Job som tandplejer i Godt Smil

– gør en forskel på en arbejdsplads med faglig udvikling i højsædet.

Bliv tandplejer hos Godt Smil

Søger du et tandplejer job, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt
og gøre en forskel for dine patienter, så kan vi tilbyde dig et spændende job som tandplejer i Godt Smil.

Med et tandplejer job får du en vigtig rolle i behandlerteamet på klinikken med stor indflydelse på behandlingsplanlægningen. 


Samtidig vil du opleve, at vores klinikker er nye og innovativt indrettede med det nyeste udstyr i store og lyse lokaler.


Vi åbner hvert år nye klinikker. Samtidig oplever vi en stor tilgang af nye patienter og ønsker derfor løbende at tiltrække dygtige tandplejere, der kan bidrage til at gøre vores behandlinger og klinikker endnu bedre

Løbende efteruddannelse og hands-on læring

I dit job som tandplejer i Godt Smil tager vi også vare på din faglige udvikling. Vi arrangerer løbende interne kurser via vores eget Godt Smil Academy ligesom vi supplerer med eksterne kurser og uddannelser. Vi har desuden dygtige tandplejere som vi bruger til hands on læring og undervisning af tandplejerkollegaerne.  

Har du lyst til at undervise og lære fra dig står vi klar til at gøre brug af det.


Stor indflydelse på hverdagen – i et tæt samarbejde med teamet

I dit tandplejer job i Godt Smil vil du opleve at dine kompetencer bliver brugt fuldt ud. 

Vores tandplejere varetager blandt andet komplicerede PA-behandlinger og behandlinger med Invisalign og ClearCorrect, ligesom tandplejerne indgår i et tæt samarbejde med tandlægerne omkring screening af implantatpatienter og behandlingsplanlægning. 

Undervisning af specialister

Som tandplejer har du en vigtig rolle i Godt Smil. Derfor prioriterer vi også løbende at efteruddanne og udvikle vore tandplejere. Vi har blandt andet brugt specialister i bidhævning, implantater og implantatisættelse samt patientkommunikation til at undervise vore tandplejere.

Vi tror på at vi skal lære fra de bedste og henter derfor gerne undervisere ude fra men vi har også dygtige folk blandt vore egne tandplejere og tandlæger som underviser.

Interne kurser gennem Godt Smil Academy

Derudover arrangerer vi løbende kurser internt i eksempelvis brugen af vort patientjournalsystem Aldente, de nationale infektionsretningslinjer og andre hygiejneinstrukser.

Her bruger vi enten vores egne dygtige folk eller henter undervisere fra tandlægehøjskolen eller tandlægeforeningen.

Tandplejerne i Godt Smil udvikler nye innovative tilbud til patienterne

I Godt Smil prøver vi konstant at udvikle nye tiltag til gavn for vores patienter. Vores tandplejere har blandt andet udviklet ideen om videokonsultationer til de patienter, der enten ikke kan komme på klinikken eller måske lider af tandlægeskræk. Tilsvarende har vi en tandplejer, der tilbyder coaching af de patienter, som lider af den mest alvorlige form for tandlægeskræk på klinikken. 

Muligheder for god indtjening og fleksible rammer

Et godt arbejdsliv handler både om en tilfredsstillende aflønning, men også om arbejdsvilkår, der passer til familie, fritid og venner. Et job som tandplejer hos Godt Smil betyder optimale muligheder for en god indtjening, da vi har en meget høj bookingprocent. Ligeledes søger vi altid at tilrettelægge fleksible rammer for dig og dine kollegaer. Det betyder, at vi i høj grad lytter til dine ønsker i forhold til arbejdstider.

Ansættelsesprocessen

Pre-Hire

Vi slår ledige stillinger op her på hjemmesiden som du kan søge job som tandlæge i Godt Smil via vores jobportal. På den måde bliver dine oplysninger opbevaret forsvarligt. 

Du er også meget velkommen til at søge uopfordret og din ansøgning ender i vores Jobbank, hvor vi gemmer din ansøgning i op til 6 måneder.

Du kan også skrive eller ringe til en af vores Area Managers og få en helt uformel og uforpligtende snak om jobmulighederne i Godt Smil, og hvad vi kan tilbyde dig. På den måde får du et godt indblik i vores hverdag i Godt Smil.

On-boarding

Vores ansættelsesproces er herefter, at du inviteres til en jobsamtale med vores Area Manager. Du kommer også til at møde klinikejeren i ansættelsesprocessen.

Når ansættelseskontrakten er på plads går vi i gang med at onboarde dig sådan, at du er forberedt til din karriere i Godt Smil. Du har mulighed for at få adgang til en testversion af vores journalsystem (Aldente) inden du starter, ligesom vi sender dig øvrige relevante informationer, såsom personalepolitik og oplæring i, hvordan du beskytter dig i forhold til IT.

Vi tilpasser din opstart til din erfaring og kvalifikationer, men sørger for, at du får en introduktion og oplæring i, såvel det faglige og det mere administrative på klinikken sådan, at du kan fungere godt fra start.

Et job som tandplejer i Godt Smil er meget mere end det faglige

I Godt Smil lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø, og at vi har glæde ved vores arbejde. Vi er der for hinanden og for vores patienter.

Det sikrer vi ved, at vi er gode til vores arbejde og opnår resultater, men også, at vi er gode til at anerkende hinanden for vores indsats og respektere, at vi alle er forskellige.

Vi måler på din og dine kollegers trivsel og tager det alvorligt ved at følge op på eventuelle udfordringer og løbende at tale trivsel og arbejdsglæde.

Følg med i, hvad der sker hos os ved at følge os på LinkedIn eller se, når vi har ledige stillinger som tandplejer her. 

I Godt Smil passer vi på hinanden – og sørger for at du også kan passe på dig selv – med en rigtig god sundhedsforsikring

I Godt Smil har vi fokus på medarbejdernes trivsel og sundhed og det er vigtigt, at man kan få adgang til den rigtige hjælp hurtigt, såfremt uheldet er ude.

Vi har indgået en aftale med Dansk Sundhedssikring, der gør at du som medarbejder kan tegne en rigtig god sundhedsforsikring.

Forsikringen giver dig adgang til ikke bare en række behandlinger og undersøgelser, men også til online-lægekonsultation, trivselslinje og coaching i forbindelse med stress.

Såfremt du er interesseret i en karriere i Godt Smil, kan du få meget mere at vide om vores sundhedsforsikring ved at klikke på nedenstående link.