Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG

Tandregulering:
Dit drømmesmil ER muligt

Se mulighederne og priser her

Kontakt os her

Tandregulering kan være nødvendig ved tandstillingsfejl, der skaber problemer for patienten.
Nogle oplever gener ved biddet, når man tygger sammen på grund af de skæve tænder, mens andre får skæve tænder rettet af kosmetiske årsager.

Hos Godt Smil hjælper vi dig uanset hvad årsagen måtte være. Vi udfører dog kun tandregulering på voksne patienter.

FÅ BILLIG FINANSIERING FÅ BILLIG FINANSIERING

FÅ BILLIG FINANSIERING

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

SE LÅNEMULIGHEDER

Hør her, hvor glad Sus har været for tandregulering:

Hvilke typer tandregulering findes der?

Hos Godt Smil tilbyder vi flere former for tandregulering: Invisalign, ClearCorrect og In-Line skinner. Fælles for dem alle er, at de er gennemsigtige og aftagelige tandskinner.

Invisalign og ClearCorrect bruges til tandregulering af både større og mindre tandstillingsfejl, hvorimod In-Line er effektiv til mindre tandreguleringsbehandlinger.

Hvilken type der passer bedst til dine tænder, afgøres i samråd med din tandlæge.

Hvad kan jeg forvente?

Tandregulering behøver ikke at være forbundet med smerte. Dog siges det, at jo ældre du er, jo mere ondt gør det.

Dette skyldes, at rodhinden på voksne er tyndere end hos børn, og smertefornemmelsen bliver derved større.

tandregulering usynlige skinner

Hjælp til alle tandstillingsproblemer

Tandstillingsfejl kan skyldes en række af problemer.

Alt fra skæve fortænder, åbent bid, dybt bid, overbid, underbid, tandmangel, mellemrum mellem fortænderne, pladsmangel og forkert kæbestilling, kan have indvirkning på, hvordan du bider sammen. 

I nogle tilfælde kan tandstillingsfejl have medført et mærkbart slid på tænderne, hvor det hos andre har medført smerter i kæbeled og tyggemuskler fordi kæbestillingen er forkert.

usynlig bøjle tandregulering

Tag en uforpligtende snak med din lokale Godt Smil tandlæge

Lige meget, hvilken type tandstillingsproblem der er tale om, kan Godt Smil hjælpe dig med at få løst problemet. Hvis ikke vi kan afhjælpe problemet på en af vores klinikker, henviser vi til en specialist i ortodonti (tandregulering).

Kontakt din Godt Smil tandlæge her for en uforpligtende snak >>

Tandregulering med Invisalign og In-Line tandskinner

I dag er det muligt at får tandregulering med gennemsigtige tandskinner.

Både Invisalign, ClearCorrect og In-line fungerer ved, at de tilretter tænderne med en usynlig bøjle. Det betyder at tandreguleringen ikke påvirker din dagligdag på samme måde, som eksempelvis gammeldags tandbøjler (togskinner).

usynlig skinner

Skinner skræddersyet til dine tænder

Først tager tandlægen røntgenbilleder, samt aftryk af dine tænder. Disse, og tandlægens anvisninger, bruges til at fremstille dine personlige tandskinner.

Du får flere sæt tandskinner, som du løbende skal udskifte, når tænderne gradvist retter sig ind efter bøjlen. 

In-Line skinnen kan kun anvendes til mindre tandstillingsfejl. Ved større tandstillingsproblemer anvendes Invisalign og ClearCorrect. Hvad der er mest optimalt for dig, vil tandlægen informere dig om ved en konsultation.

 

Lad Godt Smil hjælpe dig

Hos Godt Smil er du sikret professionel hjælp og de nødvendige informationer, så du er sikker på, at du træffer den bedste beslutning for dig.

Vi har stor erfaring med patienter med tandlægeskræk, og afsætter gerne ekstra tid, så du har den nødvendige tid til at få svar på både spørgsmål og eventuelle bekymringer.

En stor beslutning

Kontakt os endelig, da vi ved, at det kan være en stor beslutning at gå i gang med en tandregulering - og vi hjælper dig gerne i processen - også selvom du beslutter dig for at lade være.

Det vigtigste er, at du føler, at du har truffet den rigtige beslutning på et fyldestgørende grundlag.

drømme smil tandretning

En tandregulering kan tage fra 6-24 måneder alt afhængig af typen af korrektionen, og hvor meget tænderne skal flyttes. Når den aktive del af behandlingen er afsluttet, skal tænderne fastholdes i den opnåede position.

Fasthold din nye tandstilling

For at fastholde den opnåede tandstilling limes et stykke tynd metaltråd på bagsiden af fortænderne. Metaltråden kaldes også for en retentionsskinne. Ved tandregulering foretaget på voksne er retentionen livslang.

Du skal være indstillet på, at forløbet kræver tålmodighed, og at tænder reagerer forskelligt på behandlingen. Din tandlæge vil orientere dig om muligheder og forventet behandlingstid, når du kommer til en forundersøgelse.

Det er vigtigt at opretholde en sund mundhygiejne. Når du har en aftagelige tandbøjle, er det især vigtigt, at dine tænder er rene inden du tager bøjlen på. Det anbefales, at du efter hvert måltid, børster og renser dine tænder.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen. Herefter ringer vi dig op snarest muligt.

Vil du høre mere om vores behandlinger eller bestille en tid?

Find Godt Smils kontaktoplysninger her