tandlaege horsens

Godt Smil tandlægerne
i Horsens har åbent

Du kan stadig få tid til
nødvendige / kritiske behandlinger

Ring op 44 22 41 01

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 01
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Horsens
Ormhøjgårdvej 1, 1. sal
- 8700 Horsens

Coronavirus: Kan jeg stadig komme til tandlæge?

Vi holder stadig åbent på alle vores klinikker. Og vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har ondt eller har problemer med dine tænder.
Vi udfører alle nødvendige / kritiske behandlinger. Alle ikke-kritiske behandlinger udføres først efter 30. juni.

Vi ringer til dig, hvis du har en tid, der skal flyttes - du behøver ikke ringe til os for at flytte den.

 

Se hvilke behandlinger der udføres Læs mere her

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Prøv vores nye videokonsultation

Få hurtig tandfaglig hjælp og rådgivning – hjemme i din stue.
Gå sikkert ”til tandlægen” uden at møde op på klinikken.

LÆS MERE OG BOOK VIDEOKONSULTATION

KOM INDENFOR

Din Godt Smil tandlæge i Horsens

Velkommen til din Godt Smil tandlæge i Horsens. Vi er stolte af at være byens største og førende tandlægeklinik med flere end 12.000 tilfredse patienter. Vores koncept er baseret på at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Hos os er mennesket i centrum, da det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen. Derfor har vi hos dine Godt Smil tandlæger i Horsens ekstra fokus på at afhjælpe patienters tandlægeskræk. Du kan læse mere om vores særlige fokus på tandlægeskræk og se hvilke metoder, som vores tandlæger tager i brug for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Den første klinik i Godt Smil

Klinikken i Horsens åbnede i april 2008 og er faktisk den første klinik i Godt Smil kæden. Grundet en stor tilgang af nye patienter, blev klinikken i 2014 udvidet, og har i dag i alt 9 klinikrum. Klinikkens venteværelse er rummeligt og lyst, indrettet stilrent og enkelt. Der er naturligvis mulighed for at læse i et blad eller bladre i dagens avis, mens du nyder en friskbrygget kop kaffe. Kædens call center og administrative hovedsæde er i øvrigt placeret i tæt forbindelse med klinikken. 

Tandlæger med høj faglighed

Godt Smil i Horsens ejes og drives af tandlæge Angelika Nielsen. Foruden Angelika Nielsen beskæftiger klinikken 6 tandlæger, 7 tandplejere, 6 klinikassistenter og 1 receptionist. Klinikken har desuden tilknyttet egen narkoselæge, og tilbyder dermed også tandbehandling udført under sedering eller fuld narkose. Din Godt Smil tandlæge i Horsens er topmoderne, og anvender kun de nyeste udstyr samt de bedste materialer.

Lokalt dentallaboratorium

I Horsens er vi så heldige at have et tæt samarbejde med et dansk dentallaboratorium beliggende i samme bygning som klinikken. Laboratoriet beskæftiger 3 dygtige tandteknikere, som fremstiller flotte porcelænskroner og tandproteser til alle vores patienter. Vi kan derfor tilbyde individuelle farveprøver foretaget på klinikken samme dag.

Akut tandlæge for patienter fra Horsens og omegn

Størstedelen af vores patienter kommer fra Horsens og nærmeste omegn, men vi har også mange patienter fra både Vejle, Hedensted, Juelsminde og Odder. Uanset hvor du kommer fra, vil vi alle gøre vores ypperste for at sikre dig en kompetent og omsorgsfuld tandbehandling. Vi fungerer også som akut tandlæge, hvis der opstår problemer uden for normal åbningstid. Vi er en billig tandlæge - men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Tandbehandlinger i Horsens

Godt Smil i Horsens råder over et personale med et højt fagligt niveau, hvor tværfaglighed er prioriteret for at yde den optimale kvalitet i behandlingen. Vores dygtige tandlæger udfører langt de fleste former for tandbehandling som for eksempel:  

Udtalelse fra kunde

"Jeg har kun været tilfreds med min behandling hos Godt Smil. Selvom jeg har meget tandlægeskræk, har de været super gode til at gøre mit besøg til en sejr. Derfor kan jeg kun anbefale Godt Smil, også er det jo kun et ekstra plus at de er billigere end andre."

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Janne Mollerup

Personale i Godt Smil Horsens

Vores klinik i Horsens beskæftiger et yderst kompetent personale bestående af 6 tandlæger, 7 tandplejere og 6 klinikassistenter, som tilsammen har mange års erfaring i de fleste former for tandbehandlinger. Vi har efteruddannet os ved deltagelse i talrige kurser med danske såvel som udenlandske foredragsholdere. 

Angelika

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Mads

TANDLÆGE

Christian

TANDLÆGE

Dagbjört

TANDLÆGE

Marcus

TANDLÆGE

Emilie

TANDLÆGE

Helge

TANDLÆGE / KIRURG

Hassan

TANDPLEJER

Amira

TANDPLEJER

Isabell

TANDPLEJER

Jeanette

KLINIKASSISTENT

Britta

KLINIKASSISTENT

Charlotte

KLINIKASSISTENT

Maibritt

KLINIKASSISTENT

Zeinab

KLINIKASSISTENT

Pernille

KLINIKASSISTENT

Kamilla

KLINIKASSISTENT ELEV

Pia

RECEPTIONIST/ KLINIK KOORDINATOR

Lars

NARKOSELÆGE

Find Godt Smil Horsens

Godt Smil i Horsens er beliggende på Ormhøjgårdvej 1 – ca. to kilometer fra byens centrum. Klinikken tilbyder gode parkeringsforhold, og er yderst handicapvenlig. Klinikkens adresse er:

Godt Smil Horsens

44 22 41 01

Ormhøjgårdvej 1, 1. sal

8700 Horsens

Transport og parkering

Der er mange gratis parkeringspladser udenfor klinikken, så det skal du ikke bekymre dig om, når du besøger os. På adressen ligger også kædens administrative hovedsæde, hvor både call center og økonomiafdeling er placeret.

Loading...