Derfor er vi ofte billigere

Priserne hos Godt Smil er ofte lavere
end hos andre tandlæger. Og det er især på de større behandlinger, du kan spare penge.

Godt Smil har gjort det muligt at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til en lavere pris, end du måske er vant til. Samtidig har vi markedets nyeste udstyr, der giver vores patienter en række fordele. Dem vil vi gerne dele med dig.

Manglende konkurrence inden for tandlægebranchen i Danmark har længe resulteret i høje priser på tandbehandlinger. Konsekvensen har været, at mange danskere har fået udført deres tandbehandling i enten Tyskland eller Sverige.

Hos Godt Smil har vi truffet et afgørende valg om at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Klinikkernes priser er op til 40% lavere end gennemsnittet i Danmark og matcher prisniveauet i Tyskland og Sverige.

Vores lave priser er et resultat af nogle yderst fordelagtige indkøbsaftaler og højteknologisk udstyr.

Her kan du se vores tandlægepriser.

Desuden har vores tandlæger og tandplejere specialiseret sig i forskellige kompetence- og interesseområder.

Jo oftere man som tandlæge eller tandplejer udfører en bestemt behandling, desto hurtigere og bedre bliver man til netop denne type behandling.

Vores tandlæger har især meget erfaring inden for porcelænskroner/tandkroner, tandimplantater samt kosmetisk tandbehandling.

Højteknologisk udstyr sikrer dig:

  • Behandling af høj kvalitet.
  • Effektivt arbejde og tryghed i behandlingerne.
  • Røntgenbilleder på kun få minutter, mens du ligger i stolen.
  • Kortest mulig tid i tandlægestolen.

Vi sætter dig
og dine behov
i fokus

Digital panoramascanner

Alle vores tandlægeklinikker råder over egen digital panoramascanner.

Ved hjælp af denne scanner kan tandlægen nemt og hurtigt danne sig et grundlæggende billede, som kan bruges til behandlingsplanlægning.

Strålemængden er lav i forbindelse med en panoramascanning.

Den svarer til lidt mindre end fem små almindelige røntgenbilleder eller det samme som en flyvetur fra København til Hamborg.

Gode rabatordninger

Som Danmarks førende tandlægekæde er det muligt for os at opnå nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler med vores leverandører og samarbejdspartnere.

Jo mere man køber, desto bedre priser kan man forhandle sig til.

Den besparelse, som vi opnår hos vores leverandører, giver vi videre til dig som patient igennem lavere priser.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af din tandbehandling. Af samme årsag anvender vi også kun de bedste materialer fra de mest anerkendte leverandører.

Vores primær leverandør af forbrugsmaterialer er www.plandent.dk, som er Danmarks største leverandør af forbrugsmaterialer og udstyr til dentalbranchen.

Tandproblemer? Kontakt os