• Cookie Mærket
Godt Smil
Godt smil - menu

Undgår du at smile, fordi dine tænder er skæve? Hos Godt Smil hjælper vi dagligt mennesker som dig. Dem der er kede af deres skæve tænder, overbid, mellemrum mellem tænderne eller skæve tænder i undermunden. Årsagerne er mange, men fælles for alle er, at det påvirker deres daglige liv.

Måske tænker du, at tandregulering både er kompleks og tidskrævende - med din mund fyldt med metal og togskinner? Sådan behøver det ikke at være. Vi tilbyder en populær løsning.

Invisalign er en usynlig bøjle. Det betyder, at du kan fortsætte dit liv som hidtil, samtidig med at du får tilrettet dine tænder.  

Hvad er en Invisalign tandbøjle?

Invisalign er et verdenskendt og anerkendt højteknologisk tandreguleringssystem. Hele 5 millioner mennesker verden over, har fået nye smil med Invisalign.

Grunden til den store succes er, at deres usynlige bøjler både er effektive og meget diskrete. Det betyder, at du kan få det smil du drømmer om, uden at det påvirker din hverdag. 

Specialdesignede skinner

Invisalign er gennemsigtige plastskinner, som fungerer som tandbøjler. Skinnerne specieldesignes til dig. De udskiftes cirka hver anden uge med et nyt skinnesæt, og retter gradvist dine tænder, indtil til det ønskede resultat er opnået.

Behandlingstiden med Invisalign er individuel og afhænger af dit tandsæt og tandstilling. Et tandretningsforløb med Invisalign tager normalt fra 6 - 18 måneder. 

Skinnerne er aftagelige og det anbefales, at du bærer dem 20 - 22 timer i døgnet, for at opnå et hurtigt resultat. Du tager dem af når du spiser, børster og renser tænder.

Fakta om Invisalign

 • Gennemsigtig tandbøjle; så du kan få et flot smil, uden at det påvirker din dagligdag.
 • Invisalign kan behandle skæve tænder, overbid, underbid, krydsbid, mellemrum og åbent bid.
 • Behandlingen tager mellem 6 - 18 måneder
 • Prisen på en tandretning med Invisalign ligger fra 15.000 kr
 • Invisalign tandbøjlen er aftagelig

Hvem har gavn af tandretning med Invisalign?

Invisalign anvendes til både mindre og større tandreguleringer. Oftest anvendes behandlinger med Invisalign til kosmetisk tandregulering, både mindre og større. Men det kan også være regulering af tandretning pga. fysiske komplikationer, som eksempelvis et skævt bid kan give.

Vi hjælper dagligt mange voksne med deres tandregulering og har stor erfaring i det. Ved din første konsultation hos tandlægen, vejleder vi dig i, om tandretning med Invisalign er den rette behandling til dit behov.

Kontakt din lokale Godt Smil tandlæge her, for at høre mere om Invisalign >>

Følgende tandstillinger kan behandles med Invisalign:

 • Skæve tænder
 • Overbid (dybt bid)
 • Underbid
 • Mellemrum mellem tænderne
 • Åbent bid, når nogle tænder i over- og undermund ikke er i kontakt med hinanden
 • Krydsbid, når øvre og nedre kæbe er skæve
 • Tætsiddende tænder, når tænderne skubbes indover hinanden pga. for lille kæbe
 • Hvis du tidligere har fået tandregulering, hvorefter tænderne gradvist har rykket sig igen

Prisen på tandretning med Invisalign

Prisen på Invisalign er individuel og afhænger af omfanget af din tandregulering. Ved din første konsultation hos os, modtager du et prisoverslag sammen med din tandreguleringsplan. Prisen for en behandling med Invisalign ligger gennemsnitligt mellem 15.000 - 40.000 kr.

Få fiansieret dine skinner

Hos Godt Smil tilbyder vi fordelagtig finansiering af din tandbehandling, så lad ikke økonomien holde dig tilbage, for at få det smil du ønsker dig. Du kan læse mere om finansiering af din tandregulering her.

Følgende Godt Smil klinikker tilbyder tandregulering med Invisalign: Frederiksberg, København, Lyngby, Hørsholm, Hillerød, Slagelse, Roskilde, Næstved, Aarhus og Højbjerg.

trustpilotudtalelse - Invisalign

Udtalelse fra kunde

Overordentlig positiv oplevelse, lige fra telefonsamtalen til modtagelsen i klinikken. Venligt, smilende og professionelt personale. Overskud til grin inden grundig undersøgelse, kyndig diagnosticering og effektiv behandling. Helt klart den bedste tandlægeklinik jeg har haft!

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Mia Zacho Hjortshøj

Hvordan foregår en behandling med Invisalign?

 • Ved den første konsultation foretager tandlægen en vurdering af, hvorvidt en behandling med Invisalign, er den rette behandling for dig. Vi gennemgår omfanget, varigheden og udarbejder en tandreguleringsplan, samt et økonomisk overslag for din behandling. Herefter tages der røntgen billeder og aftryk af dine tænder, som anvendes til senere fremstilling af dine individuelle Invisalign skinner.  

 • Når du modtager dine skinner, skal du udskifte dem hver anden uge med en ny skinne. Hver skinne retter dine tænder cirka mellem 0,2 - 0,3 mm. Ved nogle behandlingsforløb, skal skinnen udskiftes hver uge. Dette er individuelt afhængig af omfanget af tandretningen. Du skal have skinnerne på 20 - 22 timer i døgnet. 

 • Undervejs i din behandling skal du til konsultation hos din tandlæge. Vi kontrollerer om din tandregulering forløber som planlagt. Antallet af konsultationer hos tandlægen er individuelt, men det er enten hver 4, 6, 8 eller 10 uge. Varigheden af behandlingen er individuel, afhængig af omfanget af din tandregulering. Det tager dog normalt mellem 6 - 18 måneder.

 • Når slutresultatet er nået, er det vigtigt at vedligeholde dit nye smil. Dette gør du ved at bruge enten en natskinne eller du får sat en tynd metaltråd bag på tænderne (retentionsskinne), så tænderne fastholdes i deres nye positioner. Vi vejleder dig til den bedste løsning for dig.

En tandretning med Invisalign kræver tålmodighed. For at få det hurtigste resultat, skal du anvende tandbøjlen minimum 22 timer i døgnet.

Invisalign kræver en mindre tilvænningsperiode. I starten kan dine tænder føles ømme og du kan opleve, at din udtale påvirkes i starten. Dog melder mange tilbage, at de ikke har problemer med udtale. 

Når du bruger Invisalign er det vigtigt, at du ekstra har fokus på din mundhygiejne. Især at dine tænder er rene, inden du tager dine skinner på.

Ønsker du mindre kosmetiske tandretninger, så kan det anerkendte In-line system måske være en god løsning til dig. Dette system minder på mange områder om Invisalign, dog er In-Line systemet beregnet til mindre tandretninger. 

Ønsker du at vide mere om behandling med Invisalign, kan du besøge Invisaligns hjemmeside her

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen. Herefter ringer vi dig op snarest muligt.

Vil du høre mere om vores behandlinger eller bestille en tid?

Find Godt Smils kontaktoplysninger her
Loading...