2020 01 31 kolding gruppefoto 1920x600 header app 3 tandlaege_kolding_godtsmil_02 tandlaege_kolding_godtsmil_07 tandlaege_kolding_godtsmil_01 tandlaege_kolding_godtsmil_5

Velkommen til tandlægerne i Kolding

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 05
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Kolding
Bredgade 8, 1. sal
- 6000 Kolding

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

KOM INDENFOR

Godt Smil tandlægen i Kolding – for enden af gågaden

Velkommen til din Godt Smil tandlæge i Kolding. Vores klinik har flere end 10.000 tilfredse patienter. Vi sætter mennesket i centrum og stræber efter, at det skal være en behagelig og god oplevelse at gå til tandlægen. Vi har derfor ekstra fokus på at afhjælpe patienter, der lider af tandlægeskræk. Husk blot at informere os om din tandlægeskræk, når du ankommer til klinikken. Så vil vi alle gøre vores absolut bedste til, at du får en god oplevelse hos os. Vi tilbyder desuden smertefrie behandlinger med sedering eller i fuld narkose.

Byens mest moderne tandlægeklinik

Vores klinik i Kolding er byens største og mest moderne tandlægeklinik. For at sikre vores patienter den bedste behandling, har vi investeret i den nyeste teknologi til klinikken. Vi har 7 flotte klinikrum, digitalt røntgenapparat monteret på alle tandlægestolene samt vores helt egen 3D scanner. Denne scanner anvendes især ved isættelsen af implantater samt ved operativ fjernelse af visdomstænder. 

Vi byder dig varmt velkommen

Klinikken drives af tandlæge Mette Thorsdal. Foruden Mette beskæftiger klinikken 4 tandlæger, 3 tandplejere og 8 klinikassistenter, heraf 1 receptionist. Alle patienter får ved første besøg tilknyttet både en tandlæge samt en tandplejer, så vi kan sikre dig den bedste behandling fra start til slut. Vores dygtige tandplejere foretager tandeftersyn, tandrensninger samt forskellige former for parodontose behandlinger.

Tæt samarbejde med Tandprotesehuset

I Kolding er vi så heldige at være placeret i samme bygning som den kliniske tandtekniker, Tandprotesehuset. Derfor har vi et tæt samarbejde omkring fremstilling af aftagelige tandproteser. For vores patienter, som både skal have udført tandbehandling og tandproteser, har det den store fordel, at der ikke er langt mellem klinikkerne. Vi hjælper gerne med koordinering af tider, så det hele passer sammen, når du møder på klinikken til behandling. Vi glæder os til at vise dig de mange fordele ved dette samarbejde.

Tandbehandling af høj kvalitet

Når du vælger Godt Smil i Kolding kan du være sikker på at få tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Vi gør altid vores bedste for at opnå en høj funktionalitet samt æstetik i vores behandlinger. De materialer som vi anvender er af højeste kvalitet, og vi har endda vores eget danske dentallaboratorium. Det betyder, at hvis du skal have lavet en porcelænskrone hos os, bliver den fremstillet i Danmark. Du kan naturligvis også vælge at få fremstillet din nye porcelænskrone på et udenlandsk dentallaboratorium. Valget er dit.

 

Tandbehandlinger i Kolding

Personalet ved din Godt Smil tandlæge i Kolding har et højt fagligt niveau. Vi prioriterer tværfaglighed højt for at kunne yde den optimale kvalitet i behandlingen. Vores dygtige personale er uddannet til at udføre de fleste former for tandbehandling som for eksempel:

Udtalelse fra kunde

“Blev anbefalet Godt Smil i Kolding idet jeg akut fik brug for tandlægehjælp og havde meget svært ved at få tid hos min daværende tandlæge. Jeg har følt mig godt tilpas og der er blevet informeret meget, desuden er tandlægerne gode til at tale sammen så man får den bedste behandling hver gang. Klinikken kan varmt anbefales.”

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Dorrit Lindberg Thomassen

Personale i Godt Smil Kolding

Vores tandlæge i Kolding råder over et yderst kvalificeret personale, som består af 5 tandlæger, 3 tandplejere og 7 klinikassistenter. For altid at holde os fagligt opdateret, har vi fokus på relevant efteruddannelse i både ind- og udland.

Mette

TANDLÆGE/ KLINIKEJER

Andrea

TANDLÆGE

Mikkel

TANDLÆGE

Arne

SPECIAL TANDLÆGE

Nader

TANDLÆGE

Mads

TANDLÆGE

Malene

TANDPLEJER

Annette R.

TANDPLEJER

Rana

TANDPLEJER

Sarah

TANDPLEJER

Trine

KLINIKASSISTENT

Memleh

KLINIKASSISTENT

Sannie

KLINIKASSISTENT (BARSEL)

Jette

KLINIKASSISTENT

Camilla

KLINIKASSISTENT (BARSEL)

Nicole

KLINIKASSISTENT VIKAR

Maria

KLINIKASSISTENT ELEV

Carina

SERVICE MANAGER

Find din Godt Smil tandlæge i Kolding

Din lokale Godt Smil tandlæge i Kolding er beliggende på Bredgade i centrum af byen. Klinikken tilbyder gode offentlige parkeringsforhold, og er yderst handicapvenlig. Vores adresse er:

Godt Smil Kolding

44 22 41 05

Bredgade 8, 1. sal.

6000 Kolding

Transport og parkering

Din Godt Smil tandlæge i Kolding ligger for enden af gågaden, og der er gode parkeringsmuligheder tæt ved klinikken. Der er gratis parkering ved Ålegården, kommunen og Holmsminde, ca. 5 minutters gang langs åen. Ved Borchs Gård og Midtgården kan du også parkere - dog mod betaling.

Loading...