tandlaege odense M

Godt Smil tandlægerne
i Odense M har åbent

Du kan stadig få tid til
nødvendige / kritiske behandlinger

Ring op 44 22 41 26

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 26
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Odense M
Tagtækkervej 8, 2. sal
- 5230 Odense M

Coronavirus: Kan jeg stadig komme til tandlæge?

Vi holder stadig åbent på alle vores klinikker. Og vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har ondt eller har problemer med dine tænder.
Vi udfører alle nødvendige / kritiske behandlinger. Alle ikke-kritiske behandlinger udføres først efter 30. juni.

Vi ringer til dig, hvis du har en tid, der skal flyttes - du behøver ikke ringe til os for at flytte den.

 

Se hvilke behandlinger der udføres Læs mere her

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Vi er blandt landets bedste

Førende inden for implantater

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Prøv vores nye videokonsultation

Få hurtig tandfaglig hjælp og rådgivning – hjemme i din stue.
Gå sikkert ”til tandlægen” uden at møde op på klinikken.

LÆS MERE OG BOOK VIDEOKONSULTATION

KOM INDENFOR

Din Godt Smil tandlæge i Odense M

Velkommen til din Godt Smil tandlæge i Odense M. Klinikken er beliggende på Tagtækkervej 8, 2. sal, 5230 Odense M - tæt på IKEA og motorvejen. Vi deler parkeringsarealer med Rosengårdcentret og dermed er du altid sikker på en god og gratis parkeringsplads. I vores venteværelset finder du dagens avis og forskellige blade. Er du til kaffe, the eller chokolade, kan dette også nydes, mens du venter på din tandbehandling. Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken.

En moderne tandlægeklinik

Vores klinik er indrettet med 6 yderst moderne behandlingsrum samt 3D scanner. Alle behandlingsrum råder over den nyeste type tandlægestol, som foruden den nyeste teknologi er med til at sikre, at du ligger komfortabelt under behandlingen. Derudover har vi installeret digitalt røntgen i alle behandlingsrum, som kan vises ved hjælp af den digitale skærm, som er monteret på alle vores tandlægestole. Foruden nogle moderne behandlingsrum råder vores klinik også over egen 3D scanner som anvendes ved planlægning af implantater og andre kirurgiske behandlinger. 

Vi har fokus på efteruddannelse

Klinikken beskæftiger et kompetent team af erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi prioriterer faglig sparring og efteruddannelse på klinikken, da dette er med til at sikre en høj kvalitet i vores behandlinger. Klinikejer og tandlæge Dadi Hrafnkelsson har som blandt de få tandlæger i Danmark, opnået status som “Master og Science in Oral Implantology” ved Goethe Universitetet i Frankfurt. Skal du have udført en behandling med implantater er vores klinik således et trygt valg. Behandlinger i fuld narkose udføres på vores søsterklinik på Mogensensvej i Odense. 

Høj kvalitet til fair pris

Vores klinik i Odense M er en del af Godt Smil Tandlægerne som er landets førende tandlægekæde. Vi nyder dermed godt af kædens fordelagtige rabataftaler hos vores leverandører, kædens eget dentallaboratorium i Aarhus samt et omfattende internt efteruddannelsesprogram for alle faggrupper. For dig som patient betyder det, at du altid får en tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris hos klinikkerne i Godt Smil. Vores tandlægepriser er faktisk helt op til 40 procent lavere sammenlignet med andre tandlægeklinikker i Danmark. Især på porcelænskroner og implantater kan der være rigtig meget at spare ved at vælge Godt Smil. 

Hjæp til tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk i større eller mindre grad er vores klinik det rette valg for dig. Vi er vant til at håndtere patienter med tandlægeskræk og sætter gerne ekstra tid af til din behandling. Vi råder over markedets nyeste udstyr som er med til at sikre dig en effektiv og smertefri tandbehandling. Det vigtigste er, at du fortæller om din tandlægeskræk således, at vi har mulighed for at håndtere denne på bedste vis. 

Vores klinik modtager patienter fra hele Fyn og vores team står klar til at give dig en god tandlægeoplevelse. Vi glæder os til at se dig. 

Tandbehandlinger i Odense M

Hos vores dygtige tandlæger og tandplejere kan du få udført langt de fleste former for tandbehandlinger - som for eksempel:

Udtalelse fra kunde

"Godt smil, min tandlæge har hjulpet mig med at overvinde mangeårig tandlægeskræk 😊"

Godt Smil -

5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Birte Egel

Personale i Godt Smil Odense M

Vores klinik i Odense M beskæftiger et yderst kompetent personale bestående af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Personalet på klinikken har meget fokus på kvalificeret efteruddannelse, og har erfaring i både simple men også komplekse behandlinger. Klinikejer Dadi Hrafnkelsson er specialist i implantologi, og har opnået status som ”Master of Science in Oral Implantology” ved Goethe Universitetet.

Dadi

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Pia

TANDLÆGE

Mattias

TANDLÆGE

Laura

TANDPLEJER

Alina

KLINIKASSISTENT

Caroline

KLINIKASSISTENT

Karina

KLINIKASSISTENT

Krystal

KLINIKASSISTENT

Kristrun

RECEPTIONIST

Find din Godt Smil tandlæge i Odense M

Godt Smil i Odense M er beliggende på Tagtækkervej – tæt på IKEA og motorvejen. Klinikken tilbyder gode parkeringsforhold, og er yderst handicapvenlig. Vores adresse er:

Godt Smil Odense M

44 22 41 26

Tagtækkervej 8, 2. sal

5230 Odense M

Transport og parkering

Vi har gratis parkeringspladser uden for klinikken.

Loading...