• Cookie Mærket

Dine søde og dygtige tandlæger i Viborg

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 16
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Viborg
Stadion Alle 21, 2. sal
- 8800 Viborg

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Kom indenfor

Velkommen til tandlægerne i Viborg

Godt Smil tandlægen i Viborg er beliggende på Stadion Allé - tæt på centrum og med gode parkeringsforhold. Vores tandlæger tilbyder alle former for tandbehandling, og vores priser er op til 40 procent lavere end hos andre tandlæger i Viborg.

Ny patient hos Godt Smil

Vi ved, at det kan være svært at skifte til en ny tandlæge, men vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at gøre skiftet og tandlægebesøget så behageligt som overhovedet muligt. Ved første besøg tager vi ofte røntgenbilleder, hvorefter vi udarbejder et detaljeret overslag over dine behandlinger. Hvis du ønsker det, kan vi også lave en tandrensning i forlængelse af dit første besøg på klinikken. Lider du af tandlægeskræk, er det vigtigt at du fortæller det til os, så kan vi bedre hjælpe dig.

Vi er gode til tandlægeskræk

Det vurderes, at op mod 40 procent af den danske befolkning lider af en form for tandlægeskræk og hele 10 procent i en meget alvorlig grad.  Så du er ikke alene, og der er bestemt ikke noget galt med dig. Vores dygtige tandlæger og specialtandlæger i Viborg vil gøre alt for, at du skal få en god oplevelse på vores klinik. Vi giver dig gerne flere små pauser under behandlingen, og sikrer altid, at der er afsat god tid til dig. I fællesskab skal vi nok nå i mål med din behandling.

Konkurrencedygtige priser

Der er flere fordele ved at skifte tandlæge til Godt Smil i Viborg. Foruden vores fokus på kvalitet og særlige omsorg for patienter, der lider af tandlægeskræk, har vi her på klinikken, besluttet os for at have konkurrencedygtige priser. Dette kan lade sig gøre, da vi er er en del af Godt Smil kæden, som er Danmarks førende tandlægekæde. Vores priser er på større tandbehandling, helt op til 40 procent lavere end hos andre tandlæger i Viborg.

Et professionelt team

Ligesom de andre tandklinikker i Godt Smil, beskæftiger vores klinik en række dygtige tandlæger, specialtandlæger og tandplejere med forskellige specialer og interesser. Vi udfører alle former for tandbehandling, dvs. alt lige fra et almindeligt tandeftersyn med tandrensning til de mere komplicerede kirurgiske tandbehandlinger. Fordelen ved at vælge Godt Smil er således, at du meget sjældent vil opleve at blive henvist til en anden klinik, da vi selv har de fleste kompetencer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores hyggelige tandlæge i Viborg!

Tandbehandlinger i Viborg

Hos Godt Smil i Viborg tilbyder vi alle former for tandbehandlinger. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores behandlinger. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Udtalelse fra kunde

“Skønt at få sit årlige tandeftersyn hos Godt Smil i Viborg! Trygt miljø, dejlige smil på gangen og kompetente medarbejdere; her Michelle der kan svare på alle ens spørgsmål og give gode råd med hjem til en endnu bedre tandpleje. Tak! ”

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Sanne

Personale i Godt Smil Viborg

Teamet på klinikken består af 5 tandlæger med hvert sit speciale, 2 tandplejere og 6 søde klinikassistenter. Vi glæder os til at give dig en god tandlægeoplevelse på vores klinik.

Pernille

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Maryam

TANDLÆGE

Helge

TANDLÆGE / KIRURG

Pernille

TANDLÆGE

Trinh

TANDLÆGE

Mette

TANDLÆGE

Michelle

TANDPLEJER

Bettina

KLINIKASSISTENT

Pernille V. N.

KLINIKASSISTENT

Amina

KLINIKASSISTENT

Annemette

KLINIKASSISTENT

Sandra

KLINIKASSISTENT

Britta

KLINIKASSISTENT

Mallika

TANDPLEJER (PÅ BARSEL)

Find Godt Smil Viborg

Vi ligger centralt i viborg:

Godt Smil Viborg

44 22 41 16

Stadion Alle 21, 2. sal

8800 Viborg

Loading...