Godt Smils værdier

Læs om vores 4 bærende værdier:
Omsorg, Tid, Kvalitet og Fællesskab

Vi tager din trivsel alvorligt

Vi har bygget Godt Smil på stærke værdier. Vi har fire bærende værdier, der gælder både i forhold til hvordan vi møder vores patienter og hvordan vi arbejder og omgås hinanden i dagligdagen:

Omsorg og tid

Omsorg 

Du vil som patient eller kollega i Godt Smil opleve at blive mødt med empati og omsorg. Vi passer på dig og på hinanden og prøver at tage hensyn til dine behov. Vi er der for vores patienter og for hinanden hver dag – det er omsorg.

Tid

Kvalitet og tryghed tager tid og kan ikke altid planlægges. Uanset hvor travlt vi har på klinikken tager vi os den tid, der er nødvendig for at sikre den gode patientoplevelse. Vi tager os også tid til at lære hinanden at kende som kollegaer og udenfor arbejdspladsen.

Kvalitet og fællesskab

Kvalitet

Kvalitet handler om at sikre en høj faglig standard i behandlingen af vore patienter. Men kvalitet er for os også moderne moderne klinikker, det rigtige udstur, fair priser samt et unikt serviceniveau over for patienterne.

Fællesskab

Et stærkt fællesskab er med til at gøre Godt Smil anderledes end landets øvrige tandklinikker. Fællesskabet betyder at vi hjælper hinanden og at vi sikrer vidensdeling og løbende faglig udvikling på tværs af alle vores klinikker.

Vi passer på hinanden

Vi har fokus på at passe på og tage vare om hinanden. Det gør vi gennem god og omsorgsfuld ledelse og ved at arbejde med trivsel og arbejdsglæde på de enkelte klinikker.

Vi tror på at vejen til at skabe trivsel, er ved at tale om både det som går godt, og det som ikke fungerer. Derfor følger vi også hurtigt op for at få løst problemer og sikre at hver enkelt medarbejder trives.

>> Vil du være en del af Godt Smil familien? >> Start din karriere her >>