Karriere som receptionist på
en af Godt Smils klinikker

Vi hjælper dig godt på vej til at få
det optimale ud af din faglighed,
nye kompetencer og udvikling

Søg uopfordret

BLIV RECEPTIONIST I EN GODT SMIL KLINIK

Som receptionist i Godt Smils Servicecenter får du et job med mening
og stor betydning lige midt i livsnerven hos Godt Smil. 


Ønsker du et rigtigt spændende og meningsfyldt job som receptionist hos en tandlæge, så prøv os i Godt Smil. Som receptionist på klinikken bliver du det centrale omdrejningspunkt i hverdagen, der sikrer at patienterne både får en god modtagelse på klinikken og hverdagen på klinikken fungerer.


Vi har et Servicecenter, der tager imod opkald fra patienter og booker ind til aftale – men som klinikkens receptionist sikrer du, at aftalebogen bliver optimeret og passer i forhold til behandlerne på klinikken.

I et receptionistjob hos en tandlæge er der mange opgaver – men hos Godt Smil har vi først og fremmest brug for, at du har et stort servicegen overfor patienterne, og at du kan arbejde strukturet og systematisk i forhold til aftalekalenderen.

Tæt samarbejde med Servicecentret og administration 

Som receptionist i Godt Smils Servicecenter bliver du en del af en god arbejdsplads. 

Vi måler på medarbejdertrivslen og vi scorer tårnhøjt på tilfredsheden med kollegaerne. Det skyldes ikke bare, at vi er dygtige men også, at vi har det sjovt sammen hver dag. Dertil kommer, at vi kan tilbyde mere fleksible arbejdstider end på mange klinikker, fordi vi er så mange medarbejdere.

Vi prioriterer løbende uddannelse

Vi prioriterer løbende uddannelse

Vi uddanner løbende vores receptionister og servicecentermedarbejdere, ligesom vi arrangerer weekender, hvor alle receptionister og servicecentermedarbejdere mødes og taler samarbejde. 

Som receptionist kommer du til at arbejde i Aldente – vi sørger for at lære dig op i dette og løbende at efteruddanne dig også.

Ansættelsesprocessen

Ansættelsesprocessen

Pre-Hire

Vi slår ledige stillinger op her på hjemmesiden som du kan søge job som receptionist i Godt Smil via vores jobportal. På den måde bliver dine oplysninger opbevaret forsvarligt. 

Du er også meget velkommen til at søge uopfordret og din ansøgning ender i vores Jobbank, hvor vi gemmer din ansøgning i op til 6 måneder.

Du kan også skrive eller ringe til en af vores Area Managers og få en helt uformel og uforpligtende snak om jobmulighederne i Godt Smil, og hvad vi kan tilbyde dig. På den måde får du et godt indblik i vores hverdag i Godt Smil.

Vores ansættelsesproces er herefter, at du inviteres til en jobsamtale med vores Area Manager.

 

On-boarding

Når ansættelseskontrakten er på plads går vi i gang med at onboarde dig sådan, at du er forberedt til din karriere i Godt Smil. Du har mulighed for at få adgang til en testversion af vores journalsystem (Aldente) inden du starter, ligesom vi sender dig øvrige relevante informationer, såsom personalepolitik og oplæring i, hvordan du beskytter dig i forhold til IT.

Vi tilpasser din opstart til din erfaring og kvalifikationer, men sørger for, at du får en introduktion og oplæring i, såvel det faglige og det mere administrative på klinikken sådan, at du kan fungere godt fra start.

 

 

Gode muligheder for nye karriereveje

Gode muligheder for nye karriereveje

Vi har heldigvis flere receptionister, der har været hos os i mange år og som ikke kan forestille sig noget bedre job. Men får du på et tidspunkt lyst til nye udfordringer giver jobbet mange muligheder. 

Vi har flere dygtige receptionister, der har valgt at rykke til vort Servicecenter i Horsens for at arbejde der. Vi har også enkelte receptionister, der savner at være på ”stol” og som rykker til disse arbejdsfunktioner. 

Endelig har vi også et par stykker, der er gået ledervejen i Godt Smil, mens andre har fået gode jobs hos nogle af vores kollegaer i branchen.

Loading...