Godt Smils Administration

Vi har mange forskellige karrieremuligheder
i Godt Smils administration

Karriere i Godt Smils administration

I Godt Smil har vi vores egen administration, der sikrer at vores klinikker kan fungere optimalt, og at de får hurtig hjælp til at løse problemer.

Læs lidt mere om vores administration og se om et job hos os eventuelt kunne være noget for dig.


IT-afdeling

Vi har vores egen IT-afdeling sådan at vore klinikker kan få hurtig hjælp i alle klinikkens åbningstider. 

Vores IT-afdeling installerer selv alt udstyr og tager også ud på klinikkerne og hjælper såfremt der er brug for det. Er du en dygtig IT-supporter der elsker at levere god service til dine kollegaer så kontakt os gerne.


Økonomiafdeling

Vores økonomiafdeling sørger for at alle medarbejdere får løn og at vi få betalt vore regninger til leverandører. 

Derudover hjælper økonomiafdelingen klinikkerne med alle typer af spørgsmål omkring økonomi. I afdelingen arbejder vi løbende på at digitalisere og automatisere arbejdsgange sådan at vi kan frigøre mest mulig tid til at hjælpe klinikkerne. Interesseret i en karriere indenfor økonomi og regnskab – kontakt os.

Marketingsafdeling

Vi har vores egen marketingsafdeling, der står for kampagner, hjemmeside, sociale medier samt udarbejdelse af egne materialer.

Vi har blandt andet grafiker, social media manager samt marketingsansvarlig ansat. Har du stærke kvalifationer og kompetencer eller kan du måske noget som vi ikke kan så hører vi gerne fra dig..


I Godt Smil passer vi på hinanden – og sørger for at du også kan passe på dig selv – med en rigtig god sundhedsforsikring

I Godt Smil har vi fokus på medarbejdernes trivsel og sundhed og det er vigtigt, at man kan få adgang til den rigtige hjælp hurtigt, såfremt uheldet er ude.

Vi har indgået en aftale med Dansk Sundhedssikring, der gør at du som medarbejder kan tegne en rigtig god sundhedsforsikring.

Forsikringen giver dig adgang til ikke bare en række behandlinger og undersøgelser, men også til online-lægekonsultation, trivselslinje og coaching i forbindelse med stress.

Såfremt du er interesseret i en karriere i Godt Smil, kan du få meget mere at vide om vores sundhedsforsikring ved at klikke på nedenstående link.


Se fremtiden trygt i møde med en god pensionsordning i Godt Smil

Et godt arbejdsliv handler ikke kun om at have det godt her og nu, men også om en tryg fremtid. Derfor har vi i Godt Smil indgået en attraktiv pensionsaftale for de af vores medarbejdere, som ikke har en pensionsordning via overenskomsten.

Godt Smil har indgået en aftale med Velliv pension, der både sikrer dig en god opsparing, men som også dækker dig i tilfælde af alvorlig sygdom eller uheld.

Såfremt du er interesseret i en karriere i Godt Smil, kan du få meget mere at vide om både pensionsaftale og andre personalegoder ved at klikke på nedenstående link.