Spar op til 40% på tandbehandlinger

Dygtige tandlæger i Århus:
3 topmoderne klinikker

Du får høj kvalitet til en fair pris

Høj kvalitet til fair pris

Danmarks førende tandlæge

Spar op til 40%

Vi prismatcher alle tandlæger

‘Fremragende’ på Trustpilot

Flere end 500.000 patienter i DK

Vælg klinik

Akuttidsgaranti:

Ring inden kl. 09.00 og få tid samme dag

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

  • Høj kvalitet til en fair pris (spar op til 40%)
  • Vi prismatcher alle tandlæger i Danmark
  • Gratis pristjek & faglig vurdering
  • Stort fokus på tandlægeskræk
  • 500.000 danskere har allerede valgt os
  • Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot

Medlemmer af Sygeforsikringen “Danmark”
Du får dit tilskud – vi kan indberette det for dig.

Spar op til 40% på din tandbehandling

Når vi siger, vi er Danmarks førende tandlægekæde, er det ikke blot en påstand.

Du kan spare helt op til 40% på især større behandlinger – du får altså høj kvalitet til en fair pris.

Derudover tilbyder vi – som de eneste tandlæger i Danmark – prismatch på alle behandlinger og faktisk også gratis konsultation ifm. pristjek (sammenligning af behandling/pris fra anden tandlæge).

Desuden har vi også stort fokus på tandlægeskræk og smertelindrede behandlinger, hvorfor de fleste kan udføres i enten fuld narkose eller under sedering på mange af vores klinikker.

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og vær dækket allerede fra dag ét

Her finder du vores tandlæger i Aarhus og omegn

Godt Smil Aarhus C – Østergade

Godt Smil Aarhus C – Østergade er en topmoderne klinik i centrum af Aarhus, og med Sallings P-hus lige i nærheden er der gode parkeringsmuligheder, når du besøger os.

Vores klinik er indrettet med store og lyse klinikrum, og et hyggeligt venteværelse, hvor du kan nyde din kaffe, mens du venter.

Klinikken ejes og drives af tandlæge Lea Borre, som prioriterer efteruddannelse og specialisering højt.

Teamet på klinikken består af både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle sikrer dig en professionel behandling af højeste standard.

Vi har i særlig grad rutine i at behandle patienter med tandlægeskræk og sætter gerne ekstra tid af til din behandling, så den kan blive så god og tryg som muligt.

Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg under hele dit behandlingsforløb hos os, og derfor er du altid i centrum, fra du træder ind ad døren, til du går igen.

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig varmt velkommen hos os.

Godt Smil Risskov

Godt Smil Risskov er en topmoderne klinik, hvor du får en god og tryg oplevelse med fokus på faglighed og høj kvalitet. Klinikken er beliggende på Børglumvej 13 lige ved siden af Fitness World.

Klinikken er ejet af vores dygtige tandlæge Maryam og beskæftiger tre tandlæger, to tandplejere, tre klinikassistenter og en receptionist.

Derudover deler vi lokaler med Tandprotesehuset, som råder over dygtige tandteknikere med speciale i fremstilling af tandproteser – så du kun behøver at gå et sted hen, når det drejer sig om dine tænder.

Vi tager os gerne ekstra tid til at lære dig at kende og forstå dine forventninger.

Vores personale er nøje udvalgt ud fra en række faglige såvel som menneskelige kvalifikationer, så vi altid kan tilbyde behandlinger lavet af fagligt dygtige behandlere med fokus på dig og dit behov.

Lider du af tandlægeskræk, er vores klinik i Risskov et godt valg.

I samarbejde med narkoselæger tilbyder vi også at foretage tandbehandlinger under fuld narkose.

Uanset hvilken behandling du skal have udført, bestræber vi os altid på, at din behandling bliver så smertelindret som muligt.

Vi glæder os til at byde dig varmt velkommen i Risskov.

Godt Smil Højbjerg

Godt Smil Højbjerg er beliggende cirka fem kilometer fra Aarhus centrum i Skåde Centret på Stenvej, og vi har både gode parkeringsforhold og en yderst handicapvenlig klinik.

Klinikken i Højbjerg er ejet af tandlæge-ægteparret Steinunn og Otto, der oprindeligt er fra Island.

Foruden Steinunn og Otto beskæftiger vores klinik også syv tandlæger, fem tandplejere og 13 klinikassistenter.

Derudover er Otto specialuddannet kæbekirurg og ansvarlig for de kirurgiske behandlinger, vi laver på klinikken – herunder både implantologi og knogleopbygning.

Vi kan derved tilbyde en faglig ekspertise, som kun sjældent ses på almindelige klinikker.

I samarbejde med vores egen narkoselæge tilbyder vi også behandlinger udført i sedering eller under fuld narkose, hvis det ønskes.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores klinik.

Velkommen til dine Godt Smil Tandlæger i Aarhus centrum og omegn.

Vi byder nye såvel som eksisterende patienter velkommen – og er altid klar til at tage godt imod dig i vores pæne og lyse lokaler.

Dentist in Aarhus? Read in English.

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Vi er din foretrukne tandlæge i Aarhus og tilbyder alle typer af tandbehandlinger.

Det gælder blandt andet tandeftersyn, plastfyldninger, tandimplantat, Invisalign / tandretning med usynlige skinner, tandkroner og broer med mere.

Vi sikrer dig en professionel behandling af høj standard og kvalitet. Vores tandbehandlinger er baseret på en stor og bred erfaring – kombineret med nyeste viden og teknologi.

Godt Smil er desuden Danmarks førende tandlægekæde med 35 klinikker i hele landet – heraf tre tandklinikker alene i Aarhus-området.

Du får meget høj kvalitet til en fair pris – og du kan spare op til 40% på dine tandbehandlinger, især større behandlinger.

Udvidet landsdækkende garanti

Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise inden for faget, og materialerne til implantaterne er af højeste kvalitet. Netop derfor kan vi roligt tilbyde dig en af branchens bedste garantier på tandimplantater.

Vi tilbyder nemlig en udvidet landsdækkende garanti, der giver dig 10 års garanti på den nye tandrod (skruen, der sættes i din knogle) og 5 års garanti på selve kronen.

OBS: Garantierne forudsætter, at du kommer til en årlig statusundersøgelse, hvor der eventuelt tages røntgen. Det er ligeledes en forudsætning for garantien, at du ikke udvikler paradentose.

Find den Godt Smil Tandlæge i Aarhus, der passer bedst til dine behov:

Godt Smil Aarhus C – Østergade

Godt Smil Aarhus C – Østergade er en topmoderne klinik i centrum af Aarhus og er indrettet med store og lyse klinikrum og et hyggeligt venteværelse, hvor du kan nyde din kaffe, mens du venter.

Klinikken drives af klinikejer og tandlæge Lea Borre, der blev uddannet tandlæge i 2013 på tandlægeskolen i Aarhus.

Teamet på klinikken består af både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle sikrer dig en professionel behandling af højeste standard.

Hos os bliver du tilknyttet både en tandplejer og en tandlæge, der sammen sørger for en optimal behandling af bedste kvalitet.

Vi kan hjælpe dig med alle typer af tandbehandlinger lige fra tandblegning, parodontosebehandling og rodbehandling til hjælp til tandlægeskræk.

Det kan også være, at du ønsker hjælp til kosmetisk tandregulering. Hos Godt Smil tilbyder vi fx tandregulering med usynlige skinner – blandt andet med Invisalign-systemet.

Vores Godt Smil-team i Aarhus C på Østergade glæder sig til at tage godt imod dig og byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Højbjerg

Godt Smil Tandlægerne i Højbjerg ligger på Stenvej 25A i Højbjerg og har både gode parkeringsforhold og en yderst handicapvenlig klinik.

Klinikken åbnede i januar 2009 og har i dag mere end 15.000 patienter. Klinikken råder over ni klinikrum og er indrettet med et rummeligt lyst venteværelse, hvor du kan nyde både kaffe og te, mens du venter.

Klinikken i Højbjerg er ejet af tandlæge-ægteparret Steinunn og Otto, der oprindeligt er fra Island. Foruden Steinunn og Otto beskæftiger vores klinik syv tandlæger, fem tandplejere og 13 klinikassistenter.

Derudover er Otto uddannet specialtandlæge inden for kæbekirurgi. Det sikrer dig en høj faglig ekspertise inden for samtlige kirurgiske tandbehandlinger – herunder bl.a. implantologi og knogleopbygning.

Klinikken udfører, i samarbejde med egen narkoselæge, desuden behandlinger under fuld narkose eller sedering.

Vores Godt Smil-tandlægeteam i Højberg glæder sig til at tage godt imod dig og byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Risskov

Godt Smil Risskov er en topmoderne klinik, hvor du får en god og tryg oplevelse med fokus på faglighed og høj kvalitet. Klinikken er beliggende på Børglumvej 13 lige ved siden af Fitness World.

Bus nummer 16 og 18 standser i nærheden cirka 300 meter væk ved Vejlby Ringvej, og ellers er der gratis parkering bag klinikken uden begrænsning – samt to timers parkering foran klinikken.

Klinikken ejes af vores tandlæge Maryam Poor, der er uddannet tandlæge på Aarhus’ tandlægeskole i 2019. Maryam er oprindeligt fra Iran og taler udover dansk også persisk, iransk og engelsk.

Udover de almindelige tandbehandlinger udfører Maryam også kosmetiske tandbehandlinger og tandreguleringer med usynlige skinner.

Klinikken beskæftiger desuden fire tandlæger, to tandplejere og fem klinikassistenter, hvoraf en er receptionist. Klinikken har også egen narkoselæge tilknyttet.

Vores Godt Smil-tandlægeteam i Risskov glæder sig til at tage godt imod dig og byde dig varmt velkommen.

Høj kvalitet til fair pris

Godt Smil Tandlægerne i Aarhus er en del af den landsdækkende kæde Godt Smil. Vi er derfor en del af de fordelagtige rabataftaler hos leverandører – rabatter, som kommer vores patienter til gode.

Godt Smil Tandlægerne i Aarhus C, Risskov og Højbjerg tilbyder ligeledes omfattende efteruddannelse for alle vores behandlere, så du er sikret en fagligt up-to-date tandbehandling.

Det betyder for dig som patient, at du altid kan forvente en tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris på alle Godt Smil-klinikker.

Vores priser ligger helt op til 40% lavere sammenlignet med andre tandlægeklinikker i Danmark.

Især på større behandlinger såsom porcelænskroner og tandimplantater kan der være meget at spare ved at være patient hos Godt Smil Tandlægerne.

Let at skifte tandlæge

I Danmark er der frit tandlægevalg. At skifte tandlæge kan dog være en stor beslutning.

Undersøgelser har vist, at beliggenhed, personale og prisniveau er blandt de faktorer med stor indflydelse for valg af tandlæge.

Det er ikke en tidskrævende affære at skifte tandlæge. Lad os tage os af alt det praktiske, så kan du bruge tiden på at finde den rette tandlæge for dig.

Det vigtigste, i vores optik, er tillid og tryghed. Derfor gør vi altid vores ypperste for netop at sætte relationen i centrum og imødekomme dig og dine behov samt ønsker.

Godt Smil-teamet på klinikken er der for at sikre dig en professionel behandling af høj standard og kvalitet baseret på en bred erfaring kombineret med nyeste viden af højeste, videnskabeligt dokumenterede niveau inden for tandlægefaget.

Hjælp til tandlægeskræk

Vidste du, at rigtig mange er ramt af tandlægeskræk i større eller mindre grad? For nogle få er det i så høj en grad, at de udsætter tandlægebesøget med risiko for at forværre deres almene helbred.

Hos Godt Smil Tandlægerne er vores kompetente behandlerteams klar til at tage imod dig med tandlægeskræk, og vi sætter gerne ekstra tid af for at sikre dig en god tandlægeoplevelse.

Vi arbejder med markedets nyeste udstyr og kan derfor tilbyde dig en effektiv og smertelindret tandbehandling. Fortæl os om din tandlægeskræk, så møder vi dig med forståelse og omsorg.

Vi har tilknyttet vores egen coach og terapeut, Camilla, som tilbyder online sessioner med coaching mod tandlægeskræk.

Camilla er derudover uddannet tandplejer og kan således også hjælpe dig med svar på diverse spørgsmål vedrørende din behandling. Det kan du læse meget mere om her.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på vores tandklinik i Aarhus, Højbjerg eller Risskov.

Er det 𝟭𝟬𝟬% 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 at skifte tandlæge til Godt Smil i Aarhus?

Ja, det er 100% gratis og uforpligtende at skifte tandlæge til os. Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Godt Smil, skal du bare ringe til os eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.

Så skal vi nok gøre alt det praktiske i forhold til også at flytte din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.
Kontakt os her på siden

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det gør du ved at ringe til den klinik, du ønsker en tid på – eller udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside.

Så finder vi en tid, der passer dig og hjælper med at indhente din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.

Får jeg rabat, hvis jeg er medlem af Sygeforsikringen “danmark”?

Hvis du er medlem af “danmark”, vil du på nogle behandlinger få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”.

Når du har fået udført en behandling, som du kan få tilskud til, skal du betale det fulde beløb for behandlingen på klinikken.

Du vil så efterfølgende få tilskuddet overført fra “danmark” direkte til din konto.

Kontakt Sygeforsikringen “danmark”, hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe du tilhører, eller om du kan få tilskud.

Hvornår kan jeg spare op til 40% hos Godt Smil?

Hos Godt Smil er det typisk på større behandlinger, du kan spare mest – nogle gange op til til 40%.

Det er for eksempel på implantater, kroner, broer og andre større tandbehandlinger.

Du finder vores priser på vores hjemmeside, og du er altid velkommen til at bestille en tid til en undersøgelse og få et overslag.

Koster det noget at få lavet et overslag (tilbud)?

Både ja og nej. Selve prisoverslaget koster ikke noget, men det kræver, at vi laver en undersøgelse på dig – og eventuelt tager røntgenbilleder for at diagnosticere.

Du kan se priserne på vores undersøgelser på vores hjemmeside under priser.

Tæt samarbejde

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.