Spar op til 40% på tandbehandlinger

Topmoderne tandklinik i Aarhus:
Dygtige og erfarne tandlæger

Du får høj kvalitet til en fair pris

Høj kvalitet til fair pris

Danmarks førende tandlæge

Spar op til 40%

Vi prismatcher alle tandlæger

‘Fremragende’ på Trustpilot

Flere end 500.000 patienter i DK

Vælg klinik

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

  • Høj kvalitet til en fair pris (spar op til 40%)
  • Vi prismatcher alle tandlæger i Danmark
  • Gratis pristjek & faglig vurdering
  • Stort fokus på tandlægeskræk
  • 500.000 danskere har allerede valgt os
  • Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot

Medlemmer af Sygeforsikringen “Danmark”
Du får dit tilskud – vi kan indberette det for dig.

Spar op til 40% på din tandbehandling

Når vi siger, vi er Danmarks førende tandlægekæde, er det ikke blot en påstand.

Du kan spare helt op til 40% på især større behandlinger – du får altså høj kvalitet til en fair pris.

Derudover tilbyder vi – som de eneste tandlæger i Danmark – prismatch på alle behandlinger og faktisk også gratis konsultation ifm. pristjek (sammenligning af behandling/pris fra anden tandlæge).

Desuden har vi også stort fokus på tandlægeskræk og smertelindrede behandlinger, hvorfor de fleste kan udføres i enten fuld narkose eller under sedering på mange af vores klinikker.

Her finder du vores tandlæger i Aarhus og omegn

Godt Smil Aarhus C – Østergade

Godt Smil Aarhus C – Østergade er en topmoderne tandklinik i centrum af Aarhus. Med Sallings P-hus som nærmeste nabo har du derfor gode parkeringsmuligheder, når du besøger vores tandklinik i Aarhus.

Tandklinikken er indrettet med store og lyse klinikrum og rummer et hyggeligt venteværelse, hvor du kan nyde en kop kaffe, mens du venter på, at det bliver din tur.

Vores tandklinik i Aarhus ejes og drives af Lea Borre, der har et særligt fokus på efteruddannelse og specialisering af sit team, der består af både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Fælles for dem er, at de alle sikrer dig en professionel behandling af højeste standard på vores tandklinik i Aarhus.

Vi har især stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk, og vi sætter gerne ekstra tid af til din behandling, så du kan føle dig så tryg som overhovedet muligt.

Vi vægter nemlig din tryghed højt og gør altid vores for, at du får den bedst mulige oplevelse hos os. Du er derfor altid i centrum hos os.

Vi glæder os meget til at byde dig varmt velkommen på vores tandklinik i Aarhus C – Østergade.

Godt Smil Risskov

Godt Smil Risskov er en anden af vores tandklinikker i Aarhus, og her bydes du indenfor på en topmoderne klinik på Børglumvej 13 – lige ved siden af Fitness World.

På vores tandklinik i Risskov har vi fokus på faglighed og høj kvalitet, så vi kan sikre dig en god og tryg oplevelse hos os.

Klinikken er ejet af vores dygtige tandlæge Maryam, og teamet består i skrivende stund af tre tandlæger, to tandplejere, tre klinikassistenter og en receptionist.

Vi tager os gerne ekstra tid til at lære dig at kende, så vi forstår dine forventninger bedst muligt og kan sikre dig en positiv og god oplevelse hos os.

Derfor er vores personale på denne af vores tandklinikker i Aarhus også nøje udvalgt ud fra en række faglige og menneskelige kvalifikationer.

Derved kan vi altid tilbyde dig en behandling lavet af fagligt dygtige behandlere, hvor der altid er fokus på dig og dit behov.

Vores tandklinik i Risskov deler desuden lokaler med Tandprotesehuset, der beskæftiger en række dygtige tandteknikere med speciale i fremstillingen af tandproteser.

Så hvad end du skal have lavet et tandeftersyn eller en protesebehandling, behøver du således kun at gå ét sted hen.

Lider du af tandlægeskræk, er vores tandklinik i Risskov et godt valg. Her kan vi i samarbejde med narkoselæger tilbyde at udføre din tandbehandling under fuld narkose, hvis du ønsker dette.

Uanset hvad bestræber vi os altid på at sikre dig en så smertelindret behandling som muligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores klinik i Risskov.

Godt Smil Højbjerg

Godt Smil Højbjerg ligger i Skåde Centret på Stenvej, godt små fem kilometer væk fra vores tandklinik i Aarhus centrum. Her har vi både gode parkerings- og handicapvenlige forhold.

Vores tandklinik i Højbjerg er ejet af tandlæge-ægteparret Steinunn og Otto, der oprindeligt er fra Island.

Det øvrige team på denne af vores tandklinikker i Aarhus består i øvrigt af syv tandlæger, fem tandplejere og 13 klinikassistenter.

Vi er så heldige, at Otto desuden er specialuddannet kæbekirurg og derfor ansvarlig for de kirurgiske behandlinger, der udføres på klinikken – blandt andet knogleopbygning og implantologi.

Med hans viden kan vi således tilbyde en særlig faglig ekspertise til vores patienter på klinikken i Højbjerg.

I tæt samarbejde med vores egen narkoselæge kan vi desuden tilbyde tandbehandlinger udført under sedering eller i fuld narkose, så du er så smertedækket som ønsket og kan føle dig helt tryg undervejs.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores tandklinik i Højbjerg.

Velkommen til dine Godt Smil tandklinikker i Aarhus centrum og omegn.

På vores tandklinik i Aarhus C, Risskov og Højbjerg byder vi altid nye som faste patienter velkommen – og vi er altid klar til at give dig en god oplevelse hos os.

Spar op til 40% på din tandbehandling hos Godt Smil

Vi vil gerne være din foretrukne tandklinik i Aarhus og omegn, og derfor gør vi gerne det ekstra for, at du får en god oplevelse hos os.

Blandt andet tilbyder vi alle typer af tandbehandlinger. Lige fra tandeftersyn, plastfyldninger og tandimplantater til tandretning med usynlige skinner, tandkroner og broer m.m.

Alt sammen til fair priser og med mulighed for at spare helt op til 40% – især på større behandlinger.

Uanset hvilken type behandling du skal have lavet, sikrer vi dig en professionel behandling af høj kvalitet og standard på vores tandklinik i Aarhus og omegn.

Vi har stor erfaring med forskellige tandbehandlinger, og dette kombineres med den nyeste viden og teknologi, så du får den bedst mulige tandbehandling på vores tandklinik i Aarhus, Risskov og Højbjerg.

Udvidet landsdækkende garanti på vores tandklinik i Aarhus, Højbjerg og Risskov

Hos Godt Smil tilbyder vi en udvidet landsdækkende garanti i forbindelse med implantatbehandlinger. Det betyder, at du får 10 års garanti på den nye tandrod (skruen, der sættes i din knogle) og 5 års garanti på selve tandkronen.

Og når vi siger udvidet, så mener vi, at du til enhver tid kan gøre brug af garantien på en hvilken som helst af vores tandklinikker.

Så er uheldet ude, mens du er på ferie i en anden by, eller er du flyttet, kan du altid benytte dig af din garanti på nærmeste Godt Smil-klinik.

OBS: Garantierne forudsætter, at du kommer til den årlige statsundersøgelse – her bliver der eventuelt også taget røntgenbilleder. Garantien forudsætter også, at du ikke undervejs udvikler paradentose.

Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise med tandimplantater, ligesom vi udelukkende anvender materialer af højeste kvalitet. Derfor tør vi roligt tilbyde dig en af branchens bedste garantier på implantater.

Find den Godt Smil tandklinik i Aarhus, der passer bedst til dig og dine behov:

Godt Smil Aarhus C – Østergade

Godt Smil Aarhus C er en topmoderne tandklinik i hjertet af Aarhus. Her finder du store og lyse klinikrum samt et hyggeligt venteværelse.

Klinikken drives til daglig af Lea Borre, der blev færdiguddannet som tandlæge i 2013 på tandlægeskolen i Aarhus.

Teamet på vores tandklinik i Aarhus C består af både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der er nøje udvalgt med fokus på et højt fagligt niveau.

Derved kan vi altid tilbyde dig tandbehandlinger af højeste standard og kvalitet.

På tandklinikken i Aarhus C bliver du altid tilknyttet både en tandlæge og en tandplejer, som sammen sørger for den optimale behandling til dig og dit behov.

Vi udfører alle former for tandbehandlinger i Aarhus – lige fra tandblegning, tandeftersyn og paradentosebehandling til rodbehandling og hjælp til tandlægeskræk.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker kosmetisk tandretning. På tandklinikken i Aarhus C udfører vi tandregulering med de usynlige Invisalign-skinner.

Vores Godt Smil-team i Aarhus C på Østergade glæder sig til at tage imod dig og byde dig varmt velkommen på vores tandklinik i Aarhus.

Godt Smil Højbjerg

I Højbjerg finder du vores tandklinik på Stenvej 25A, og den har både gode parkeringsforhold og er yderst handicapvenlig.

Højbjerg-klinikken åbnede tilbage i januar 2009 og har i dag mere end 15.000 patienter tilknyttet.

På denne af vores tandklinikker i Aarhus finder du hele ni klinikrum, og her kan du vente i vores rummelige, lyse venteværelse, mens du nyder en kop kaffe eller te.

Tandlæge-ægteparret Steinunn og Otto ejer Højbjeg-klinikken, og sammen med deres team bestående af syv tandlæger, fem tandplejere og 13 klinikassistenter udfører de alle former for tandbehandlinger.

Otto er derudover specialuddannet inden for kæbekirurgi, hvilket sikrer dig en særdeles høj faglig ekspertise inden for kirurgiske behandlinger – blandt andet knogleopbygning og implantologi.

Vi kan også tilbyde at udføre din behandling i fuld narkose eller sedering, da vi har egen narkoselæge tilknyttet.

Vores tandlægeteam glæder sig til at byde dig varmt velkommen på vores tandklinik i Højbjerg.

Godt Smil Risskov

Vores tandklinik i Risskov er topmoderne og beliggende på Børglumvej 13 med Fitness World som nærmeste nabo. Her har de stort fokus på faglighed og høj kvalitet, så du kan få en god og tryg oplevelse på klinikken.

Klinikken ejes og drives til daglig af vores tandlæge Maryam Poor, der blev uddannet tandlæge fra Aarhus tandlægeskole i 2019. Maryam er oprindeligt fra Iran, og foruden dansk taler hun også persisk, engelsk og iransk.

På denne af vores tandklinikker i Aarhus udfører vi alle former for tandbehandlinger, og sammen med sin klinikassistent udfører Maryam også kosmetiske tandbehandlinger og tandreguleringer med usynlige skinner.

Teamet på klinikken i Risskov beskæftiger desuden fire tandlæger, to tandplejere og fem klinikassistenter – heraf en receptionist. Med egen narkoselæge tilknyttet kan vi således også tilbyde tandbehandlinger udført i fuld narkose.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores tandklinik i Risskov.

Få høj kvalitet til en fair pris

Godt Smil-tandklinikkerne i Aarhus er en del af den landsdækkende kæde Godt Smil, og vi får derfor også glæde af de fordelagtige rabataftaler hos leverandørerne. Rabatter, der kommer dig som patient til gode.

Vi kan nemlig tilbyde tandbehandlinger af høj kvalitet til fair priser – og du kan ofte spare op til 40% på din tandbehandling, især på større behandlinger såsom tandimplantater og porcelænskroner.

Vores tandklinik i Aarhus og omegn tilbyder desuden omfattende efteruddannelse til alle vores behandlere, så du til enhver tid er sikret en up to date tandbehandling.

Det kan derfor godt betale sig at skifte til en Godt Smil-tandklinik.

Let at skifte tandlæge

I Danmark er der frit tandlægevalg, men vi ved, at det kan være en stor beslutning at skifte tandlæge.

Undersøgelser har vist, at faktorer såsom beliggenhed, prisniveau og personale har stor indflydelse på valget af tandlæge.

Vi vil gerne gøre det så nemt og trygt for dig som muligt at skifte tandlæge. Derfor klarer vi alt det praktiske i forbindelse med dit skift, så du blot skal koncentrere dig om at finde den rette tandlæge for dig.

Vi mener, at det vigtigste er tillid og tryghed. Derfor gør vi altid vores bedste for netop at sætte relationen i centrum samt imødekomme dig og dine ønsker, så du føler dig både set og hørt.

Teamene på vores tre tandklinikker i Aarhus og omegn gør altid deres ypperste for at sikre dig en professionel behandling af høj kvalitet og standard.

Dette sker på baggrund af deres store erfaring kombineret med den nyeste viden inden for faget og det nyeste udstyr på markedet.

Lider du af tandlægeskræk?

Mange danskere lider af tandlægeskræk i større eller mindre grad, og for nogle få er det så slemt, at de helt udsætter tandlægebesøget med risiko for at forværre deres almene helbred.

Vi har på vores tandklinik i Aarhus og omegn derfor et stort fokus på at sikre så trygge og behagelige rammer som muligt. Vi sætter også gerne ekstra tid af til dig for at sikre dig så god en tandlægeoplevelse som muligt.

Da vi anvender markedets nyeste udstyr, og på flere af vores tandklinikker også har egen narkoselæge tilknyttet, kan vi tilbyde dig en effektiv og smertelindret tandbehandling.

Så husk endelig at fortælle os det, hvis du lider af tandlægeskræk – så møder vi dig med forståelse og omsorg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores tandklinik i Aarhus, Højbjerg eller Risskov.

Er det 𝟭𝟬𝟬% 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 at skifte tandlæge til Godt Smil i Aarhus?

Ja, det er 100% gratis og uforpligtende at skifte tandlæge til os. Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Godt Smil, skal du bare ringe til os eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.

Så skal vi nok gøre alt det praktiske i forhold til også at flytte din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.
Kontakt os her på siden

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det gør du ved at ringe til den klinik, du ønsker en tid på – eller udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside.

Så finder vi en tid, der passer dig, og hjælper med at indhente din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.

Får jeg rabat, hvis jeg er medlem af Sygeforsikringen “danmark”?

Hvis du er medlem af “danmark”, vil du på nogle behandlinger få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”.

Når du har fået udført en behandling, som du kan få tilskud til, skal du betale det fulde beløb for behandlingen på klinikken.

Du vil så efterfølgende få tilskuddet overført fra “danmark” direkte til din konto.

Kontakt Sygeforsikringen “danmark”, hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe du tilhører, eller om du kan få tilskud.

Hvornår kan jeg spare op til 40% hos Godt Smil?

Hos Godt Smil er det typisk på større behandlinger, du kan spare mest – nogle gange op til til 40%.

Det er for eksempel på implantater, kroner, broer og andre større tandbehandlinger.

Du finder vores priser på vores hjemmeside, og du er altid velkommen til at bestille en tid til en undersøgelse og få et overslag.

Koster det noget at få lavet et overslag (tilbud)?

Både ja og nej. Selve prisoverslaget koster ikke noget, men det kræver, at vi laver en undersøgelse på dig – og eventuelt tager røntgenbilleder for at diagnosticere.

Du kan se priserne på vores undersøgelser på vores hjemmeside under priser.

Tæt samarbejde

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.