Tandklinik i Risskov

Tandklinik Risskov

Spar op til 40% på tandbehandlinger

Topmoderne tandklinik i Risskov

Du får høj kvalitet
– til en fair pris

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og vær dækket allerede fra dag ét

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

 • Høj kvalitet til en fair pris (spar op til 40%)
 • Vi prismatcher alle tandlæger i Danmark
 • Gratis pristjek & faglig vurdering
 • Stort fokus på tandlægeskræk
 • 500.000 danskere har allerede valgt os
 • Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot

Medlemmer af Sygeforsikringen “Danmark”
Du får dit tilskud – vi kan indberette det for dig.

Danmarks bedste priser på tandbehandling?

Godt Smil er din lokale tandlæge i Risskov. Vi er stolte over at være en del af Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet.

Vi står klar til at hjælpe dig med alle former for tandbehandling – lige fra dit almindelige tandeftersyn til plastfyldninger, tandimplantat, tandretning og anden kosmetisk tandbehandling.

Når du vælger Godt Smil Tandlægerne i Risskov som din nye tandklinik, er du sikker på at få højeste kvalitet på din tandbehandling – og til en fair pris.

Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise – og materialerne er af højeste kvalitet. Netop derfor kan vi for eksempel roligt tilbyde dig nogle af branchens bedste garantier på tandimplantater og kroner.

18 – 21 år: Få gratis tandlæge

Se dine muligheder og book tid til gratis tandeftersyn her

Vil du skifte til Godt Smil?

Det er nemt at blive ny patient hos Godt Smil. Vores søde receptionister kan endda indhente dine gamle journaler og røntgenbilleder for dig.

Er du eksisterende patient?

Dejligt du er tilbage. Ønsker du at booke en tid, eller søger du information om priser, tilskud eller måske noget helt andet? Vi er her for at hjælpe dig.

Som eksisterende patient kan du booke, flytte og slette aftaler online.

Få billig finansiering

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

Vi samarbejder med

Din tryghed er vigtig for os – og det garanterer vi

Det er vigtigt for os, at du får en god og tryg oplevelse hos os. Lige så vigtigt er det også, at du er tilfreds med din behandling. Netop derfor tilbyder vi – som de eneste tandlæger i Danmark – en tryghedsordning.

Du kan til hver en tid kontakte os via vores tryghedsordning, hvis noget ikke lever op til dine forventninger. Det er din sikkerhed for, at vi tager dig seriøst og gør alt for, at du bliver tilfreds med din behandling.

Vi har stort fokus på tandlægeskræk

Op mod 40% af danskerne lider af tandlægeskræk – heraf cirka 10% i svær grad. Vi tager hensyn og hjælper dig til en god og tryg oplevelse.

Tandbehandlinger på vores tandklinik i Risskov

På vores Godt Smil tandklinik i Risskov kan vi hjælpe dig med enhver form for tandbehandling.

Du kan læse mere om nogle af vores behandlinger herunder. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken.

Få GRATIS pristjek & faglig vurdering

Få GRATIS pristjek
& faglig vurdering

Har du fået prisoverslag fra en anden tandlæge?

Få prisestimat for samme behandling hos os.
Det er GRATIS og 100% uforpligtende.

Velkommen til din lokale tandklinik i Risskov

Vælger du vores tandklinik i Risskov, får du et team, der altid gør deres absolut bedste for at give dig en rigtig god oplevelse.

Hos os får du tandbehandlinger af høj kvalitet til en fair pris – og vi glæder os meget til at byde dig velkommen på vores skønne klinik.

Få glæde af samtlige 35 Godt Smil-klinikker

Vores tandklinik i Risskov er en del af Godt Smil, Danmarks førende tandlægekæde. Det betyder for dig som patient, at du kan benytte dig af hvilken som helst af vores 35 klinikker fordelt på landsplan.

Det er især en fordel for dig, der flytter adresse, eller hvis du oplever pludseligt opståede tandsmerter, mens du er på ferie i en anden by.

Samtlige af vores klinikker råder over mere end 650 fagligt dygtige behandlere, der alle står klar til at hjælpe dig og yde en god service samt den rette behandling til dit behov.

Hvis du ønsker det, skal vi på forhånd nok sørge for at få udvekslet din journal og røntgenbilleder internt i kæden – så vi er helt klar til at tage imod dig på den klinik, du henvender dig på.

Vi har stort fokus på tandlægeskræk

På vores tandklinik i Risskov bliver du mødt af et veluddannet personale, der især har stor erfaring med behandling af patienter med tandlægeskræk.

Vi tager os også gerne den nødvendige tid til at lære dig bedre at kende, så vi kan forstå dine forventninger og hjælpe dig bedst muligt.

Vi har af samme årsag nøje udvalgt vores personale ud fra en række faglige og menneskelige kvalifikationer. Så lider du af tandlægeskræk, er vores tandklinik i Risskov derfor et rigtig godt valg.

Gennem et tæt samarbejde med egne narkoselæger kan vi tilbyde at foretage din behandling under fuld narkose, hvis du ønsker dette. Vi bestræber os altid på, at din behandling bliver så smertelindret som overhovedet muligt.

Få 10 års garanti på dit tandimplantat

Behandlerne på vores tandklinik i Risskov har stor erfaring, når det kommer til implantatbehandlinger, og her anvender vi udelukkende kvalitetsmaterialer.

Derfor kan vi roligt tilbyde dig en af branchens bedste garantier på tandimplantater.

Faktisk får du hos os en af de længste garantier i Danmark. Vi giver nemlig 10 års garanti på den nye tandrod og 5 års garanti på tandkronen.

Vores udvidet garanti på tandimplantater er desuden landsdækkende. Det betyder, at du ved en eventuel garantisag kan benytte nærmeste Godt Smil-klinik – uanset hvor du normalt er patient.

Tandbehandlinger til fair priser

Siden Godt Smil åbnede den første klinik tilbage i 2008, har vi gået forrest i kampen om et konkurrencedygtigt alternativ til de billige tandlæger i Tyskland og Sverige.

Flere end 150.000 patienter har siden 2008 skiftet til Godt Smil, og vi oplever, at omkring 5.000 nye patienter hver måned skifter til en af vores klinikker.

Fælles for alle vores klinikker er, at vi tilbyder tandbehandlinger af høj kvalitet til fair priser. Hvor der især på de såkaldte frie ydelser kan være meget at spare.

Disse ydelser inkluderer blandt andet implantater, plastfyldninger, porcelænskroner og rodbehandlinger.

Skift til vores Godt Smil tandklinik i Risskov

Det at skifte tandlæge er naturligvis altid en stor beslutning. For at gå til tandlæge er en tillidssag, og det at opbygge en god relation til en ny tandlæge kan tage tid.

Derfor bør du som patient også bruge lidt ekstra tid på at finde den helt rigtige klinik og det helt rigtige behandlerteam for dig.

Fordi en god relation og tillid er så vigtig en faktor, gør vi meget ud af at sikre så positive oplevelser på vores tandklinik i Risskov som muligt.

Beliggenhed og personale samt prisniveau er nogle af de faktorer, som har stor betydning for vores valg af tandlæge.

At skifte tandlæge er dog ganske nemt, når først du har valgt den rette for dig.

Du skal nemlig blot skrive eller ringe til os. Så sørger vi for alt det praktiske – blandt andet at indhente din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker dette.

Vi glæder os til at byde dig varmt velkommen på vores tandklinik i Risskov.

Føl dig tryg i din behandling

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse og er tilfreds med din behandling på klinikken. Derfor får du også en tryghedsordning.

Kig indenfor på tandklinikken i Risskov

Kom forrest i køen
– download Godt Smil’s app

Personalet hos
Godt Smil Tandlægerne i Risskov

Vores klinik i Risskov beskæftiger et yderst kompetent personale, som består af fire tandlæger, fem tandplejere, seks klinikassistenter og en klinikkoordinator / receptionist. Derudover deler vi lokaler med Tandprotesehuset, som råder over dygtige tandteknikere med speciale i fremstilling af tandproteser. Vores tandlæger og tandplejere har efteruddannet sig ved deltagelse i talrige kurser med danske såvel som udenlandske foredragsholdere.

Maryam klinikejer

TANDLÆGE /
KLINIKEJER

Maryam

Rikke tandlaege

TANDLÆGE

Rikke

TANDLÆGE

Dagbjört

TANDLÆGE

Bahram

TANDPLEJER

Hanna

TANDPLEJER (BARSEL)

Viktoria

Jonas tandplejer

TANDPLEJER

Jonas

Khaled tandplejer

TANDPLEJER

Khaled

BEHANDLENDE KLINIKASSISTENT

Line

Jawana klinikassistent

KLINIKASSISTENT
(BARSEL)

Jawana

KLINIKASSISTENT

Charlotte

Israa klinikassistent

KLINIKASSISTENT

Israa

KLINIKASSISTENT ELEV

Rauf

Janni receptionist

KLINIKKOORDINATOR /
RECEPTIONIST

Janni

Parkering, bus og handicapforhold

Du finder det nærmeste busstoppested Frijsenborgvej/Vejlby Ringvej (Aarhus Kom) beliggende 300 meget væk, det vil sige 4 minutter til fods fra klinikken.

Fra Frijsenborgvej/Vejlby Ringvej (Aarhus Kom) kan du tage bus 18 Lystrup/Majsmarken (Aarhus Kom) – Moesgaard Museum (Aarhus Kom) i begge retninger.

Klinikken ligger 2,4 kilometer fra Vestre Strandalle Station.

Klinikken er centralt placeret med 1,2 km til centrum af Risskov.

Klinikken ligger 53 meter fra Fitness World, 900 meter fra Veri Center og 2 km fra Vejlby-Risskov Hallen.

Du finder gratis parkering ved klinikken.

Klinikken er beliggende i stueetagen og er derfor yderst handicapvenlig.

Ved hoveddøren er der dog få trin op, men er du i kørestol eller el-scooter, kan du benytte vores bagindgang, som er plan.

Elevator lift

Klinikken har ikke elevator, da den er beliggende i stueetagen.

Her finder du Godt Smil Tandlægerne i Risskov

Godt Smil Tandlægerne Risskov
Børglumvej 13
8240 Risskov

Tlf.: 44 22 41 25

Din lokale Godt Smil-tandlæge i Risskov er beliggende på Børglumvej 13 ved siden af Fitness World. Klinikken tilbyder gode parkeringsfaciliteter.

 • mandag: 07:00 — 16:00
 • tirsdag: 08:00 — 16:00
 • onsdag: 08:00 — 16:00
 • torsdag: 08:00 — 16:00
 • fredag: 08:00 — 16:00
 • lørdag: Lukket
 • søndag: Lukket
 • mandag: 16:00 — 20:00
 • tirsdag: 16:00 — 20:00
 • onsdag: 16:00 — 20:00
 • torsdag: 16:00 — 20:00
 • fredag: Chat lukket
 • lørdag: Chat lukket
 • søndag: 16:00 — 20:00

De nærmeste Godt Smil-klinikker finder du her:

Godt Smil Tandlægerne i Aarhus C
(5 km og 11 min)

Godt Smil Tandlægerne i Højbjerg
(11 km og 18 min)

Godt Smil Tandlægerne i Randers
(36 km og 27 min)

Kilometer og tid i bil er angivet fra Risskov-klinikken.

Ofte stillede spørgsmål

Er det 𝟭𝟬𝟬% 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 at skifte tandlæge til Godt Smil i Risskov?

Ja, det er 100% gratis og uforpligtende at skifte tandlæge til os. Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Godt Smil, skal du bare ringe til os eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.

Så skal vi nok gøre alt det praktiske i forhold til også at flytte din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.
Kontakt os her på siden

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det gør du ved at ringe til den klinik, du ønsker en tid på – eller udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside.

Så finder vi en tid, der kan passe dig, og hjælper med at indhente din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.

Får jeg rabat, hvis jeg er medlem af Sygeforsikringen “danmark”?

Hvis du er medlem af “danmark”, vil du på nogle behandlinger få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”.

Når du har fået udført en behandling, som du kan få tilskud til, skal du betale det fulde beløb for behandlingen på klinikken.

Du vil så efterfølgende få tilskuddet overført fra “danmark” direkte til din konto.

Kontakt Sygeforsikringen “danmark”, hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe du tilhører – eller om du kan få tilskud.

Hvornår kan jeg spare op til 40% hos Godt Smil?

Hos Godt Smil er det typisk på større behandlinger, du kan spare mest – nogle gange op til til 40%.

Det er for eksempel på implantater, kroner, broer og andre større tandbehandlinger.

Du finder vores priser på vores hjemmeside, og du er altid velkommen til at bestille en tid til en undersøgelse og et overslag.

Koster det noget at få lavet et overslag (tilbud)?

Både ja og nej. Selve prisoverslaget koster ikke noget, men det kræver, at vi laver en undersøgelse på dig – og eventuelt tager røntgenbilleder for at diagnosticere.

Du kan se priserne på vores undersøgelser på vores hjemmeside under priser.

Lad tandlægen kontakte dig

Udfyld kontaktformularen – så ringer vi til dig på hverdage
inden for 24 timer.