Tandlæge Bedøvelse

Få en smertefri & billig
behandling med bedøvelse

Vi har tilknyttet dygtige specialister
inden for smertefri bedøvelse.
Du kan derfor få tandbehandling
i fuld bedøvelse.

Bliv kontaktet

Hos Godt Smil Tandlægerne tilbyder vi smertefri tandbehandling. På vores 29 klinikker rundt om i Danmark har vi mulighed for at imødekomme dig og dine ønsker til tandlæge bedøvelse.

 

Du kan trygt komme på klinikken

Ift. coronavirus tager vi alle hygiejnemæssige forbehold, vi bruger nødvendige værnemidler og sørger for god afstand.

Vi kan tilbyde specialister inden for smertefri bedøvelse 

Vi har tilknyttet dygtige specialister inden for smertefri bedøvelse og har hermed også mulighed for at udføre din tandbehandling i fuld bedøvelse.

Det er afgørende for os at kunne tilbyde dig den helt rette løsning med henblik på altid at sikre dig en smertefri bedøvelse uden bivirkninger, som netop matcher dine behov.

Slut med smertefuld tandbehandling

Måske har du tidligere oplevet at selve bedøvelsen var værre end selve behandlingen eller at et tandlægebesøg altid er lig med smertefulde tandbehandlinger – den tid er heldigvis forbi.

Hos Godt Smil Tandlægerne sørger vi for smertefri tandbehandling. Vi er opmærksomme på dig, lytter til dine behov og tilbyder alt lige fra akupunktur til fuld narkose. Det skal ikke gøre ondt at gå til tandlægen.

Sådan virker lokalbedøvelse

Når du får lagt en bedøvelse hos din tandlæge er det primære formål at sikre dig en smertefri behandling og en god tryg oplevelse. Men bedøvelsen har faktisk også et andet formål.

Lokalbedøvelsen virker nemlig karsammentrækkende på dine blodkar lokalt i det område, hvor tandlægen sprøjter bedøvelsesvæsken ind. Det betyder, at bedøvelsen således reducerer eventuel blødning fra tandkødet under og efter behandlingen.

Det er især en fordel ved større tandoperationer, men også ved tandfyldninger nær tandkødet. Nu ved du lidt mere om hvad lokalbedøvelse er, men også hvordan bedøvelse virker.

Bedøvelse Tandlæge 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad bør jeg vide inden bedøvelse?

Inden din tandlæge ligger bedøvelse er det vigtigt at vide om du har nogle allergier, tager noget medicin, har nogle sygdomme eller om du kan være gravid, da dette vil have indvirkning på tandlægens valg af lokalbedøvelse.

Oplever du ubehag eller kvalme efter bedøvelse, så tøv ikke med at kontakte os.

Det er yderst sjældent dette sker, men man kan opleve at blive dårlig af bedøvelse hos tandlægen. Den rigtige bedøvelse er afgørende for din oplevelse og vi har kompetencerne til at sikre det trygge valg i forhold til dine ønsker.

Hvor lang tid virker bedøvelsen?

Måske tænker du, hvornår må jeg spise efter bedøvelse hos tandlægen. Her er det er vigtigt, at du følger din tandlæges anvisning efter endt behandling under lokalbedøvelse.

Begynd ikke at spise så længe du stadig kan mærke bedøvelsen virker, da du kan være i risiko for at bide dig i både kind, læbe eller tunge.

Virketid, varighed og antagelsen afhænger af hvilken bedøvelse tandlægen har benyttet, men det er ikke usædvanligt du har glæde af lokalbedøvelsen efter du har forladt tandlægestolen.

Så hvis du stadig er bedøvet efter dit tandlægebesøg, da undgå også tyggegummi. 

Drømmer du om tandlæge bedøvelse uden nål?

Er du nåleskræk, så kender du følelsen af svedige håndflader, når tandlægen finder sprøjten frem.

Der er heldigvis meget vi kan gøre for at du får en god oplevelse på trods af behov for lokalbedøvelse. Vi har blandt andet mulighed for at påføre overfladebedøvelse inden selve prikket.

Vi kan også tilbyde dig en beroligende tablet, men hvis hverken tryllecreme eller tablet slår til, så er det muligt at få udført tandbehandling i både sedering eller fuldbedøvelse i form af narkose.

Det er slut med smertefuld tandbehandling og dårlig bedøvelse hos tandlægen – lad os hjælpe dig.

Ønsker du at slippe for lyden af tandlægeboret?

Måske er det ikke kun smerten du frygter. Mange oplever også ubehag ved lydene under tandbehandlingen og dem hjælper lokalbedøvelse ikke på.

Husk du altid har mulighed for at medbringe din egen musik. Det kan virke beroligende at have musik i ørene under behandlingen.

Oplever du opkast reflekser når tandlægen arbejder i din mund, så kan akupunktur eller overflade bedøvelse hjælpe. Kniber det blot at skulle træde ind ad døren for ikke nævne tanken om at sidde i tandlægestolen vil sedering eller narkose kunne være en mulig løsning for dig.

Hvad koster bedøvelse?

Prisen afhænger af hvilken type af bedøvelse du vælger. Vi vejleder gerne om mulighederne i forhold til dine behov.

Alt efter om du ønsker lokalbedøvelse, beroligende eller fuld bedøvelse, så finder du vores bedøvelses priser lige her ⇒

Har du nogle spørgsmål eller måske bare behov for yderligere information, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os her ⇒

Er der bivirkninger ved tandlægebedøvelse?

Et af spørgsmålene vi ofte møder er, hvorvidt man kan forvente bivirkninger ved brug af bedøvelse hos tandlægen. Svaret er, at der ganske sjældent opstår bivirkninger ved brug af bedøvelse.

Ved brug af lokalbedøvelse indeholdende adrenalin oplever nogle en smule hjertebanken og i sjældnere tilfælde kan man opleve at få blåmærker og hævelser efterfølgende.

Ved brug af fuldbedøvelse, som narkose – også kaldet anæstesi, kan der i nogle tilfælde opstå efterfølgende kvalme. Efter behandling i narkose er det netop vigtigt altid at have en pårørende, som efter opvågning på klinikken står for turen hjem.

Hvad er lokalbedøvelse?

Lokalbedøvelse, også kaldet lokalanalgesi, er en væske, som injiceres i et lokalt og afgrænset område for at opnå smertefrihed.

Væsken sprøjtes, i form af en kanyle, ind under slimhinden i munden og skaber herefter et midlertidigt tab af føle- og smerte sans i det afgrænsede område.

Det er således muligt at opnå en smertefri tandbehandling ved brug af lokalbedøvelse.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen. Herefter ringer vi dig op snarest muligt.

Vil du høre mere om vores behandlinger eller bestille en tid?

Find Godt Smils kontaktoplysninger her
Loading...