Dine karrieremuligheder som tandlæge hos
Godt Smil

Vi hjælper dig godt på vej til at få det optimale ud af din faglighed, nye kompetencer og udvikling.

Nyuddannet tandlæge

I Godt Smil udvider vi hele tiden de eksisterende klinikker og bygger også nye klinikker hvert år.

Netop fordi vi har så mange klinikker og tandlæger, er der gode muligheder for sparring og efteruddannelse. 

Læs mere på denne side om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som tandlæge i Godt Smil.

Muligheder for god indtjening og fleksible rammer i hele landet

I Godt Smil lægger vi vægt på, at vores tandlæger har mulighed for både en god aflønning men også fleksible rammer i forhold til arbejdslivet sådan det passer i forhold til familie, fritid og venner. Vi har både tandlæger der arbejder fuld tid og deltid. Vi har tandlæger der ønsker få men lange arbejdsdage medens det for andre passer bedre med korte arbejdsdage. Vi lytter i høj grad til dine ønsker i forhold til arbejdstider.

Som tandlæge i Godt Smil har du optimale muligheder for at få en god indtjening. Det skyldes blandt andet, at vi har mange patienter og dermed en høj bookingprocent.

Drømmen om egen klinik – også en mulighed i Godt Smil

Endelig har vi også tandlæger, der på et tidspunkt ønsker at få egen klinik. Vores dygtige tandlæge Maryam, der var ansat på klinikken i Viborg, er en af dem der har taget springet. Hun er i dag ejer af vores klinik i Risskov. 

Thomas, der har vores klinik i Farum, har tilsvarende taget springet fra at være ansat tandlæge til at blive klinikejer i Godt Smil.

Som klinikejer er det afgørende, at du også ledelsesmæssigt bliver uddannet til at kunne løse de ledelsesopgaver, der er som klinikejer. Vi har derfor skræddersyet Godt Smils egen lederuddannelse, der fokuserer på de redskaber og værktøjer, du har brug for som klinikejer i Godt Smil.

Karriereudviklingerne er store – fra specialist til klinikejer

I Godt Smil oplever vi en stor tilgang af patienter og vi udvider løbende med nye klinikker. Det betyder, at vi jævnligt vil få ledige stillinger som tandlæge. Vi vil dog ikke bare være gode til at tiltrække dygtige tandlæger, men også fastholde jer. Det kræver, at vi kontinuerligt giver mulighed for, at du fagligt udvikler din karriere i den retning, som passer dig.

Vi har erfarne tandlæger, hvis passion er at dele deres viden til andre tandlæger gennem undervisning. De er tilknyttet vores Academy. Du kan blive en del af dette, såfremt du har erfaringer og viden at dele ud af.

Vi har andre tandlæger, der ønsker at specialisere sig i jobbet som tandlæge gennem et fokus på eksempelvis store behandlinger eller gennem særlige behandlingsteknikker. Det understøtter vi dem i, fordi vi så ved, at vi får bedre og mere tilfredse tandlæger.

Godt Smil Academy handler om at skabe et stærkt fagligt miljø til sparring og udvikling af den enkelte tandlæge og tandlægestilling.

Vi arrangerer derfor løbende kurser og uddannelse til vores tandlæger med skarpe kursusholdere.

Vi køber nogle kurser og uddannelser hos eksterne kursusholdere. Andre kurser foregår internt med vores egne dygtige og erfarne specialister, der gerne deler ud af deres viden. Søger du et tandlæge job hos os – og har du erfaringen og lysten – så kan du blive en del af vores Academy og blive underviser.

Gode muligheder som erfaren tandlæge

I Godt Smil har vi en række erfarne tandlæger og vi ved det er vigtigt at give dem de rigtige muligheder for at udvikle sig yderligere.

Vi har tandlæger, der ønsker at arbejde med særlige typer af behandlinger (bidhævning, rodbehandling, kosmetisk tandregulering etc.) og derfor har brug for dette rette udstyr og de rigtige materialer.

Disse tandlæger tilbyder vi også typisk længerevarende uddannelsesforløb eller adgang til de relevante kurser.

Vi har også tandlæger der bruger deres specialistviden til undervisning eksternt. Vi har et samarbejde med flere leverandører og kursusudbydere.

Som erfaren tandlæge kan du også blive tilknyttet flere af vore klinikker. Arbejder du specielt med en type af behandlinger kan vi gøre brug af dine kompetencer på flere klinikker.

Vi har også tandlæger der ønsker at kombinere deres job i Godt Smil med ansættelse uden for Godt Smil eller med undervisning og forskning.

Har du som erfaren tandlæge lyst til at dele ud af dine erfaringer til andre tandlæger eller tandplejere, så vil vi gerne have dig som mentor eller som underviser på vort Academy

Faglige dage for tandlægerne

Vidensdeling og erfaringsudveksling foregår ikke kun elektronisk, men også ved at tandlægerne mødes.

Der arrangeres faglige dage for alle tandlæger i Godt Smil.

Det er vores klinikejere, der planlægger det faglige program sådan, at fokus bliver på det der er klinisk relevant og interessant.

Godt Smil Academys mentorordning

Igennem Godt Smil Academy tilbyder vi også vore tandlæger en mentorordning.

Vi har erfarne tandlæger, der fungerer som mentorer for yngre tandlæger. Disse mentorer kommer til dig på klinikken og følger dig i dit job som tandlæge.

Det kan også være en specialist, der får til opgave at hjælpe dig med din specialisering i jobbet som tandlæge.

Specialister tilknyttet Godt Smil Academy

Vidensdeling og erfaringsudveksling foregår ikke kun elektronisk, men også ved at tandlægerne mødes.

Der arrangeres faglige dage for alle tandlæger i Godt Smil.

Det er vores klinikejere, der planlægger det faglige program sådan, at fokus bliver på det der er klinisk relevant og interessant.

Sparrings- og læringsplatform

Igennem Godt Smil Academy tilbyder vi også vore tandlæger en mentorordning.

Vi har erfarne tandlæger, der fungerer som mentorer for yngre tandlæger. Disse mentorer kommer til dig på klinikken og følger dig i dit job som tandlæge.

Det kan også være en specialist, der får til opgave at hjælpe dig med din specialisering i jobbet som tandlæge.

Moderne klinikker med avanceret udstyr

Vi designer og indretter vores egne klinikker i Godt Smil. Vi prioriterer her, at der skal være god plads på klinikkerne, og at de er indrettet hensigtsmæssigt i forhold til din arbejdsdag som tandlæge. Ligeledes bruger vi mange ressourcer på løbende at opdatere klinikkerne med udstyr og teknik sådan at du har det rigtige udstyr. Vi har CBCT scannere og interorale Trioscannere på et stort antal klinikker. På flere af vores klinikker har vi også mikroskoper.

Det er også vigtigt, at du som tandlæge har de rigtige instrumenter eller materialer. Er du specialiseret indenfor eksempelvis bidhævning eller rodbehandling skal du naturligvis have udstyr og materialer der passer til dig. Vi oplever også i stigende grad at vore tandlæger arbejder digitalt med avancerede softwareprogrammer.

Vi tilbyder alle tandlæger at købe deres egne lup-briller på favorable vilkår. Vi har skaffet gode rabatvilkår og kan tilbyde en bruttofinansieringsmodel, der gør det billigt for dig at købe dine egne briller. 

Ansættelsesprocessen

Pre-Hire

Vi slår ledige stillinger op her på hjemmesiden som du kan søge job som tandlæge i Godt Smil via vores jobportal. På den måde bliver dine oplysninger opbevaret forsvarligt. 

Du er også meget velkommen til at søge uopfordret og din ansøgning ender i vores Jobbank, hvor vi gemmer din ansøgning i op til 6 måneder.

Du kan også skrive eller ringe til en af vores Area Managers og få en helt uformel og uforpligtende snak om jobmulighederne i Godt Smil, og hvad vi kan tilbyde dig. På den måde får du et godt indblik i vores hverdag i Godt Smil.

On-boarding

Vores ansættelsesproces er herefter, at du inviteres til en jobsamtale med vores Area Manager. Du kommer også til at møde klinikejeren i ansættelsesprocessen.

Når ansættelseskontrakten er på plads går vi i gang med at onboarde dig sådan, at du er forberedt til din karriere i Godt Smil. Du har mulighed for at få adgang til en testversion af vores journalsystem (Aldente) inden du starter, ligesom vi sender dig øvrige relevante informationer, såsom personalepolitik og oplæring i, hvordan du beskytter dig i forhold til IT.

Vi tilpasser din opstart til din erfaring og kvalifikationer, men sørger for, at du får en introduktion og oplæring i, såvel det faglige og det mere administrative på klinikken sådan, at du kan fungere godt fra start.

Fokus på din hverdag

For at du som tandlæge kan have en god arbejdsdag er det afgørende, at vi skaber de optimale rammer for dig, sådan du får den nødvendige hjælp i jobbet.

Få en fyldt aftalekalender

Vi har løbende tilgang af nye patienter. Det betyder, at vi skal kunne tilbyde dig en fyldt og korrekt booket aftalekalender, der passer til dig.

Vi hjælper hinanden

Vores Servicecenter arbejder også tæt sammen med receptionister og med tandlægerne, sådan at vi sikrer en effektiv hverdag for dig..

Trivsel og arbejdsmiljø

Vores driftsledere følger løbende op på din trivsel og din hverdag gennem samtaler. Her kan I tale om det, der fungerer godt og de ting, som skal ændres for at optimere din hverdag.


I Godt Smil passer vi på hinanden – og sørger for at du også kan passe på dig selv – med en rigtig god sundhedsforsikring

I Godt Smil har vi fokus på medarbejdernes trivsel og sundhed og det er vigtigt, at man kan få adgang til den rigtige hjælp hurtigt, såfremt uheldet er ude.

Vi har indgået en aftale med Dansk Sundhedssikring, der gør at du som medarbejder kan tegne en rigtig god sundhedsforsikring.

Forsikringen giver dig adgang til ikke bare en række behandlinger og undersøgelser, men også til online-lægekonsultation, trivselslinje og coaching i forbindelse med stress.

Såfremt du er interesseret i en karriere i Godt Smil, kan du få meget mere at vide om vores sundhedsforsikring ved at klikke på nedenstående link.


Se fremtiden trygt i møde med en god pensionsordning i Godt Smil

Et godt arbejdsliv handler ikke kun om at have det godt her og nu, men også om en tryg fremtid. Derfor har vi i Godt Smil indgået en attraktiv pensionsaftale for de af vores medarbejdere, som ikke har en pensionsordning via overenskomsten.

Godt Smil har indgået en aftale med Velliv pension, der både sikrer dig en god opsparing, men som også dækker dig i tilfælde af alvorlig sygdom eller uheld.

Såfremt du er interesseret i en karriere i Godt Smil, kan du få meget mere at vide om både pensionsaftale og andre personalegoder ved at klikke på nedenstående link.