Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
narkose tandlaege
narkose tandlaege

Få tandbehandling i fuld narkose

Tryg behandling til fair priser

Bliv kontaktet

Kender du til dårlige tandlægeoplevelser, som kan give dig hjertebanken og sved på panden blot ved tanken.

Så har du sikkert også prøvet at vente med at kontakte tandlægen indtil, smerten var uudholdelig. Men hos Godt Smil tilbyder vi tandbehandlinger i fuld narkose – både på klinikker på Sjælland, Fyn og i Jylland. Vi har nemlig fast tilknyttede anæstesilæger (narkoselæger).

FÅ BILLIG FINANSIERING FÅ BILLIG FINANSIERING

FÅ BILLIG FINANSIERING

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

SE LÅNEMULIGHEDER

Kan jeg få piller for tandlægeskræk?

Svaret er ja. Det betyder for dig, at der findes tabletter, som kan berolige dig under dit besøg hos tandlægen. De beroligende piller fås på recept hos egen læge eller din tandlæge. 

Hvis du har brug for beroligende tabletter inden dit tandlægebesøg, skal du vide, det betyder, at du blandt andet ikke kan køre bil. Tal med din tandlæge om dine muligheder for at få en pille mod tandlægeskræk.

Hvis en beroligende pille ikke er nok for dig, så kan tandbehandling i sedering eller narkose være en løsning.

Hvad er anæstesi hos tandlægen?

Tandbehandling i anæstesi betyder tandbehandling i fuld bedøvelse – også kaldet narkose.

Fuld narkose er anæstesi hos tandlægen. Lyder narkose hos tandlægen, som noget for dig?

Hos Godt Smil tilbyder vi ikke kun narkose på vores klinikker i Århus og Købehavn. Faktisk har vi en anæstesi læge tilknyttet klinikkerne i hele landet. Det betyder, at du kan få tandbehandling i fuld narkose i narkose i Jylland, såvel som på Sjælland.

Vi tilbyder også fuld narkose i Odense, da vi har klinikker på Fyn.

narkose

Hvordan foregår narkose hos tandlægen?

Ved tandbehandling i fuld narkose sover du under hele tandbehandlingen. Det betyder, at du lægges til at sove inden tandbehandlingen påbegyndes. Vores anæstesilæge kommer ind og lægger dig til at sove og vækker dig ligeledes på den anden side af tandbehandlingen.

Når du vågner igen, er tandbehandlingen overstået, og du har sovet igennem det hele. Narkosetandlægen, som behandler dig under narkosen, har aftalt og gennemgået forløbet med dig, inden du sover.

Hvad er en narkose tandlæge?

En narkosetandlæge er den tandlæge, som arbejder tæt sammen med vores speciallæge i anæstesi. Hos Godt Smil Tandlægerne har flere af vores tandlæger stor erfaring med tandbehandling under fuld narkose.

Det betyder, at du som patient trygt kan ligge dig til at sove og vide, at du og dine tænder er i gode hænder.

narkose

Kan jeg få fuld narkose i tandlægestolen?

Du kan få narkose i tandlægestolen, hvis vores narkoselæge vurderer dig egnet til narkosen.

Narkoselægen skal kende din vægt og dine helbredsoplysninger inden, du kan få svar på, om du kan komme i fuld tandlægebedøvelse.

Når du er godkendt til tandbehandling i narkose, vil du kunne blive tandbehandlet under anæstesi i tandlægestolen.

Hvem kan ikke få narkose?

Det er desværre ikke alle, som kan tilbydes narkose. Hvis du lider af sygdomme, der kan bevirke en øget risiko ved narkose, så kommer din sikkerhed først.

Vi tilbyder dig kun anæstesi og behandling i fuld narkose, hvis du opfylder de helbredsmæssige krav. Vores speciallæge i anæstesi laver udelukkende denne vurdering.

Hvad er sedering i tandlægestolen?

Sedering er en blanding af smertestillende og beroligende. Når du får sedering i tandlægestolen, vil du kunne følge med i tandbehandlingen uden at kunne bekymre dig undervejs.

 Hvis du tidligere har prøvet lattergas og synes, det fungerede for dig, så kan sedering muligvis være løsningen for dig. Sedering foregår også i samarbejde med vores speciallæge i anæstesi.