• Cookie Mærket

Velkommen til tandlægerne i Højbjerg

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 02
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Højbjerg
Stenvej 25 A, stuen
- 8270 Højbjerg

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

KOM INDENFOR

Din lokale Godt Smil tandlæge i Højbjerg

Velkommen til din Godt Smil tandlæge i Højbjerg. Klinikken er den største i området med flere end 15.000 patienter. Din lokale Godt Smil tandlæge i Højbjerg stræber efter, at et besøg hos tandlægen skal være så behageligt som overhovedet muligt. Vores personale har derfor ekstra fokus på at afhjælpe tandlægeskræk. Hos os får du alle informationer om dine behandlingsmuligheder. Vi håber, at du vil føle dig tryg i vores selskab, og vi ser det som vores fornemmeste opgave, at du er tilfreds. Konceptet er tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris.

Byens største tandlægeklinik

Din Godt Smil tandlæge i Højbjerg åbnede i januar 2009 og råder over hele 9 klinikrum, hvilket gør den til den næststørste klinik i Godt Smil kæden. Klinikken er indrettet med et rummeligt og lyst venteværelse, hvor der serveres både kaffe og the. Vi har desuden opsat en fladskærm med nyheder, ligesom du kan læse i forskellige blade, mens du venter. Vi har investeret i den nyeste teknologi, som er med til at sikre en effektiv og smertefri tandbehandling. 

Når kun det bedste er godt nok

Vores klinik råder over et personale med et højt fagligt niveau. Vi prioriterer tværfaglighed for at yde vores patienter den mest optimale kvalitet og æstetik. Klinikken er ejet af tandlæge ægteparret Steinunn og Otto, som oprindeligt kommer fra Island. Otto er under specialuddannelse som kæbekirurger, og kan dermed tilbyde en faglig ekspertise, som kun sjældent er set på almindelige klinikker. Otto er ansvarlig for de kirurgiske behandlinger på klinikken, herunder implantologi og knogleopbygning. Foruden Steinunn og Otto beskæftiger klinikken 7 tandlæger, 5 tandplejere og 13 klinikassistenter, heraf 1 receptionist. Klinikken tilbyder i samarbejde med egen narkoselæse, behandlinger udført under sedering eller fuld narkose. 

Eget dansk dentallaboratorium

I tilknytning til klinikken i Højbjerg har vi vores eget højteknologiske dentallaboratorium, som beskæftiger 6 dygtige tandteknikere. Det betyder, at vi lokalt selv kan fremstille flotte porcelænskroner til vores behandlinger. Ofte kan vi endda tilbyde at fremstille din nye porcelænskrone på kun 1 dag. Det er desuden også nemt at få taget en farveprøve af dine tænder af en dygtig tandteknikker.

Patienter fra Højbjerg og Århus

De fleste af vores patienter kommer fra Højbjerg og Århus, men vi har også mange patienter fra både Odder, Skanderborg, Randers og Silkeborg. Vi er naturligvis meget stolte over, at vores koncept tiltrækker så mange tilfredse patienter. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores klinik.

Tandbehandlinger i Højbjerg

Tandlægerne i Højbjerg udfører langt de fleste former for tandbehandlinger som for eksempel: 

Udtalelse fra kunde

“Er lige kommet fra klinikken i Højbjerg, og ligeså ekstrem nervøs jeg var, da jeg kom – lige så lettet og glad gik jeg derfra. Super service og det der betød mest for mig!"

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Anja Aagaard Nielsen

Personale i Godt Smil Højbjerg

Vores tandlæge i Højbjerg beskæftiger et yderst kompetent personale bestående af 9 tandlæger, 5 tandplejere og 13 klinikassistenter, som tilsammen har mange års erfaring i de fleste former for tandbehandlinger. Vi har fokus på efteruddannelse, og deltager derfor i talrige kurser med danske såvel som udenlandske foredragsholdere.

Steinunn

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Otto

TANDLÆGE/ KÆBEKIRURG

Mette

TANDLÆGE

Joan

TANDLÆGE

Sami

TANDLÆGE

Pernille

TANDLÆGE

Frank

TANDLÆGE

Julie

TANDLÆGE

Maria

TANDPLEJER

Line

TANDPLEJER

Mette

TANDPLEJER

Annemette

KLINIKASSISTENT

Hülia

KLINIKASSISTENT

Sohila

KLINIKASSISTENT

Anne-Kirstine

KLINIKASSISTENT

Iman

KLINIKASSISTENT (BARSEL)

Amani

KLINIKASSISTENT

Helena

KLINIKASSISTENT

Gihan

KLINIKASSISTENT

Conni

RECEPTIONIST

Ann-Christine

KLINIKASSISTENT ELEV

Cristine

KLINIKASSISTENT ELEV

Stinne

MEDHJÆLPER

Ulrik

MEDHJÆLPER

Find Godt Smil Højbjerg

Godt Smil i Højbjerg er beliggende i Skåde Centeret på Stenvej – ca. 5 kilometer fra Århus centrum. Klinikken tilbyder gode parkeringsforhold, og er yderst handicapvenlig. Så book din tid og besøg os her:

Godt Smil Højbjerg

44 22 41 02

Stenvej 25A

8270 Højbjerg

Transport og parkering

Udenfor klinikken i Højbjerg er der gratis parkering. Er du ikke i bil, holder buslinje 6A, 16 og 100 tæt på klinikken.

Loading...