• Cookie Mærket
Godt Smil
Godt smil - menu

Velkommen til tandlægerne i Aarhus

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 06
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Aarhus C
Banegårdspladsen 8, 1. sal
- 8000 Aarhus C

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Fremragende – 9.4 stjerner ud af 10 baseret på 5800 anmeldelser

KOM INDENFOR

Godt Smil – din tandlæge i Århus Centrum

Velkommen til din Godt Smil tandlæge i Århus centrum. Vi er stolte af at være blandt byens største og førende tandlægeklinikker. Vores klinik ligger på 1. sal lige i centrum. Vi deler lokaler med TandproTetikeren, som vi også samarbejder med. Klinikken har 6 flotte behandlerrum, og er indrettet med det nyeste teknologiske udstyr. Hos Godt Smil tilbyder vi vores patienter tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris.

Omsorgsfuld tandbehandling

Uanset om du skal have foretaget et regelmæssige tandeftersyn, eller du skal igennem den helt store behandling, vil du opleve en professionel og omsorgsfuld behandling hos os. Vi sætter en ære i at gøre dit besøg hos tandlægen så behageligt og naturligvis smertefrit som overhovedet muligt. Vi har meget rutine i at behandle patienter med tandlægeskræk, og sætter gerne ekstra tid af til din behandling. Det vigtigste er, at du er tryg under hele dit behandlingsforløb. Hos Godt Smil i Århus er du i centrum.

Finansiering gør det muligt

Er du studerende, pensionist eller skal du igennem en større tandbehandling, kan det være svært at betale hele beløbet på én gang. Som en del af Godt Smil kæden tilbyder vores klinik attraktiv finansiering igennem Patientlån. Det betyder at du kan få finansieret tandbehandling helt op til 50.000 kr. med en løbetid på op til 72 måneder. Patientlån tilbyder også rentefri finansiering, og behandler din ansøgning på hverdage inden for 24 timer. Du kan her læse mere om de forskellige muligheder for finansiering.

Samarbejde med TandproTetikeren

Vores tandlægeklinik i Århus ejes og drives af tandlæge Lea Borre, som prioriterer efteruddannelse og specialisering højt. Foruden Lea Borre råder klinikken over 5 tandlæger, 4 tandplejere og 8 klinikassistenter, heraf 1 receptionist. Derudover har vi et tæt samarbejde med TandproTetikeren, som er en klinisk tandtekniker med speciale i at fremstille naturlige og æstetiske tandproteser. TandproteTikeren deler lokaler med vores klinik og er derfor altid tæt på.

Størstedelen af vores patienter kommer fra Århus, men vi har også mange patienter fra både Skanderborg, Silkeborg og Randers. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores Godt Smil tandlæge i Århus C.

Tandbehandlinger i Aarhus

På vores klinik i Århus kan du få udført de fleste former for tandbehandling. Da vi også fungerer som henvisningsklinik, har vi meget erfaring i større tandbehandlinger. Tandproteser udføres i samarbejde med TandproTetikeren.

Udtalelse fra kunde

“Har været ved Godt Smil i Århus (Århus C) og få opereret en visdomstand ud. Indgrebet var smertefrit (om end der var flere spændende lyde), det tog 45 minutter, og da jeg kom ud, trak tandlægerne en del af det prisoverslag, jeg havde fået tidligere, fordi det gik så nemt. Nu har bedøvelsen lagt sig, og jeg har stort set ikke andre smerter end ømhed, så smider et thumbs up afsted til Godt Smil i Aarhus og Kristina Rossen/Camilla Blindbæk som stod for indgrebet.”

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Jesper T

Personale i Godt Smil Århus

Vores tandlæge i Århus beskæftiger et yderst kompetent personale, som består af 6 tandlæger, 4 tandplejere og 7 klinikassistenter. Derudover deler vi lokaler med TandproTetikeren, som råder over 4 dygtige tandteknikere med speciale i fremstilling af tandproteser. Vores tandlæger og tandplejere har efteruddannet sig ved deltagelse i talrige kurser med danske såvel som udenlandske foredragsholdere.

Lea

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Dadi

KIRURG

Nona

TANDLÆGE

Eli

TANDLÆGE

AnBeth

TANDLÆGE

Thang

TANDLÆGE

Matilde

TANDPLEJER

Masooda

TANDPLEJER

Mette

TANDPLEJER

Berit

KLINIKASSISTENT

Mie

KLINIKASSISTENT (Barsel)

Katrine

KLINIKASSISTENT

Pernille

KLINIKASSISTENT

Heidi

KLINIKASSISTENT

Rameena

KLINIKASSISTENT ELEV

Maryam

KLINIKASSISTENT ELEV (Barsel)

Alexandra

KLINIKKOORDINATOR / RECEPTIONIST

Lea J.

RECEPTIONIST

Find din Godt Smil tandlæge i Århus

Din lokale Godt Smil tandlæge i Århus er beliggende på Banegårdspladsen i centrum af byen. På trods af at klinikken er beliggende i centrum, er der ikke langt til den nærmeste parkeringsplads, som dog kun kan benyttes mod betaling. Vores adresse er:

Godt Smil Aarhus

44 22 41 06

Banegårdspladsen 8, 1. sal

8000 Aarhus C

Transport og parkering

Der er mulighed for parkering i byens nærliggende shoppingcenter, Bruuns Galleri eller på parkeringspladsen længere ned af gaden. Fra Banegården er der 5 minutters gang til klinikken. De fleste by- og regionale busser holder tæt på klinikken, så der er gode muligheder for at komme dertil, hvad enten du er med bil eller offentligt transport.

Loading...