• Cookie Mærket
Godt Smil
Godt smil - menu

Undgår du at smile, fordi dine tænder er skæve? Hos Godt Smil hjælper vi dagligt mennesker som dig. Dem der er kede af deres skæve tænder, overbid, mellemrum mellem tænderne eller skæve tænder i undermunden. Årsagerne er mange, men fælles for alle er, at det påvirker deres daglige liv.

Måske tænker du at tandregulering er både kompleks og tidskrævende? Eller måske ser du et skrækscenarie for dig, med din mund dækket til af metal og togskinner? Sådan behøver det ikke være.

Heldigvis tilbyder vi en populær løsning. Invisalign er en usynlig tandbøjle. Det betyder, at du kan fortsætte dit liv som hidtil, uden andre behøver at vide, at du får tilrettet dine tænder.  

Hvad er Invisalign?

Invisalign er et verdenskendt og anerkendt højteknologisk tandreguleringssystem. 5 millioner mennesker verden over, har fået nye smil med Invisalign. Grunden til den store succes er, at deres usynlige tandbøjler både er effektive og meget diskrete. Det betyder, at du kan få det smil du drømmer om, uden at det påvirker din hverdag. 

Invisalign er gennemsigtige plastskinner. Skinnerne specieldesignes til dig. De udskiftes ca. hver anden uge med et nyt skinnesæt og retter gradvist dine tænder til det ønskede resultat. Behandlingstiden med Invisalign er individuel og afhænger af dit tandsæt og tandstilling. Et tandretningsforløb med Invisalign tager normalt fra 6-18 måneder. 

Skinnerne er aftagelige og det anbefales at du bærer dem 20-22 timer i døgnet, for at opnå et hurtigt resultat. Du tager dem af når du spiser, børster og renser tænder.

Fakta om Invisalign

 • Gennemsigtig tandbøjle, så du kan få et flot smil uden at det påvirker din dagligdag.
 • Invisalign kan behandle skæve tænder, overbid, underbid, krydsbid, mellemrum mellem tænderne og åbent bid.
 • Behandlingen tager mellem 6-18 måneder
 • Prisen på en tandretning med Invisalign ligger mellem 20.000-40.000 kr
 • Invisalign tandbøjlen er aftagelig

Hvem har gavn af en Invisalign tandbøjle?

Invisalign anvendes til både mindre og større tandreguleringer. Oftest anvendes behandlinger med Invisalign til kosmetisk tandregulering, men det kan også være regulering af tandretning pga. fysiske komplikationer, som eksempelvis et skævt bid kan give.

Ved din første konsultation hos tandlægen, vejleder vi dig i, om tandretning med Invisalign er den rette behandling til dit behov.

Følgende tandstillinger kan behandles med Invisalign:

 • Skæve tænder
 • Overbid (dybt bid)
 • Underbid
 • Mellemrum mellem tænderne
 • Åbent bid, når nogle tænder i over- og undermund ikke er i kontakt med hinanden
 • Krydsbid, når øvre og nedre kæbe er skæve
 • Tætsiddende tænder, når tænder skubbes indover hinanden pga. for lille kæbe
 • Hvis du tidligere har fået tandregulering med tandbøjle, hvorefter tænderne gradvist har rykket sig igen

Prisen på tandretning med Invisalign

Prisen på Invisalign er individuel og afhænger af omfanget af din tandregulering. Ved din første konsultation hos os, modtager du et prisoverslag sammen med din tandreguleringsplan. Prisen på Invisalign ligger gennemsnitligt mellem 20.000-40.000 kr.

Hos Godt Smil tilbyder vi fordelagtig finansiering af din tandbehandling, så lad ikke økonomien holde dig tilbage, for at få det smil du ønsker dig. Du kan læse mere om finansiering af din tandregulering her

trustpilotudtalelse - Invisalign

Udtalelse fra kunde

Godt stykke arbejde til gode priser. Personalet er altid smilende og rare at tale med.

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søren Dyrendal Kjeldsen

Hvordan foregår en behandling med Invisalign?

 • Ved første konsultation hos din tandlæge vejleder vi dig i, om tandretning med Invisalign er den rette behandling til dit behov. Vi gennemgår omfanget, varigheden og udarbejder en tandreguleringsplan, samt et økonomisk overslag for din behandling. Vi tager aftryk og røntgen af dine tænder og derudfra specialdesigners Invisalign skinner til dig.

 • Når du modtager dine skinner, skal du udskifte dem hver anden uge med en ny skinne. Hver skinne retter dine tænder ca. mellem 0,2-0,3 mm. Ved nogle behandlingsforløb, skal skinnen udskiftes hver uge. Dette er individuelt afhængig af omfanget af tandretningen. Du skal have skinnerne på 20-22 timer i døgnet.

 • Undervejs i din behandling skal du til konsultation hos din tandlæge. Vi kontrollerer om din tandregulering forløber som planlagt. Antallet af konsultationer er individuelt, men det er enten hver 4., 6., 8. eller 10. uge.
 • Varigheden af behandlingen er individuel, afhængig af omfanget af din tandregulering. Det tager normalt mellem 6-18 måneder.

 • Når slutresultatet er nået, er det vigtigt at vedligeholde dit nye smil. Dette gør du ved at bruge enten en natskinne eller får sat en tynd metaltråd bag på tænderne, så tænderne fastholdes i deres nye positioner. Vi vejleder dig til den bedste løsning for dig.

 

En tandretning med Invisalign kræver tålmodighed. For at få det hurtigste resultat, skal du anvende tandbøjlen minimum 22 timer i døgnet.

Invisalign kræver en mindre tilvænningsperiode. I starten kan dine tænder føles ømme og du kan opleve, at din udtale påvirkes i starten. Dog melder mange tilbage, at de ikke har problemer med udtale. 

Når du bruger Invisalign er det vigtigt, at du ekstra har fokus på din mundhygiejne. Især at dine tænder er rene, inden du tager dine skinner på.

Ønsker du mindre kosmetiske tandretninger, så kan det anerkendte In-Line system være en god løsning til dig. Det minder på mange områder om Invisalign, dog er In-Line systemet beregnet til mindre tandretninger. 

Ønsker du at vide mere om Invisalign, kan du besøge producentens hjemmeside ved at klikke her

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen. Herefter ringer vi dig op snarest muligt.

Vil du høre mere om vores behandlinger eller bestille en tid?

Find Godt Smils kontaktoplysninger her
Loading...