Få online coaching
mod tandlægeskræk

Få første session GRATIS (herefter 350 kr. per session)

Formål Fokus på den gode tandlægeoplevelse
Tid per online-session 30 – 45 minutter
Resultat Trygt tandlægebesøg med fokus på individuelle behov
Bedøvelse Få info om tilvalg om narkose og sedering
Fra kr. 0,-
*Første session er GRATIS (herefter 350 kr. per session)

Tandlægeskræk

Hvad er coaching mod tandlægeskræk?

Coaching er en samtaleform, hvor coachen kan hjælpe den, som coaches med at sætte mål og skabe forandringer. Hvis du ønsker at vinke farvel til din tandlægeskræk kan det hjælpe at blive bekendt med hvor den stammer fra. Tandlægeskræk er, som de fleste andre fobier, en frygt eller angst for noget bestemt.

Typisk har fobien rod i en tidligere dårlig eller traumatisk oplevelse. Måske har du tidligere i livet haft en ubehagelig oplevelse hos tandlægen. Er det tilfældet vil du kunne opleve, at den krop kan reagere irrationelt i lignende omgivelser.

Få billig finansiering

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

Hvad koster det? Se vores tilbud lige nu

Vores online coaching mod tandlægeskræk koster 350 kr. per time. Men du kan lige nu få første coaching-session gratis. Og har du brug for efterfølgende sessioner, så koster de 350 kr. per session. Du er ikke forpligtet til at få mere end den første lektion.

Hvem er coaching for og hvem kan få det?

Coaching mod tandlægeskræk er for dig, som ønsker at blive kvit med din tandlægeskræk. Det er til dig, som har et ønske om at det skal let at komme afsted til tandlægen. Alle kan modtage coaching, og den virker, når du medvirker. Det betyder at du skal have motivation til at ville slippe angsten.

Svar på dette spørgsmål: ”Hvad vil det give dig at kunne slippe din angst for tandlæger?”. Hvis svaret motiverer dig til at gøre noget ved det, så er du den helt rette til at sætte i gang med et coaching forløb mod tandlægeskræk.

Hvordan foregår en coaching session?

En coaching session foregår online og tager ca. en time. Forløbet strikkes sammen efter dit behov, hvilket betyder at første samtale er med til at afdække dit behov.

Når du er klar til at besøge klinikken og teste de værktøjer og den behandling, du har modtaget online, så aftales der en tid med din lokale Godt Smil-klinik. Klinikken er så behjælpelig med at give dig de første gode oplevelser, der skal blive dit afsæt ind i en helt ny virkelighed. Her skulle det ikke længere være nødvendigt at være bange for at møde op hos tandlægen.

Hvor mange sessioner skal jeg have?

Antallet af sessioner afgøres af dit individuelle behov. Har du et let ubehag, vil du ofte kunne afhjælpes i løbet af ganske få sessioner. Ligger oplevelsen dybt i dig, kan der være behov for flere samtaler og af mere terapeutisk karakter. Alt dette vil du naturligvis få meget mere at vide om ved din første samtale.

Alle samtaler foregår med en coach og terapeut. Vores online samtalerum er beskyttet. De oplysninger der deles der, bliver der. 

Kan alle hjælpes af med tandlægeskræk?

Hvis du kender til coaching, vil du vide, at det virker, når du medvirker. Hvis du er motiveret for at give slip og vinke farvel til din tandlægeskræk, så vil du med garanti også mærke en effekt. Alt efter hvor dybt dit traume sidder, vil det være muligt at arbejde med eventuelle tidligere oplevelser og chok.

Hvis du eksempelvis på en skala fra 1 til 10 er påvirket svarende til et niveau på 10, hver gang du skal til tandlægen, så vil det være muligt at reducere effekten. Effekten kan reduceres så meget, at du fremadrettet kun er påvirket på et niveau svarende til en 2’er eller en 3’er.

Er du nysgerrig og motiveret så book en aftale hos vores coach og terapeut Camilla.

Hvem møder jeg, når jeg bestiller en online session?

På den anden side af skærmen vil du møde Camilla. Hun blev i 2012 uddannet tandplejer og har sidenhen løbende videreuddannet sig. For Camilla er det vigtigt at imødekomme dig med nærvær, holdbare løsninger, grundig information og let forståelig kommunikation. Den trygge, gode oplevelse og relationen er i centrum hos Camilla.

Camilla er Nordens bedste tandplejer

Camilla vandt i 2019 patientprisen ved årets Dental Festival Award. Prisen, som Årets tandplejer i Norden, blev uddelt af Dental Media på baggrund af den højeste patienttilfredshed på årsbasis. Udvælgelsen var baseret på patienttilfredshedsundersøgelser fra mere end 100 klinikker og 50.000 besvarelser.

Få billig finansiering

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.