Coaching mod tandlægeskræk

Få en GRATIS coaching session
mod tandlægeskræk

I en begrænset periode
(Værdi: 850 kr. per session)

Book tid her

Du kan trygt komme på klinikken

Ift. coronavirus tager vi alle hygiejnemæssige forbehold, vi bruger nødvendige værnemidler og sørger for god afstand.

Hvad er coaching mod tandlægeskræk?

Coaching er en samtaleform, hvor coachen kan hjælpe den, som coaches med at sætte mål og skabe forandringer. Hvis du ønsker at vinke farvel til din tandlægeskræk kan det hjælpe at blive bekendt med hvor den stammer fra. Tandlægeskræk er, som de fleste andre fobier, en frygt eller angst for noget bestemt.

Typisk har fobien rod i en tidligere dårlig eller traumatisk oplevelse. Måske har du tidligere i livet haft en ubehagelig oplevelse hos tandlægen. Er det tilfældet vil du kunne opleve, at den krop kan reagere irrationelt i lignende omgivelser.

Hvem er coaching for og hvem kan få det?

Coaching mod tandlægeskræk er for dig, som ønsker at blive kvit med din tandlægeskræk. Det er til dig, som har et ønske om at det skal let at komme afsted til tandlægen. Alle kan modtage coaching, og den virker, når du medvirker. Det betyder at du skal have motivation til at ville slippe angsten.

Svar på dette spørgsmål: ”Hvad vil det give dig at kunne slippe din angst for tandlæger?”. Hvis svaret motiverer dig til at gøre noget ved det, så er du den helt rette til at sætte i gang med et coaching forløb mod tandlægeskræk.

Hvordan foregår en coaching session?

En coaching session foregår online og tager ca. en time. Forløbet strikkes sammen efter dit behov, hvilket betyder at første samtale er med til at afdække dit behov.

Når du er klar til at besøge klinikken og teste de værktøjer og den behandling du har modtaget online, så aftales der en tid med din lokale Godt Smil afdeling, som er behjælpelig med at give dig de første gode oplevelser, der skal blive dit afsæt ind i en helt ny virkelighed, hvor det ikke længere er nødvendigt at være bange for at møde op hos tandlægen.

Hvor mange sessioner skal jeg have?

Antallet af sessioner afgøres af dit individuelle behov. Har du et let ubehag vil du ofte kunne afhjælpes i løbet af ganske få sessioner. Ligger oplevelsen dybt i dig kan der være behov for flere samtaler og af mere terapeutisk karakter. Alt dette vil du naturligvis få meget mere at vide om ved din første samtale.

Alle samtaler foregår med en coach og terapeut. Vores online samtalerum er beskyttet. De oplysninger der deles der bliver der. 

Kan alle hjælpes af med tandlægeskræk?

Hvis du kender til coaching vil du vide at det virker, når du medvirker. Hvis du er motiveret for at give slip og vinke farvel til din tandlægeskræk, så vil du med garanti også mærke en effekt. Alt efter hvor dybt dit traume sidder vil det være muligt at arbejde med eventuelle tidligere oplevelser og chok.

Hvis du eksempelvis på en skala, fra et til ti, er påvirket svarende til et niveau på ti, hver gang du skal til tandlægen, så vil det være muligt at reducere effekten, så du fremadrettet kun er påvirket på et niveau svarende til en to’er eller en tre’er. Er du nysgerrig og motiveret, så book en aftale hos vores coach og terapeut Camilla.

Hvem møder jeg, når jeg bestiller en online session?

På den anden side af skærmen vil du møde Camilla. Hun blev i 2012 uddannet tandplejer og har sidenhen løbende videreuddannet sig. For Camilla er det vigtigt at imødekomme dig med nærvær, holdbare løsninger, grundig information og let forståelig kommunikation. Den trygge, gode oplevelse og relationen er i centrum hos Camilla.

videokonsultation

Camilla er Nordens bedste tandplejer

Camilla vandt i 2019 patientprisen ved årets Dental Festival Award. Prisen, som Årets tandplejer i Norden, blev uddelt af Dental Media på baggrund af den højeste patienttilfredshed på årsbasis. Udvælgelsen var baseret på patienttilfredshedsundersøgelser fra mere end 100 klinikker og 50.000 besvarelser.

videokonsultation

Ønsker du en session med Camilla? Så kontakt os i dag.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen. Herefter ringer vi dig op snarest muligt.

Vil du høre mere om vores behandlinger eller bestille en tid?

Find Godt Smils kontaktoplysninger her
Loading...