tandlæger-koebenhavn

Spar op til 40% på tandbehandlinger

Dygtige tandlæger i København:
4 topmoderne klinikker

Du får høj kvalitet til en fair pris

Høj kvalitet til fair pris

Danmarks førende tandlæge

Spar op til 40%

Vi prismatcher alle tandlæger

‘Fremragende’ på Trustpilot

Flere end 500.000 patienter i DK

Vælg klinik

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og vær dækket allerede fra dag ét

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

  • Høj kvalitet til en fair pris (spar op til 40%)
  • Vi prismatcher alle tandlæger i Danmark
  • Gratis pristjek & faglig vurdering
  • Stort fokus på tandlægeskræk
  • 500.000 danskere har allerede valgt os
  • Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot

Medlemmer af Sygeforsikringen “Danmark”
Du får dit tilskud – vi kan indberette det for dig.

Danmarks bedste priser på tandbehandling?

Godt Smil er din lokale tandlæge. Vi er stolte over at være en del af Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet.

Vi står klar til at hjælpe dig med alle former for tandbehandling – lige fra dit almindelige tandeftersyn til plastfyldninger, tandimplantat, tandretning og anden kosmetisk tandbehandling.

Når du vælger Godt Smil Tandlægerne som din nye tandklinik, er du sikker på at få højeste kvalitet på din tandbehandling – til en fair pris.

Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise, og materialerne er af højeste kvalitet. Netop derfor kan vi for eksempel roligt tilbyde dig nogle af branchens bedste garantier på tandimplantater og kroner.

Akuttidsgaranti:

Ring inden kl. 09.00 og få tid samme dag
(forbehold for undtagelser i sommerferien)

Her finder du vores tandlæger i København

Godt Smil Frederiksberg

Godt Smil Tandlægerne har en tandklinik på Frederiksberg, der ligger på Roskildevej – cirka 400 meter fra Zoologisk Have. Her finder du også gode, gratis parkeringsforhold tæt på klinikken.

Vores tandklinik på Frederiksberg består af otte store, lyse rum og drives til daglig af overtandlæge Sebastian Tschechne.

Han har gennem flere kurser opnået særlige kompetencer inden for især større tandbehandlinger og implantologi.

Foruden Sebastian består teamet på tandklinikken på Frederiksberg af seks tandlæger, seks tandplejere, seks klinikassistenter, en elev, en receptionist og egen narkoselæge.

Teamet på klinikken sørger altid for at holde sig løbende opdateret med den nyeste viden inden for tandlægefaget, så vi altid kan sikre dig en professionel behandling af højeste kvalitet og standard.

Siden åbningen i juni 2010 har vores tandklinik på Frederiksberg haft flere end 10.000 patienter.
Vi glæder os til at byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Nørreport

Vores tandklinik ved Nørreport er en yderst moderne klinik, hvor vi har fokus på at give dig en god og tryg oplevelse med behandlinger af højeste kvalitet og stor faglighed.

Vores klinik ligger lige ved Nørreport station, hvor du finder os over Irma.

Her finder du også gode parkeringsforhold tæt på klinikken, hvor blandt andet Q Parks parkeringshus ved Israels Plads er en mulighed.

Tandklinikken ved Nørreport er indrettet med seks flotte klinikrum og har et hyggeligt venteværelse, hvor du har mulighed for at nyde en kop kaffe, mens du venter.

Vores tandklinik ved Nørreport består af et erfarent og kompetent team med forskellige specialer.

På den måde har vi som regel alle de nødvendige kompetencer til at udføre lige præcis den tandbehandling, du har behov for.

Vi har tilmed en række dygtige tandplejere, der blandt andet har specialiseret sig i behandling af paradentose og andre tandsygdomme.

Som patient hos Godt Smil Nørreport får du både en tandlæge og en tandplejer tilknyttet, der sammen sikrer dig den bedste kvalitet.

Vi glæder os til at byde dig varmt velkommen hos Godt Smil Nørreport.

Godt Smil Nørrebro

Vores tandklinik på Nørrebro er placeret cirka 350 meter fra Skjolds Plads metro, ligesom du har mulighed for at tage bus 6A, der holder lige ude foran klinikken.

Er du i stedet i bil, finder du en række offentlige parkeringspladser inden for 500 meter fra klinikken.

Godt Smil Nørrebro drives til daglig af Matthias Godt, og på klinikken finder du foruden Matthias tre tandlæger, fem tandplejere og seks klinikassistenter.

Hos vores team på Nørrebro er du som patient altid i centrum, og vi gør vores bedste for, at det bliver en god oplevelse at gå til tandlæge.

Både vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har gennem uddannelse og kurser opnået et højt fagligt niveau, og vi gør altid vores for at yde den mest optimale kvalitet i vores behandlinger.

Det gør det endnu mere sikkert og bekvemt for dig at gå til tandlæge.

Vi glæder os til at byde dig varmt velkommen hos Godt Smil Nørrebro.

Godt Smil Amager

Vores tandklinik på Amager er centralt placeret på Amagerbrogade, og selvom den ligger centralt, er der ikke langt til de nærmeste parkeringsmuligheder.

Vores klinik åbnede i 2023 og drives til daglig af tandlægerne Nima Kalbasi og Aline Deimling, der begge har mange års erfaring i branchen.

Både Nima og Aline har solid erfaring fra andre af Godt Smil-klinikkerne rundt om på Sjælland, hvor Nima blandt andet er klinikejer af Nørreport og Aline ejer af klinikken i Slagelse.

De har sammen skabt et team af kompetente tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle står klar til at tilbyde dig alle former for tandbehandlinger.

Lige fra det almindelige tandeftersyn til kosmetiske tandbehandlinger, som Nima blandt andet har taget kurser i.

På vores tandklinik på Amager får du en god behandling, så du kan føle dig helt tryg i deres hænder.

Vi glæder os til at byde dig varmt velkommen hos Godt Smil Amager.

Godt Smil tandklinikker i København

Velkommen til dine Godt Smil tandklinikker i København centrum. På vores tandklinikker byder vi velkommen til både nye og gamle patienter.

På klinikkerne har du mulighed for at vente i vores indbydende venteværelser, hvor du kan nyde en kop kaffe, læse dagens avis eller i forskellige blade, mens du venter.

Her får du høj kvalitet til en fair pris

Uanset hvilken tandklinik i København du vælger, kan du altid få en tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris hos os.

Det kan du, fordi vores tandklinikker i København nyder godt af Godt Smil-kædens fordelagtige rabataftaler hos vores leverandører – foruden et omfattende, internt efteruddannelsesprogram for alle ansatte faggrupper.

Tandlægepriserne hos os er ofte helt op til 40% billigere sammenlignet med andre tandlægeklinikker i Danmark.

Dette gælder især på implantater og porcelænskroner, hvor der kan være meget at spare ved at vælge en Godt Smil tandklinik i København.

Du får udvidet landsdækkende garanti

På enhver Godt Smil tandklinik i København har vores behandlere stor ekspertise og erfaring med implantatbehandlinger, og vi anvender udelukkende materialer af høj kvalitet i behandlingerne.

Af den grund kan vi roligt tilbyde dig en af tandlægebranchens bedste garantier på tandimplantater. Derfor tilbyder vi blandt andet også en udvidet landsdækkende garanti.

Her får du både 10 års garanti på den nye tandrod (skruen, der sættes i din knogle) og 5 års garanti på selve kronen.

Men den udvidet landsdækkende garanti betyder også, at du kan gøre brug af din garanti på en hvilken som helst Godt Smil-klinik, hvis uheldet skulle være ude.

Vi hjælper ved tandlægeskræk

Hvis du lider af tandlægeskræk, er en af vores tandklinikker i København det helt rigtige valg for dig.

Uanset hvilken tandklinik i København du vælger, er vores kompetente teams vant til at håndtere patienter, der har tandlægeskræk.

Og de sætter gerne ekstra tid af til din behandling for at gøre den så behagelig og tryg som muligt.

Alle vores teams på tandklinikkerne i København råder over markedets nyeste udstyr, der medvirker til at sikre en effektiv og smertelindret tandbehandlinger.

For at vi har de bedste forudsætninger for at håndtere din tandlægeskræk og sikre en så god oplevelse som muligt på vores klinikker, er det vigtigt, at du fortæller os om din tandlægeskræk.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på dine Godt Smil tandklinikker i København på enten Frederiksberg, Nørreport, Nørrebro eller Amager.

Er det 𝟭𝟬𝟬% 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 at skifte tandlæge til Godt Smil i København?

Ja, det er 100% gratis og uforpligtende at skifte tandlæge til os. Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Godt Smil, skal du bare ringe til os eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.

Så skal vi nok gøre alt det praktiske i forhold til også at flytte din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.
Kontakt os her på siden

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det gør du ved at ringe til den klinik, du ønsker en tid på – eller udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside.

Så finder vi en tid, der kan passe dig og hjælper med at indhente din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.

Får jeg rabat, hvis jeg er medlem af Sygeforsikringen “danmark”?

Hvis du er medlem af “danmark”, vil du på nogle behandlinger få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”.

Når du har fået udført en behandling, som du kan få tilskud til, skal du betale det fulde beløb for behandlingen på klinikken.

Du vil så efterfølgende få tilskuddet overført fra “danmark” direkte til din konto.

Kontakt Sygeforsikringen “danmark”, hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe du tilhører, eller om du kan få tilskud.

Hvornår kan jeg spare op til 40% hos Godt Smil?

Hos Godt Smil er det typisk på større behandlinger, du kan spare mest – nogle gange op til til 40%. Det er for eksempel på implantater, kroner, broer og andre større tandbehandlinger.

Du finder vores priser på vores hjemmeside, og du er altid velkommen til at bestille en tid til en undersøgelse og et overslag.

Koster det noget at få lavet et overslag (tilbud)?

Både ja og nej. Selve prisoverslaget koster ikke noget, men det kræver, at vi laver en undersøgelse på dig – og eventuelt tager røntgenbilleder for at diagnosticere.

Du kan se priserne på vores undersøgelser på vores hjemmeside under priser.

Tæt samarbejde

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.