Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
sedering
sedering

Sedering: Få smertelindret behandling

Tryg behandling til fair priser

Bliv kontaktet

Sedering

Ville du gerne kunne slappe helt af i tandlægestolen, sænke skuldrene og bare trække vejret dybt helt uden at skulle bekymre dig om smerter? Det er faktisk allerede muligt. Sedering gør det muligt for dig at slappe helt af og have en smertelindret oplevelse i tandlægestolen.

FÅ BILLIG FINANSIERING FÅ BILLIG FINANSIERING

FÅ BILLIG FINANSIERING

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

SE LÅNEMULIGHEDER

Hvad er sedering?

Sedering er en kombination af smertestillende og beroligende. Det betyder, at der hverken er plads til smerter eller bekymringer under tandbehandling i sedering.

Det er vigtigt for os, at du altid har en god og smertelindret oplevelse – til trods for eventuel tandlægeskræk. Vi bestræber os derfor altid på at kunne imødekomme dine behov.

Kombinationen af smertestillende og beroligende gør det muligt at sikre dig den gode oplevelse, som du naturligt fortjener.

Hvordan virker sedering?

Sedering lindrer din tandlægeskræk, så du kan få en god oplevelse uden at skulle i fuld narkose.

Du vil opleve at kunne være vågen under tandbehandlingen, men uden at gennemleve smerte eller indre uro.

Sederingen virker ved både at smertelindre og berolige. Dette er en god kombination til de fleste med tandlægeskræk.

sedering

Er jeg vågen under sedering?

Du vil under sedering være vågen uden at føle smerte eller frygt. Behandlingen vil foregå i tandlægestolen, men du vil opleve at kunne finde ro uden at skulle frygte smerter.

Under sederingen vil du mærke den beroligende effekt som en ro i kroppen. Det betyder, at du i form af sedering har mulighed for at få en masse gode oplevelser hos tandlægen.

Hos Godt Smil Tandlægerne samler vi nemlig på gode oplevelser.

Kan jeg få sedering mod tandlægeskræk?

Ja, du kan få sedering mod din tandlægeskræk. Mange med tandlægeskræk kan ikke overskue at skulle i tandlægestolen. Svedige håndflader og hjertebanken kan gøre det svært at komme afsted. Her er sedering virkelig et tilbud, som kan gøre en forskel. Denne form for smertelindring virker mod tandlægeskræk ved at berolige samtidig med, at du er fuldt smertedækket.

Virker sedering på tandlægeskræk?

Ja, sedering vil have en god effekt på tandlægeskræk. Sedering kan også benyttes til at få skabt nogle gode positive oplevelser i tandlægestolen med henblik på at slippe angsten helt på sigt.

Har du et stort behandlingsbehov, så kan denne mildere form for narkosebehandling hjælpe dig igennem, inden et efterfølgende regelmæssigt tilvænningsforløb kan i gangsættes.

Det er vigtigt at komme ind i et regelmæssigt forløb med mulighed for fremadrettet at forebygge inden, evt. tand smerte opstår.

sedering

Hvad er forskellen på sedering og narkose?

Den største forskel er, at du sover under narkosen. Både sedering og narkose sikrer dig en smertelindret tandbehandling.

Det betyder, at du under narkose ikke kan høre eller se, hvad der sker.

Under sedering vil du kunne se og høre, men du vil være så tilstrækkelig afslappet, at det ikke bekymrer dig.

Priserne på både sedering og narkose jvf. dit behov vil du kunne få oplyst på klinikken.

Hvornår er sedering ikke nok?

Sedering er i langt de fleste tilfælde nok, men er det lydene eller bare det at skulle sidde i stolen, som er en udfordring, så kan narkose hjælpe dig igennem din tandbehandling.

Under narkose vil du kunne sove igennem hele behandlingen, hvilket betyder, at når du vågner, er du færdigbehandlet. I få tilfælde vil narkose af helbredsmæssige årsager ikke være en mulighed. Her kan sedering muligvis være en løsning.