• Cookie Mærket
billige implantater

Danmarks billigste implantater

Lige nu tilbyder vi Danmarks billigste implantater
til kun 9.825 kr.

Læs mere her

Velkommen til Tandlægerne i Næstved

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 23
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Næstved
Axeltorv 2, 2 sal
- 4700 Næstved.

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

Lige nu tilbyder vi implantater til KUN 9.825 kr.
>> Læs mere om Danmarks billigste implantater her

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

KOM INDENFOR

Godt Smil - din tandlæge i Næstved

Kort om Godt Smil

Godt Smil er kendt for at tilbyde tandbehandling af en høj kvalitet til nogle yderst konkurrencedygtige priser. Kæden åbnede den første tandlægeklinik i 2008 i Horsens, og har i dag opnået status som landets førende kæde. Flere end 150.000 tilfredse patienter går regelmæssigt til tandlæge hos Godt Smil. Vores klinik i Næstved er den 23 i rækken af topmoderne Godt Smil klinikker, hvor personalet hver dag gør en målrettet indsats for at give patienterne den bedste tandlægeoplevelse nogensinde.

Vi tilbyder alle behandlinger

Hos Godt Smil i Næstved tilbyder vi alle former for tandbehandling. En af fordelene ved at vælge netop vores klinik er, at vi råder over flere forskellige kompetenceområder. Nogle af vores tandlæger udfører de mest almindelige tandbehandlinger, såsom plastfyldninger, rodbehandling, tandudtrækninger, mens eksempelvis kirurgi og implantater varetages af en tandlæge, som har særlig meget erfaring inden for netop dette område. Denne specialisering sikrer vores patienter den højeste kvalitet.

Tandlægeskræk kan overvindes

Lider du af tandlægeskræk er du langt fra den eneste. Hos Godt Smil er vi vant til at modtage patienter med forskellige grader af tandlægeskræk. Vi oplever ofte, at patienter med skræk for tandlæger af samme årsag, ikke har været til tandlægen i en årrække. At overvinde sin tandlægeskræk kan tage tid men er bestemt ikke umuligt. Jo flere positive oplevelser du får hos tandlægen, desto mere kan du overvinde din frygt for tandbehandling. Klinikkens personale er altid klar til at hjælpe dig trygt og sikkert igennem din behandling på klinikken.

Derfor har vi valgt at være en billig tandlæge

Godt Smil har siden starten altid haft fokus på at tilbyde tandbehandling af en høj kvalitet til en fair pris. Som landets førende tandlægekæde, er det lykkedes os at forhandle nogle gode rabataftaler med vores leverandører. Derudover har vi ansat vores egne dygtige tandteknikere, som fremstiller de porcelænskroner vi anvender i tandbehandlingerne. I praksis betyder dette, at vi springer et mellemled over, og derfor kan tilbyde vores patienter den samme kvalitet, blot til en lavere pris. Sidst men ikke mindst råder vores klinikker over markedets mest moderne udstyr, som sikrer en hurtigere og mere præcis behandling.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Godt Smil i Næstved.

Tandbehandlinger hos Godt Smil i Næstved

På vores klinik i Næstved kan du få udført de fleste former for tandbehandling. Da vi også fungerer som henvisningsklinik, har vi meget erfaring i større tandbehandlinger. Tandproteser udføres i samarbejde med Tandprotesehuset.

Udtalelse fra kunde

“Godt smil i Næstved Får akut tid, til at ordne knækket tand Bliver mødt af en sød og smilende tandlæge Irene Bandier, som får ordnet min tand, mange tak for venlig behandling"

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Michael Jensen

Dit personale hos Godt Smil i Næstved

Vores tandlæge i Næstved beskæftiger et yderst kompetent personale, som består af 3 tandlæger, 3 tandplejere og 5 klinikassistenter. Derudover deler vi lokaler med Tandprotesehuset, som råder over dygtige tandteknikere med speciale i fremstilling af tandproteser. Vores tandlæger og tandplejere har efteruddannet sig ved deltagelse i talrige kurser med danske såvel som udenlandske foredragsholdere.

Nima

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Hessam

TANDLÆGE

Irene

TANDLÆGE

Romario

TANDLÆGE

Heidi

TANDPLEJER

Amanda

TANDPLEJER

Bettina

KLINIKASSISTENT

Marta

KLINIKASSISTENT

Latifa

KLINIKASSISTENT

Rumeysa

KLINIKASSISTENT

Camilla

KLINIKASSISTENT

Heidi

SERVICE MANAGER

Find din Godt Smil tandlæge i Næstved

Din lokale Godt Smil tandlæge i Næstved er beliggende på Axeltorv 2 i centrum af byen. På trods af, at klinikken er beliggende i centrum, er der ikke langt til den nærmeste parkeringsplads. Vores adresse er:

Godt Smil Næstved

44 22 41 23

Axeltorv 2

4700 Næstved

Loading...