtalelse fra kunde

“Har netop fået trukket en tand ud hos Godt Smil i Roskilde. Det gjorde på INTET tidspunkt ondt….!!!!! Har ikke været til tandlæge længe pga. tandlægeskræk, men tandlægen som hedder Murat guidede mig med tålmodighed og forskellige øvelser og teknikker igennem forløbet, så jeg følte mig tryg. Godt gået. Og så var det faktisk billigt.”

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Peter Lerke-Møller

Personale i Godt Smil Roskilde

Vores tandlæge i Roskilde har ansat et yderst kompetent personale – herunder 5 tandlæger, 3 tandplejere og 7 klinikassistenter. De har alle mange års erfaring med at udføre de fleste former for tandbehandlinger. For at holde os ajour og blive endnu dygtigere har vi fokus på efteruddannelse – vi har deltaget i talrige kurser med danske såvel som udenlandske foredragsholdere.

Julie

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Alina

TANDLÆGE

Maryam

TANDLÆGE

Matthew

TANDLÆGE

Sumbal

TANDPLEJER (PÅ BARSEL)

Hülya

TANDPLEJER

Parwin

TANDPLEJER

Pinar

TANDPLEJER

Sissel

TANDPLEJER

Marianne C.

KLINIKASSISTENT

Mette

KLINIKASSISTENT

Elsa

KLINIKASSISTENT

Pembe

KLINIKASSISTENT

Hayriye

KLINIKASSISTENT

Büsra

RECEPTIONIST

Caroline

RECEPTIONIST (PÅ BARSEL)

Find Godt Smil tandlægen i Roskilde

Din lokale Godt Smil tandlæge i Roskilde er beliggende på Algade i centrum af byen. På trods af at klinikken er beliggende i centrum, er der ikke langt til den nærmeste parkeringsplads. Klinikken har elevator, og er yderst handicapvenlig. Klinikkens adresse er:

Godt Smil Roskilde

44 22 41 08

Algade 4, 2. sal

4000 Roskilde

Transport og parkering

Der er to timers gratis parkering bag klinikken på Læderstræde og parkering på Stændertorvet ca. fem minutters gang fra klinikken. Buslinje 201A stopper også på Stændertorvet.

Loading...