Dygtige tandlæger til en fair pris i Odense C

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00
Lørdag: kl. 8.00 - 11.00

Ring på 44 22 41 03
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Odense C
Mogensensvej 24 C, stuen
- 5000 Odense C

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

KOM INDENFOR

Din Godt Smil tandlæge i Odense Centrum

Velkommen til din Godt Smil tandlæge i Odense C, Danmarks største og mest moderne tandlægeklinik. Klinikken råder over hele 14 klinikrum, eget dentallaboratorium, 3D scannere samt alt i digitalt røntgenudstyr. Vores klinik sætter en helt ny standard for tandlægeklinikker i Danmark. Klinikken er beliggende på Mogensensvej 24C med Åløkkeskoven som nærmeste nabo. I venteværelset finder du dagens avis og forskellige blade. Er du til kaffe, the eller chokolade, kan dette også nydes, mens du venter.

Mange kompetencer samme sted

Klinikken beskæftiger en række dygtige tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og narkoselæger. Vi prioriterer tværfaglighed for at yde den bedste kvalitet i behandlingerne. Godt Smil i Odense C drives af overtandlæge Dadi Hrafnkelsson, som har efteruddannet sig ved adskillige kurser og har opnået status som ”Master of Science in Oral Implantology” ved Goethe Universitetet i Frankfurt. Foruden Dadi Hrafnkelsson beskæftiger klinikken 9 tandlæger, 6 tandplejere og 17 dygtige klinikassistenter. Tandklinikken har derudover tilknyttet erfarne narkoselæger, og tilbyder derfor også tandbehandling udført under fuld narkose.

Eget lokalt dentallaboratorium

I forbindelse med klinikken har vi vores eget dentallaboratorium. Det betyder at de porcelænskroner, som vi anvender i vores behandlinger, er fremstillet lokalt på klinikken. Vores porcelænskroner er fremstillet af de bedste materialer og både funktionalitet såvel som æstetik er i fokus. Er der tvivl om hvilken farve din nye porcelænskrone skal have, hjælper vores dygtige tandteknikere gerne med at tage farveprøve og foretage individuelle tilpasninger. Vi glæder os til at vise dig de mange fordele ved at have eget dentallaboratorium.

Patienter fra flere steder i landet

Størstedelen af vores patienter kommer fra Odense og nærmeste omegn, men vi har også mange patienter fra både Nyborg, Svendborg, Middelfart og Faaborg. Mange af vores nye patienter er blevet anbefalet klinikken af venner og familie, mens andre kommer for at nyde godt af vores lave priser. Vi er naturligvis glade og stolte over, at vores koncept om at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris kan være med til at tiltrække så mange nye patienter.

Vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen til Danmarks største tandlægeklinik – din Godt Smil tandlæge i Odense C.

Tandbehandlinger i Odense C

Hos vores dygtige tandlæger og tandplejere kan du få udført langt de fleste former for tandbehandlinger - som for eksempel:

Udtalelse fra kunde

"Har flyttet tandlæge til klinikken i Odense, som klart kan anbefales. Dygtig personale og superfin service også ved brug for akuthjælp. Fair priser."

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Egon Nielsen

Personale i Godt Smil Odense C

Vores klinik i Odense C beskæftiger et yderst kompetent personale bestående af 9 tandlæger, 6 tandplejere og 18 klinikassistenter. Personalet på klinikken har meget fokus på kvalificeret efteruddannelse, og har erfaring i både simple men også komplekse behandlinger. Klinikejer Dadi Hrafnkelsson er specialist i implantologi, og har opnået status som ”Master of Science in Oral Implantology” ved Goethe Universitetet.

Dadi

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Maryam

TANDLÆGE

Baderia

TANDLÆGE

Ali

TANDLÆGE

Asa

TANDLÆGE

Pia

TANDLÆGE

Maria Louise

TANDLÆGE

Helena

TANDPLEJER

Tine

TANDPLEJER

Sally

TANDPLEJER

Laura

TANDPLEJER

Herborg

TANDPLEJER

Lida

TANDPLEJER

Harald

TANDPLEJER

Be Ngoc Nguyen

TANDPLEJER

Beata

KLINIKASSISTENT

Tsvetoslava

KLINIKASSISTENT

Camilla

KLINIKASSISTENT

Kristrún

KLINIKASSISTENT

Heidi

KLINIKASSISTENT

Julie

KLINIKANSVARLIG

Rikke

KLINIKASSISTENT

Mini

KLINIKASSISTENT

Krystal

KLINIKASSISTENT

Maria M

KLINIKASSISTENT

Linda

KLINIKASSISTENT

Bianca

RECEPTIONIST

Alina

KLINIKASSISTENT

Trine

KLINIKASSISTENT

Misagh

KLINIKASSISTENT

Julie

KLINIKASSISTENT

Lotte

RECEPTIONIST

Find din Godt Smil tandlæge i Odense C

Godt Smil i Odense C er beliggende på Mogensensvej – ca. 2 kilometer fra Odense centrum. Klinikken tilbyder gode parkeringsforhold, og er yderst handicapvenlig. Vores adresse er:

Godt Smil Odense C

44 22 41 03

Mogensensvej 24 C

5000 Odense C

Transport og parkering

Vi har gratis parkeringspladser uden for klinikken. Du kan parkere der i 2 timer, men skal du besøge os i længere tid, skal du have et parkeringskort i receptionen.

Loading...