• Cookie Mærket
Godt Smil
Godt smil - menu

Velkommen til tandlægerne i Aalborg

Ring til os

Ring til os

Man. – Tor. 8.00 – 16.00,
Fre. 8.00 – 15.00
Se telefontravlhed

Ring på 44 22 41 17
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Tandlægerne
Ved Stranden 22
- 9000 Aalborg.

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks største og førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge godt smil Tandlægerne

Spar op til 40% på din behandling

Vi er blandt landets bedste

Speciale i implantater og kroner

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Fremragende – 9.5 stjerner ud af 10 baseret på 1770 anmeldelser

KOM INDENFOR

Velkommen til tandlægerne i Aalborg

Tandbehandling til lave priser

Som en del af Godt Smil kæden kan vi tilbyde dig og din familie tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Årsagen til at vi kan tilbyde lave priser på tandbehandling skyldes, at Godt Smil er Danmarks største og førende tandlægekæde, og derfor har opnået nogle yderst fordelagtige rabatordninger hos branchens leverandører. I praksis betyder det, at vi som klinik kan indkøbe kvalitetsmaterialer til lavere priser end andre tandlæger i Danmark. Derfor kan vi tilbyde dig lave priser på tandbehandling helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Speciale i kosmetisk tandpleje

Klinikken har i mange år beskæftiget sig med æstetisk og kosmetisk tandpleje. Går du derfor med en drøm om at forbedre dit smil, har vi de rette kompetencer til at hjælpe dig med dette. Vi tilbyder både flotte fuldkeramiske porcelænskroner og porcelænsfacader fremstillet på eget dansk dentallaboratorium, avanceret kosmetisk tandretning samt professionel tandblegning. Book en tid til en uforpligtende samtale på klinikken, hvor vi kan tale om drømme og løsninger.

Rekonstruktioner

Større kosmetiske og æstetiske rekonstruktioner af et nedslidt bid eller reetablering af smilet, laves ved hjælp af et såkaldt smiledesign. Ved et smiledesign afprøves tyggefunktionen og eller smilet først med midlertidige plastkroner. Først når du er helt tilfreds med designet, fremstilles de endelige højæstetiske fuldkeramiske porcelænskroner. Vores klinik anvender Godt Smil kædens eget danske dentallaboratorium til fremstilling af flotte fuldkeramiske porcelænskroner.

Vi er gode til tandlægeskræk

Mange lider af tandlægeskræk, og kommer derfor kun til tandlæge når det er yderst nødvendigt. Her hos Godt Smil i Aalborg har vi ekstra fokus på at give dig en god tandlægeoplevelse. Vi gør alt for, at vi i fællesskab kan få reduceret din tandlægeskræk, og dermed få skabt en regelmæssighed i dine besøg hos tandlægen. Blandt andet kan vi tilbyde dig at få udført din tandbehandling under sedering (beroligende medicin) eller fuld narkose. I samarbejde med vores narkoselæge hjælper vi dig trygt igennem hele behandlingen.

Professionel behandling med implantater

Vi har speciale i computer guided implantat kirurgi. Et implantat er en kunstig tandrod af titanium, som har til formål at erstatte naturlige tænder, som af den ene eller anden årsag skal fjernes. Behandlingen planlægges ved hjælp af et avanceret computerprogram ud fra en 3D røntgen scanning. Der fremstilles en operationsskinne som sikrer, at implantatet er fuldstændigt korrekt placeret i forhold til det planlagte. Ofte undgår man således, at der skal skæres i tandkødet og efterfølgende sys sammen igen.

Tandbehandlinger i Aalborg

Hos Godt Smil i Aalborg tilbyder vi alle former for tandbehandlinger. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores behandlinger. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Udtalelse fra kunde

"Ikke mindre end FANTASTISK i Aalborg. Jeg har haft så god en oplevelse. Har lidt tandlægeskræk og det har været lidt frem og tilbage hvor slemt det har været. Ann som jeg har været inde hos i dag, gav mig så fin og behagelig behandling samt oplevelse, at jeg nu ligefrem glæder mig til at komme tilbage. De grimme sommerfugle og angst for diverse slemme ting er forsvundet. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Ann og Godt Smil. Tusind tak for hjælpen. "

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Helene

Personale i Godt Smil Aalborg

Teamet på klinikken består af 3 tandlæger med hvert sit speciale, 1 tandplejer og 4 søde klinikassistenter. Vi glæder os til at give dig en god tandlægeoplevelse på vores klinik.

Søren Bannebjerg

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Katrine Korfitsen

TANDLÆGE

Ana Esperança

TANDLÆGE

Ann Toft Bach

TANDPLEJER

Jeanette Thellefsen

KLINIKASSISTENT

Tina Knudsen

KLINIKASSISTENT

Kamilla Madsen

KLINIKASSISTENT

Lee Nissen

KLINIKASSISTENT

Find Godt Smil Aalborg

Godt Smil i Aalborg er beliggende Ved Stranden 22

Godt Smil Aalborg

Ved Stranden 22

9000 Aalborg

Loading...