Spar op til 40% på tandbehandlinger

Dygtige tandlæger i Århus:
4 topmoderne klinikker

Du får høj kvalitet til en fair pris

Høj kvalitet til fair pris

Danmarks førende tandlæge

Spar op til 40%

Vi prismatcher alle tandlæger

‘Fremragende’ på Trustpilot

Flere end 500.000 patienter i DK

Vælg klinik

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og den dækker fra dag ét

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

  • Høj kvalitet til en fair pris (spar op til 40%)
  • Vi prismatcher alle tandlæger i Danmark
  • Gratis pristjek & faglig vurdering
  • Stort fokus på tandlægeskræk
  • 500.000 danskere har allerede valgt os
  • Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot

Spar op til 40% på din tandbehandling

Når vi siger, vi er Danmarks førende tandlægekæde, er det ikke blot en påstand.

Du kan spare helt op til 40% på især større behandlinger – du får altså høj kvalitet til en fair pris.

Derudover tilbyder vi – som de eneste tandlæger i Danmark – prismatch på alle behandlinger og faktisk også gratis konsultation ifm. pristjek (sammenligning af behandling/pris fra anden tandlæge).

Desuden har vi også stort fokus på tandlægeskræk og smertelindrede behandlinger, hvorfor de fleste kan udføres i enten fuld narkose eller under sedering på mange af vores klinikker.

Her finder du vores tandlæger i Aarhus og omegn

Godt Smil Aarhus C – Banegårdspladsen

Godt Smil i Aarhus C er beliggende på Banegårdspladsen i centrum af byen, hvor der ikke er langt til den nærmeste parkeringsplads, og der er tog- og busforbindelser lige uden for døren.

Klinikken drives af tandlæge Lea, som oprindeligt kommer fra Nordjylland. Godt Smil Aarhus C beskæftiger foruden Lea 6 tandlæger, 1 kirurg, 3 tandplejere, 7 klinikassistenter, 1 klinikkoordinator og 1 receptionist.

Derudover deler de lokaler med TandproTetikeren, som råder over 4 dygtige tandteknikere med speciale i fremstilling af tandproteser.

Klinikken har i særlig grad rutine i at behandle patienter med tandlægeskræk – og sætter gerne ekstra tid af til din behandling.

Det vigtigste er, at du er tryg under hele dit behandlingsforløb. Hos Godt Smil i Aarhus C er du i centrum, og vi glæder os til at byde dig varmt velkommen

Godt Smil Risskov

Godt Smil Risskov er en topmoderne klinik, der giver dig en god og tryg oplevelse med fokus på høj kvalitet og faglighed. Klinikken er beliggende på Børglumvej 13 ved siden af Fitness World.

Klinikken er ejet af vores dygtige tandlæge Maryam og beskæftiger af 3 tandlæger, 2 tandplejere, 3 klinikassistenter og 1 receptionist. Derudover deler de lokaler med Tandprotesehuset, som råder over dygtige tandteknikere med speciale i fremstilling af tandproteser.

Vi tager os gerne ekstra tid til at lære dig at kende og forstå dine forventninger. Vores personale er nøje udvalgt ud fra en række faglige såvel som menneskelige kvalifikationer. Lider du af tandlægeskræk, er vores klinik i Risskov derfor et godt valg.

I samarbejde med narkoselæger tilbyder vi også at foretage tandbehandling under fuld narkose. Uanset hvilken behandling du skal have udført, bestræber vi os på, at din behandling skal være så smertefri som overhovedet muligt.

Personalet i Godt Smil Risskov glæder sig til at byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Højbjerg

Godt Smil i Højbjerg er beliggende cirka 5 kilometer fra Aarhus centrum i Skåde Centret på Stenvej. Ved klinikken er der gode parkeringsforhold, og klinikken er yderst handicapvenlig.

Klinikken i Højbjerg er ejet af tandlæge-ægteparret Steinunn og Otto, som oprindeligt kommer fra Island. Foruden Steinunn og Otto beskæftiger klinikken 7 tandlæger, 5 tandplejere og 13 klinikassistenter.

Derudover er Otto specialuddannet kæbekirurg og ansvarlig for de kirurgiske behandlinger på klinikken – herunder implantologi og knogleopbygning. Klinikken kan dermed tilbyde en faglig ekspertise, som kun sjældent er set på almindelige klinikker.

I samarbejde med egen narkoselæge tilbyder vi behandlinger udført under sedering eller fuld narkose.

Højbjergs personale glæder sig til at byde dig velkommen på deres klinik.

Godt Smil Aarhus C – Østergade

Godt Smil Tandlægerne Aarhus C – Østergade er en helt ny og topmoderne klinik få hundrede meter fra vores anden klinik i centrum af Aarhus. Det er nemt at parkere i Sallings P-hus, der ligger lige i nærområdet.

Klinikken er indrettet med store og lyse klinikrum og et hyggeligt venteværelse, hvor du kan nyde din kaffe, mens du venter. Vores tandlægeklinik ejes og drives af tandlæge Lea Borre, som prioriterer efteruddannelse og specialisering højt.

Teamet på klinikken består af både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som samlet sikrer dig en professionel behandling af højeste standard.

Klinikken har i særlig grad rutine i at behandle patienter med tandlægeskræk – og sætter gerne ekstra tid af til din behandling.

Det vigtigste er, at du er tryg under hele dit behandlingsforløb. Hos Godt Smil i Aarhus C er du i centrum, og vi glæder os til at byde dig varmt velkommen.

Velkommen til dine Godt Smil Tandlæger i Aarhus centrum og omegn.

Vi byder inden for til nye såvel som eksisterende patienter – og er altid klar til at tage godt imod dig i vores pæne og lyse lokaler.

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Vi er din foretrukne tandlæge i Aarhus og tilbyder alle typer af tandbehandlinger.

Det gælder blandt andet tandeftersyn, plastfyldninger, tandimplantat, Invisalign / tandretning med usynlige skinner, tandkroner og broer med mere.

Vi sikrer dig en professionel behandling af høj standard og kvalitet. Vores tandbehandlinger er baseret på stor og bred erfaring – kombineret med nyeste viden og teknologi.

Godt Smil er desuden Danmarks førende tandlægekæde med 33 klinikker i hele landet – heraf 4 tandklinikker alene i Aarhus-området.

Du får meget høj kvalitet til en fair pris – og kan spare op til 40% på dine tandbehandlinger.

Udvidet landsdækkende garanti

Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise, og materialerne til implantaterne er af højeste kvalitet. Netop derfor kan vi roligt tilbyde dig en af branchens bedste garantier på tandimplantater.

Vi tilbyder nemlig en udvidet landsdækkende garanti, der giver dig 10 års garanti på den nye tandrod (skruen, der sættes i din knogle) og 5 års garanti på selve kronen.

OBS: Garantierne forudsætter, at du kommer til en årlig statusundersøgelse, hvor der eventuelt tages røntgen. Det er ligeledes en forudsætning for garantien, at du ikke udvikler paradentose.

Find den Godt Smil Tandlæge i Aarhus C, Højbjerg eller Risskov, der passer bedst til dine behov:

Godt Smil Aarhus C – Banegårdspladsen

Godt Smil Tandlægerne Aarhus C ligger på Banegårdspladsen, 210 meter fra Bruuns Galleri, hvor der er gode parkeringsforhold. Du finder nærmeste busstop lige ude foran klinikken.

Klinikken har store og lyse klinikrum. Siden åbningen har rigtig mange patienter tilmeldt sig klinikken, og vi har derfor åbnet endnu en klinik i centrum af Aarhus i Østergade.

Vi ønsker også at kunne sikre dig en dygtig og billig tandlæge, hvis du står med et akut behov.

Teamet på klinikken på Banegårdspladsen sikrer dig en professionel behandling af høj standard og kvalitet. Det er baseret på stor og bred erfaring kombineret med nyeste viden af højeste, videnskabeligt dokumenterede niveau inden for tandlægefaget.

Klinikken drives af klinikejer og tandlæge Lea Borre, som er uddannet på tandlægeskolen i Aarhus i 2013.

Godt Smil Aarhus C beskæftiger foruden Lea Borre også 5 tandlæger, 4 tandplejere, 8 klinikassistenter, heraf en receptionist og har tilmed egen narkoselæge tilknyttet.

Vores Godt Smil-team i Aarhus C på Banegårdspladsen glæder sig til at tage godt imod dig og byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Aarhus C – Østergade

Godt Smil Tandlægerne Aarhus C – Østergade er en helt ny og topmoderne klinik.

Klinikken er indrettet med store og lyse klinikrum og et hyggeligt venteværelse, hvor du kan nyde din kaffe, mens du venter. 

Teamet på klinikken består af både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som samlet sikrer dig en professionel behandling af højeste standard. 

Hos Godt Smil Aarhus C Østergade vil du blive tilknyttet både en tandplejer og en tandlæge, som vil stå for at sikre dig den bedste kvalitet.

På tandklinikken kan vi hjælpe dig med alle typer af tandbehandlinger fra tandblegning, parodontosebehandling, rodbehandling og hjælp til tandlægeskræk. 

Det kan også være, du ønsker kosmetisk tandregulering. Hos Godt Smil tilbyder vi for eksempel tandregulering med usynlige skinner – blandt andet med Invisalign-systemet.

Klinikken drives (ligesom klinikken på Banegårdspladsen) af klinikejer og tandlæge Lea Borre, som er uddannet på tandlægeskolen i Aarhus i 2013.

Vores Godt Smil Team i Aarhus C på Østergade glæder sig til at tage godt imod dig og byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Højbjerg

Godt Smil Tandlægerne Højbjerg ligger på Stenvej 25A i Højbjerg. Der er gratis parkering ved klinikken, og den er handicapvenlig. 

Klinikken åbnede i januar 2009 og har i dag flere end 15.000 patienter. Højbjerg-klinikken råder over 9 klinikrum og er indrettet med et rummeligt lyst venteværelse, hvor du kan nyde både te og kaffe, mens du venter.

Klinikken ejes af tandlægeægteparret Steinunn og Otto, som oprindeligt er fra Island. Otto er uddannet specialtandlæge inden for kæbekirurgi. Det sikrer dig en høj faglig ekspertise inden for samtlige kirurgiske tandbehandlinger herunder implantologi.

Foruden Steinunn og Otto beskæftiger klinikken også 7 tandlæger, 5 tandplejere og 13 klinikassistenter – heraf én receptionist.

Klinikken udfører, i samarbejde med egen narkoselæge, behandlinger udført i fuld narkose eller sedering.

Vores Godt Smil tandlæge team i Højberg glæder sig til at tage godt imod dig og byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Risskov

Godt Smil Tandlægerne i Risskov ligger centralt placeret i Risskov ved siden af Fitness World og nær Veri Centeret. Bus nummer 16 og 18 standser i nærheden cirka 300 meter væk ved Vejlby Ringvej.

Der er gratis parkering bag klinikken uden begrænsning. Parkerer du foran klinikken, må du holde der max 2 timer.

Klinikken ejes af klinikejer og tandlæge Maryam Poor, der er uddannet tandlæge på Aarhus’ tandlægeskole i 2019. Maryam er oprindeligt fra Iran og taler udover dansk også persisk, iransk og engelsk. 

Maryam udfører udover de almindelige tandbehandlinger også kosmetiske tandbehandlinger og tandreguleringer med usynlige skinner.

Udover Maryam beskæftiger klinikken i Risskov også 4 tandlæger, 2 tandplejere og 5 klinikassistenter, heraf én receptionist. Klinikken har også egen narkoselæge tilknyttet.

Vores Godt Smil-tandlægeteam i Risskov glæder sig til at tage godt imod dig og byde dig varmt velkommen.

Høj kvalitet til fair pris

Godt Smil Tandlægerne i Aarhus er en del af den landsdækkende kæde Godt Smil. Vi er derfor en del af de fordelagtige rabataftaler hos leverandører – rabatter, som kommer vores patienter til gode.

Godt Smil Tandlægerne i Aarhus C, Risskov og Højbjerg tilbyder ligeledes omfattende efteruddannelse for alle vores behandlere, så du er sikret en fagligt up-to-date tandbehandling.

Det betyder for dig som patient, at du altid kan forvente en tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris på alle Godt Smil-klinikker. 

Vores priser ligger helt op til 40% lavere sammenlignet med andre tandlægeklinikker i Danmark. Især på større behandlinger såsom porcelænskroner og tandimplantater kan der være en masse at spare ved at være patient hos Godt Smil Tandlægerne.

Let at skifte tandlæge

I Danmark er der frit tandlægevalg. At skifte tandlæge kan dog være en stor beslutning.

Undersøgelser har vist, at beliggenhed, personalet og prisniveauet er blandt de faktorer med stor indflydelse for valg af tandlæge.

Det er ikke en tidskrævende affære at skifte tandlæge. Lad os tage os af alt det praktiske, så kan du bruge tiden på at finde den rette tandlæge til dig.

Det vigtigste er i vores optik tillid og tryghed. Derfor gør vi altid vores ypperste for netop at sætte relationen i centrum og imødekomme dig og dine behov og ønsker.

Godt Smil-teamet på klinikken er der for at sikre dig en professionel behandling af høj standard og kvalitet baseret på stor og bred erfaring kombineret med nyeste viden af højeste, videnskabeligt dokumenterede niveau inden for tandlægefaget.

Hjælp til tandlægeskræk

Vidste du, at rigtig mange er ramt af tandlægeskræk i større eller mindre grad? For nogle få er det i så høj en grad, at de udsætter tandlægebesøget med risiko for at forværre deres almene helbred.

Hos Godt Smil Tandlægerne er vores kompetente behandlerteams klar til at tage imod dig med tandlægeskræk, og vi sætter gerne ekstra tid af for at sikre dig en god tandlægeoplevelse.

Vi arbejder med markedets nyeste udstyr og kan derfor tilbyde dig en effektiv og smertelindret tandbehandling. Fortæl os om din tandlægeskræk, så møder vi dig med forståelse og omsorg.

Vi har tilknyttet vores egen coach og terapeut Camilla, som tilbyder online sessioner med coaching mod tandlægeskræk. Camilla er derudover uddannet tandplejer og kan således også hjælpe dig med svar på diverse spørgsmål vedrørende din behandling. Det kan du læse meget mere om her.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen hos dine Godt Smil-tandlæger i Aarhus C på Banegårdspladsen, Aarhus C på Østergade, i Højbjerg og i Risskov.

Tandbehandlinger i Aarhus og omegn

Hos vores dygtige tandlæger og tandplejere kan du få udført alle former for tandbehandlinger – som for eksempel:

Er det 𝟭𝟬𝟬% 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 at skifte tandlæge til Godt Smil i Aarhus?

Ja det er 100% gratis og uforpligtende at skifte tandlæge til os. Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Godt Smil, skal du bare ringe til os eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.

Så skal vi nok gøre alt det praktiske i forhold til også at flytte din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.
Kontakt os her på siden

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det gør du ved at ringe til den klinik, du ønsker en tid på – eller udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside.

Så finder vi en tid, der kan passe dig og hjælper med at indhente din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.

Får jeg rabat, hvis jeg er medlem af Sygeforsikringen “danmark”?

Hvis du er medlem af “danmark”, vil du på nogle behandlinger få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”.

Når du har fået udført en behandling, som du kan få tilskud til, skal du betale det fulde beløb for behandlingen på klinikken.

Du vil så efterfølgende få tilskuddet overført fra “danmark” direkte til din konto.

Kontakt Sygeforsikringen “danmark”, hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe du tilhører, eller om du kan få tilskud.

Hvornår kan jeg spare op til 40% hos Godt Smil?

Hos Godt Smil er det typisk på større behandlinger, du kan spare mest – nogle gange op til til 40%.

Det er for eksempel på implantater, kroner, broer og andre større tandbehandlinger.

Du finder vores priser på vores hjemmeside, og du er altid velkommen til at bestille en tid til en undersøgelse og få et overslag.

Koster det noget at få lavet et overslag (tilbud)?

Både ja og nej. Selve prisoverslaget koster ikke noget, men det kræver, at vi laver en undersøgelse på dig – og eventuelt tager røntgenbilleder for at diagnosticere.

Du kan se priserne på vores undersøgelser på vores hjemmeside under priser.

Tæt samarbejde

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.