tandlaege skanderborg

Godt Smil tandlægerne
i Skanderborg har åbent

Du kan stadig få tid til
nødvendige / kritiske behandlinger

Ring op 44 22 41 24

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 24
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Skanderborg
Adelgade 71, 1 sal
- 8660 Skanderborg

Coronavirus: Kan jeg stadig komme til tandlæge?

Vi holder stadig åbent på alle vores klinikker. Og vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har ondt eller har problemer med dine tænder.
Vi udfører alle nødvendige / kritiske behandlinger. Alle ikke-kritiske behandlinger udføres først efter 30. juni.

Vi ringer til dig, hvis du har en tid, der skal flyttes - du behøver ikke ringe til os for at flytte den.

 

Se hvilke behandlinger der udføres Læs mere her

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Prøv vores nye videokonsultation

Få hurtig tandfaglig hjælp og rådgivning – hjemme i din stue.
Gå sikkert ”til tandlægen” uden at møde op på klinikken.

LÆS MERE OG BOOK VIDEOKONSULTATION

KOM INDENFOR

Godt Smil - din tandlæge i Skanderborg

Blandt de billigeste tandlæger i Danmark

Vores flotte tandlægeklinik i Skanderborg er medlem af Godt Smil kæden. Vi har dermed adgang til en række fordele som tilsammen betyder, at vi kan tilbyde alle vores patienter lave priser på tandbehandling. Vi anvender naturligvis kun de bedste materialer og klinikken er indrettet med det nyeste udstyr på markedet for tandbehandling. Hos Godt Smil i Skanderborg er du i trygge og professionelle hænder. Dette er uanset om du skal gennemgå en større behandling eller kun have udført de rutinemæssige tandeftersyn.

Vi udfører både simple og komplekse tandbehandlinger

Klinikken er ejet af tandlæge ægteparret Steinunn og Otto, som oprindeligt kommer fra Island. Otto er under specialuddannelse som tand-, mund og kæbekirurg. Han kan dermed tilbyde en faglig ekspertise, som kun sjældent er set på almindelige klinikker. Otto er ansvarlig for de kirurgiske behandlinger på klinikken, herunder implantologi og knogleopbygning. Foruden Steinunn og Otto er der flere ansatte tandlæger på klinikken. Fælles for alle tandlægerne er, at de besidder den nyeste viden og behandler efter de mest veldokumenterede standarder.

Vi har stor erfaring med tandlægeskræk

Mange af os har det ikke godt med at skulle til tandlægen. Der er ikke altid en direkte sammenhæng mellem den behandling, som skal udføres og den tandlægeskræk som man som patient oplever. På vores klinik gør vi en ekstra indsats for at håndtere din tandlægeskræk bedst muligt. Vi gør alt for at tage hensyn til dine ønsker og gør en dyd ud af at din tandbehandling hos os skal være 100 procent smertefri. Derudover kan vi også tilbyde tandbehandling udført under fuld anæstesi. Dette kan lade sig gøre, da vi har nogle dygtige eksterne narkoselæger tilknyttet klinikken.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang

Er du ny patient hos Godt Smil i Skanderborg vil du opleve, at vi altid sætter ekstra tid af den første gang du besøger os. Dette skyldes, at vi meget gerne vil lære dig bedre at kende og sikre os, at vi forstår dine behov og ønsker. Lider du af tandlægeskræk er det vigtigt, at du gør os opmærksom på dette. På denne vis kan vi tage en snak om hvordan vi i fællesskab, kan gøre det til en god oplevelse at gå til tandlæge. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med den kvalitet, service og ikke mindst de priser du oplever hos os. Er der det mindste som du er utilfreds med er det vigtigt, at du gør os opmærksom på dette. Din tilfredshed betyder alt for os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Godt Smil i Skanderborg.

Tandbehandlinger hos Godt Smil i Skanderborg

På vores klinik i Skanderborg kan du få udført de fleste former for tandbehandling. Da vi også fungerer som henvisningsklinik, har vi meget erfaring i større tandbehandlinger. Tandproteser udføres i samarbejde med Tandprotesehuset.

Udtalelse fra kunde

“Har været ved Godt Smil i Århus (Århus C) og få opereret en visdomstand ud. Indgrebet var smertefrit (om end der var flere spændende lyde), det tog 45 minutter, og da jeg kom ud, trak tandlægerne en del af det prisoverslag, jeg havde fået tidligere, fordi det gik så nemt. Nu har bedøvelsen lagt sig, og jeg har stort set ikke andre smerter end ømhed, så smider et thumbs up afsted til Godt Smil i Aarhus og Kristina Rossen/Camilla Blindbæk som stod for indgrebet.”

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Jesper T

Dit personale hos Godt Smil i Skanderborg

Vores tandlæge i Skanderborg beskæftiger et yderst kompetent personale, som består af 4 tandlæger, 2 tandplejere og 4 klinikassistenter. Derudover deler vi lokaler med Tandprotesehuset, som råder over dygtige tandteknikere med speciale i fremstilling af tandproteser. Vores tandlæger og tandplejere har efteruddannet sig ved deltagelse i talrige kurser med danske såvel som udenlandske foredragsholdere.

Steinunn

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Otto

TANDLÆGE/ KÆBEKIRURG

Michael

TANDLÆGE

Gestur

TANDLÆGE

Kristina

TANDPLEJER

Malene

TANDPLEJER

Henriette

KLINIKASSISTENT

Tanja

KLINIKASSISTENT

Juliane

KLINIKASSISTENT ELEV

Rie

RECEPTIONIST

Find din Godt Smil tandlæge i Skanderborg

Din lokale Godt Smil tandlæge i Skanderborg er beliggende på Adelgade 71 i centrum af byen. På trods af, at klinikken er beliggende i centrum, er der ikke langt til den nærmeste parkeringsplads. Vores adresse er:

Godt Smil Skanderborg

44 22 41 24

Adelgade 71

8660 Skanderborg

Loading...